Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu: Berceanu-un simbol al PDL, Blaga-cel mai fidel partidului, la fel era câinele Vasile

Vineri, 5 Iunie 2009 (19:05:22)

Elena Băsescu este de părere că Radu Berceanu este "un simbol" al PDL, că Vasile Baga este cel mai reprezentativ pentru partid, fiind perceput ca "cel mai fidel" formaţiunii, lucru care îl caracteriza şi pe câinele Vasile, care fusese denumit după numele său şi că Emil Boc este "scos la încălzire".

Într-un interviu pentru "Ziua de Cluj", publicat în ediţia de vineri, Elena Băsescu face o serie de caracterizări unora dintre liderii PDL.

Astfel, chestionată asupra liderilor pe care îi consideră reprezentativi pentru PDL, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a răspuns că pe Radu Berceanu îl vede ca "un simbol al partidului", menţionând totodată că acesta nu a fost ales în Biroul Permanent Naţional.

"Eu îl văd reprezentativ pentru partid, dar atât timp cât organizaţiile din partid nu l-au vrut, probabil este o problemă. Mie îmi place foarte mult stilul dânsului, aere un stil mai glumeţ, cu ironie, cu autoironie, este un gen de politician care îmi place extraordinar de mult", a spus Elena Băsescu.

Întrebat despre Cezar Preda, ea a spus că "nu este atât de reprezentativ pentru PDL".

În ceea ce-l priveşte pe Vasile Baga, Elena Băsescu a opinat că acesta este "cel mai reprezentativ pentru PDL".

"Când stăteam în curte la Modrogan, era şi câinele Vasile, care era numit după numele lui Vasile Blaga, pentru că acel câine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula în folclorul de la noi din partid că Vasile Blaga este cel mai fidel partidului. Aşa îl percep organizaţiile. Aşa îl percepe partidul", a continuat ea.

Solicitată să precizeze dacă îl consideră un bun preşedinte de partid pe Emil Boc, Elena Băsescu a răspuns: "Foarte bun".

La întrebarea dacă poate fi Emil Boc noul Traian Băsescu în PDL, ea a menţionat: "Eu consider că Emil Boc este scos la încălzire şi, din câte văd eu, e singurul scos la încălzire".

Dintre tinerii democrat-liberali, Elena Băsescu crede că au confirmat Monica Ridzi şi Roberta Anastase "Ele au fost şi ajutate, pentru că altfel nu ai cum, este o realitate: în politică te ajută cineva. Ori eşti fata cuiva, ori te place cineva, ori cineva are încredere foarte mare în tine. Singur nu ai cum să ajungi", a adăugat ea.

Elena Băsescu a mai afirmat că tatăl său nu s-a înşelat în privinţa femeilor pe care le-a promovat, "le-a intuit caracterul, şi-a dat seama că acele femei sunt potrivite pentru politică", ea referindu-se la Monica Ridzi, Roberta Anastase, Elena Udrea, Sulfina Barbu. "Poate, singura alegere proastă a fost Lavinia Şandru", a adăugat fiica preşedintelui.

Ea a mai apreciat că, dintre europarlamentari, cel care a reprezentat cel mai bine România este Marian Jean Marinescu, de la PDL. De la PSD, Elena Băsescu a indicat-o pe Corina Creţu, iar de la liberali pe Cristian Buşoi.

Răspunzând unei întrebări, Elena Băsescu a declarat că peste cinci ani se vede "întoarsă în Parlamentul României din partea PDL".

Ea a mai spus că se va întoarce în PDL poate chiar în noaptea alegerilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu: Berceanu-un simbol al PDL, Blaga-cel mai fidel partidului, la fel era câinele Vasile.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu: Berceanu-un simbol al PDL, Blaga-cel mai fidel partidului, la fel era câinele Vasile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei