Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2009 - Anul XIV, nr. 155 (4141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

O maşină, premiul Zilelor Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care vor participa anul acesta la manifestările organizate la Zilele oraşului Gura Humorului au şansa să plece acasă la volanul unui autoturism Fiat Punto, acordat ca premiu la finalul sărbătorii.
Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, ne-a declarat că în cursa pentru maşină intră toţi cei care vor cumpăra bilete la concertul din ultima zi a sărbătorii. Preţul unui bilet este un leu, dar trebuie menţionat că la concerte se poate intra şi fără bilet.
Programul Zilelor Humorului începe joi, 9 iulie a.c., la ora 16.00, cu Festivalul Naţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală „Doină, doină, cântec dulce”, ediţia a XII-a.
Vineri, se va deschide Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, ediţia a XIX-a, vor mai fi târguri de carte, ateliere de grafică satirică, premierea olimpicilor humoreni, un Târg al Meşteşugarilor, concursuri şi competiţii sportive pentru copii, recital Blackpearl, concert Semnal M, lansarea albumului „Împreună mereu” al grupului Axiome şi Balul Gospodarilor, cu Călin Brăteanu şi formaţia Rekord, invitaţi speciali Traian şi Valeria Ilea, la Casa Elena. Accesul la bal este permis numai în costum popular autentic.
Dimineaţa de sâmbătă este dedicată copiilor, cu piesa de teatru Dănilă Prepeleac, pusă în scenă de actorii Clubului Copiilor şi ai Şcolii Generale cu clasele I-VIII nr. 1 şi un miniconcert Whispers - trupa heavy-metal a Clubului Copiilor din Gura Humorului.
La ora 11.00 începe concursul de măiestrie culinară, urmat de degustare, „Barabula de Aur”. Manifestarea, aflată la prima ediţie, îşi propune să promoveze bucătăria bucovineană, componentă de bază a produsului turistic local.

 

Spectacol extraordinar al Teatrului de Revistă Constantin Tănase

Sâmbătă seara, seria recitalurilor şi concertelor continuă cu Reason to dance, Diana Căldăraru, Anda Adam, Sistem. Duminică va fi o paradă a portului popular, parada cailor şi a câinilor de rasă, lansarea unui CD Alexandru Brădăţan, cu un spectacol folcloric al interpretului şi invitaţilor săi, „Nunta de Aur 2009”, manifestare de omagiere a cuplurilor care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie.
La ora 20.00 începe Gala comediei româneşti, un spectacol extraordinar al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, susţinut Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Valentina Fătu sau Alexandru Lulescu, Corpul de balet al Teatrului „Constantin Tănase” şi mulţi alţii.
După gală, la ora 21.00, va avea loc un concert extraordinar al trupei ABBA da capo. Conform primarului din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, concertul se va desfăşura în două reprize a câte 45 minute şi va cuprinde toate hiturile anilor 70 ale legendarei formaţii ABBA.
La ora 22.00 va avea loc tragerea la sorţi a biletelor de spectacol, sub sloganul „Anul ăsta, vii pe jos şi pleci cu Punto!”, iar la ora 23:00 va fi extragerea finală şi desemnarea marelui câştigător al Premiului Zilelor Humorului 2009, un FIAT PUNTO.
Seria manifestărilor prin care Primăria Gura Humorului marchează zilele oraşului se va încheia cu un foc de artificii, programat la ora 23.45.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină, premiul Zilelor Humorului .
 Vizualizări articol: 5477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
O maşină, premiul Zilelor Humorului4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari ursaciuc! trimis de
( 6 iul 2009, 12:48:16
n-ai bani sa platesti salariile la functionarii din primarie, dar oferi cadou un punto!

pe asta de ce nu-l controleaza nimeni????
1.1  RE: Felicitari ursaciuc! trimis de
( 6 iul 2009, 15:24:27
pentru informarea ta, te anunt ca functionarii de la primarie isi primesc salariile, asa ca intai incearca sa afli ceva concret si apoi sa comentezi. nu vad nimic in rau in a oferi la tombola o masina.. si in legatura cu controlatul, sunt altii care trebuie controlati, dar pe care nimeni nu ii vede.. asa ca intai informeaza`te in legatura cu ceea ce spui si dupa`aia comenteaza
2.   Bravo primarului! trimis de
( 6 iul 2009, 17:36:09
Nu sunt fan PNL,din contra,dar acest primar este demn de tot respectul pentru ce a facut,face si va face desigur pentru Humor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei