Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2009 - Anul XIV, nr. 167 (4153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Social- democraţii îi recomandă lui Onofrei „s-o ia prin colegiu”

Luni, 20 Iulie 2009 (15:57:28)

Social- democraţii suceveni, prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Stan, îi recomandă prim- vicepreşedintelui PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, „s-o ia prin colegiu şi să-şi ajute semenii pentru că e mare nevoie”. Recomandarea vine după ce senatorul democrat liberal s-a luat de fosta conducere PSD a Consiliului Judeţean, despre care a spus că singura realizare a fost aceea că a împotmolit megaproiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene”. Deputatul Stan a declarat că senatorul Onofrei nu este persoana cea mai potrivită să facă afirmaţii la adresa fostei conduceri PSD a Consiliului Judeţean şi i-a adus aminte că actuala conducere PD-L a instituţiei nu a asfaltat nici un metru pătrat de drum într-un an de zile. „Îi aduc aminte domnului Onofrei că în cele 400 de zile de guvernare conducerea PD-L a Consiliului Judeţean nu ştiu să fi făcut măcar un metru pătrat de drum asfaltat sau oricare alte activităţi, alte lucruri pe care să le simtă oamenii. Proiectele lansate cu mult fast cu puţin timp în urmă au fost făcute de fosta conducere PSD a Consiliului Judeţean. Îi recomand domnului Onofrei să o ia prin colegiu şi să îşi ajute semenii, că este mare nevoie. Dacă nu, să-şi aducă echipa de fluieraşi a ministrului turismului”, a conchis Stan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social- democraţii îi recomandă lui Onofrei „s-o ia prin colegiu” .
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social- democraţii îi recomandă lui Onofrei „s-o ia prin colegiu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei