Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2009 - Anul XIV, nr. 155 (4141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şapca şi bentiţa lată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la finală, n-am izbutit să văd nici măcar un meci al lui Roger Federer la Wimbledon. Elveţianul începea devreme şi termina rapid. Execuţii sumare, practic un singur set pierdut în tot turneul, şi acela un tie-break în faţa lui Kohlschreiber. De obicei mă revolt în faţa unei asemenea hegemonii. Fără a fi criminalist, îmi plac muchiile de cuţit, firele de păr... Va fi fost Andy Roddick capabil să destabilizeze finala, să amâne recordul lui Federer sau măcar să scoată ce-i mai bun din adversarul său?! Dumneavoastră cunoaşteţi deja răspunsul, eu doar sper într-un meci istovitor, cu multe seturi. Îl voi susţine pe cel condus şi îmi doresc să-mi schimb de câteva ori favoritul pe parcurs. Dacă nu, asta e, Federer îşi va mai anina un scalp la brâu, după o altă execuţie sumară. Observaţi că exclud din start o victorie scurtă a lui Roddick: aşa ceva e de neînchipuit! Căci nu o victorie a lui Roddick ar fi surpriza, ci una obţinută din numărul minim de seturi.
Americanul mi-a plăcut şi în semifinala cu Murray, la care am presimţit deznodământul, dar mai ales în meciul cu Lleyton Hewitt. Atunci m-am aflat cu inima la Antipozi, căci americanul îl învinsese deja pe Hewitt la Queen’s şi aşteptam o revanşă. N-a fost să fie, dar asta m-a făcut să-l apreciez şi mai tare pe Roddick. Continuă să facă bine ceea ce ştia demult să facă, în plus şi-a ridicat standardul şi la elementele la care nu excela. Şi parcă reverberează altfel în jur trăirile omului cu şapcă, publicul de Wimbledon a simţit şi a apreciat cum se cuvine succesul său, fie şi în dauna unuia de-al casei.
O finală a celor întorşi la locul faptei, după ce fuseseră „apuşi” înainte de vreme.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapca şi bentiţa lată.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapca şi bentiţa lată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei