Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2009 - Anul XIV, nr. 155 (4141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boncea la Comisia Ridzi: Scena, sonorizarea, luminile - 80.000 lei, plătiţi de MediaPro Pictures

Luni, 6 Iulie 2009 (18:34:40)

Directorul general MediaPro Pictures, Andrei Boncea, organizatorul şi producătorul evenimentului MTV Days de la Costineşti, a declarat, luni, că scena şi echipamentele de sonorizare şi de lumini au costat 80.000 de lei plus TVA, costuri suportate de firma pe care o reprezintă.

Boncea a mai precizat că firma pe care o reprezintă a primit de la SC Artisan Consulting SRL suma de 38.450 lei + TVA pentru prestaţia a două trupe în timpul evenimentului de la Costineşti, din 1-2 mai.

"Nu avem nicio legătură directă cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Avem o relaţie contractuală cu firma Artisan legată de prestările de servicii pe care noi le-am efectuat pentru ei, pentru o parte din acest eveniment. Contractul nostru se referă la prestaţia a două trupe din cadrul evenimentului nostru", a declarat Andrei Boncea în cadrul audierilor din Comisia parlamentară de anchetă vizând-o pe Monica Iacob Ridzi, ministrul Tineretului şi Sportului.

El a mai precizat că MediaPro Pictures a pregătit, la solicitarea MTV, un proiect care a fost lansat pe piaţă pentru găsirea finanţării.

"La un moment dat, am fost contactaţi de reprezentanţii firmei Artisan, care s-au arătat interesaţi de a participa la acest eveniment. Această participare s-a concretizat prin acest contract, legat de prestaţia a două trupe", a mai menţionat Boncea.

Potrivit contractului de producţie încheiat între MediaPro Pictures şi SC Artisan Consulting SRL, valoarea totală a fost de 38.450 lei.

Totodată, Boncea a specificat faptul că evenimentul a fost plătit de MediaPro Pictures, în calitate de organizator şi producător, de un sponsor şi de SC Artisan Consulting SRL.

Scena şi echipamentele de sonorizare şi de lumini, potrivit declaraţiilor lui Andrei Boncea, au costat 80.000 lei plus TVA, costuri suportate de MediaPro Pictures.

Totodată, Andrei Boncea a mai precizat că artiştii au fost plătiţi prin SC Standard Vision SRL, care a primit de la MediaPro Pictures, potrivit unui contract, suma de 101.440,36 RON, inclusiv TVA, pentru prestaţia şi dreturile de autor ale artiştilor.

"Cei care au contribuit financiar suntem noi, sponsorul, partenerul commercial si firma Artisan, care a plătit prestaţia celor două trupe. (…) Costul total al organizării evenimentului a fost 125.000 euro", a mai arătat directorul general al Media Pro Pictures.

Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a declarat, joi, la Comisia Ridzi, că evenimentul de la Costineşti, intitulat MTV Days, a fost organizat de MediaPro Pictures, bugetul total al acestei acţiuni fiind suportat de MediaPro Pictures şi de partenerul ei comercial în această acţiune.

Ministrul Ridzi declara, în urmă cu o săptămână, la Parlament, că, din câte ştie, nu există nicio lege care "să oblige efectuarea unui studiu comparativ atunci când se atribuie contractele", răspunzând la o întrebare privind efectuarea unui studiu comparativ al preţurilor de piaţă pentru scenele utilizate de Ziua Tineretului.

În ceea ce priveşte scenele pentru care s-ar fi plătit sume exagerate de bani, ministrul PDL a menţionat că "evenimentele de la Costineşti au fost realizate prin asocierea MTS cu organizatorul evenimentului din data de 1 mai - MTV România". "Această asociere nu s-a făcut în mod direct", a precizat ea.

"Dacă stăm să ne uităm pe scena pe care s-au desfăşurat evenimentele, acea scenă pe care au evoluat artiştii, veţi vedea însemnele MTS şi în niciun caz acele materiale promoţionale, care nu erau puse pe acea scenă. În niciun caz nu ar fi acceptat MTV România să pună fără să existe şi o contribuţie financiară pentru organizarea acelui evenimnet. Este o dovadă foarte clară că nu e vorba de acele scânduri cum au fost prezentate, ci despre evenimnet care au avut loc pe scena MTV, noi fiind în parteneriat cu MTV", a spus Ridzi.

Presa a relatat că MTS ar fi plătit uneia dintre firmele cu care avea contract 75.000 de euro pentru scena de la Costineşti.

Secţia de Combatere a Corupţiei din DNA a declanşat, la data de 23 iunie, în baza unui denunţ penal al PNL, acte premergătoare cu privire la încheierea şi derularea a trei contracte între MTS şi societăţile SC Compania de Publicitate Mark SRL şi SC Artisan Consulting SRL.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boncea la Comisia Ridzi: Scena, sonorizarea, luminile - 80.000 lei, plătiţi de MediaPro Pictures.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boncea la Comisia Ridzi: Scena, sonorizarea, luminile - 80.000 lei, plătiţi de MediaPro Pictures0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei