Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2009 - Anul XIV, nr. 155 (4141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Cât voi fi preşedintele PNL, eu voi conduce partidul şi nimeni altcineva

Luni, 6 Iulie 2009 (18:33:01)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la începutul Delegaţiei Permanente, luni, că atâta vreme cât va fi preşedintele formaţiunii, el o va conduce şi nimeni altcineva, ţinând să facă această precizarea ca urmare a lucrurilor care se discută în ultima vreme şi a informaţiilor transmise de pr

"Pentru că s-au discutat foarte multe lucruri în toată această perioadă, pentru că inclusiv în presă au apărut foarte multe lucruri cu sau fără temei, aş dori să fac câteva precizări în calitate de preşedinte al PNL. Atâta vreme cât voi fi preşedinte al acestui partid, eu voi conduce acest partid şi nimeni altcineva. Eu nu am un mandat interimar în fruntea partidului, nu am un mandat între două congrese extraordinare, nu am un mandat până la alegerile prezidenţiale, ci am un mandat deplin", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că principalul său obiectiv în fruntea PNL rămâne acela pe care l-a angajat în faţa liberalilor la congres: "reformarea profundă a PNL şi transformarea sa într-un partid de forţă, de linia întâi care să aspire spre cota de 30% din voturile electoratului român".

În plus, Antonescu le-a spus liberalilor că din punctul lui de vedere alegerile prezidenţiale îi arată a fi în joc şi le aduce şansa de a da după 20 de ani un alt fel de preşedinte României.

"E o şansă pentru mine şi pentru PNL, care se joacă în deplinătatea ei, şansa de a da după 20 de ani un alt fel de preşedinte al României. Şi din punctul ăsta de vedere perioada care urmează până la alegerile prezidenţiale este pentru mine, în calitate de candidat prezidenţial, una în care am două obiective majore: de a deveni, cu sprijinul dumenavoastră şi al unei majorităţi a alegătorilor români, preşedinte al României şi ca PNL reformat şi pregătit la zi pentru a da soluţii României să revină după alegeri la guvernare", a spus preşedintele PNL.

El le-a spus în acest context liberalilor că îi aşteaptă o perioadă dificilă, şi că trebuie să înţeleagă că intră într-o bătălie aşa cum nu au mai purtat până acum, pentru câştigarea preşedinţiei României, şi le-a cerut acestora înţelegerea, colaborarea, efortul, imaginaţia şi deschiderea.

"Niciodată PNL nu trebuie să se expună riscului de a rămâne un partid închis, niciodată PNL nu poate tinde să devină un PSD mai mic sau un PD mai mic. Aspiraţia noastră a tuturor şi mandatul pe care mi l-aţi dat la congres şi în calitate de candidat la prezidenţiale este acela de a fi un alt fel de partid, modern, dechis către societate, un partid care să readucă înceredera celor mai mulţi dintre români în politică, în instituţiile politice şi în menirea noastră actuală", a conchis Crin Antonescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Cât voi fi preşedintele PNL, eu voi conduce partidul şi nimeni altcineva.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Cât voi fi preşedintele PNL, eu voi conduce partidul şi nimeni altcineva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei