Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nepăsare

Locuitorii din Burdujeni, deranjaţi de bâlciul amenajat între blocuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De câteva zile, chiar sub geamurile locuitorilor unui bloc din cartierul Burdujeni a fost montat un carusel, ale cărui băncuţe metalice zboară la doar un metru distanţă de locuinţele lor.
“Ne e frică şi să mai stăm în casă, să nu se desprindă vreunul din acele cutii metalice şi să intre peste noi”, spune un locatar al blocului, care se plânge că nici nu mai poate ieşi din scară atunci când caruselul este pornit.
Mai mult, caruselul respectiv a fost montat chiar peste locurile de parcare din faţa blocului, fără să se fi cerut acordul cuiva.
Tot cei care au montat parcul de distracţii vizavi de Piaţa Burdujeni au blocat abuziv accesul auto al locuitorilor din zonă, prinzând o sârmă între stâlpii de fier care marcau intrarea în stradă şi agăţând de ea o pancartă de carton pe care au scris “Interzis”.
“Nu mai putem veni acasă cu maşina, trebuie să o lăsăm prin alte părţi şi să ocolim jumătate de cartier să o aducem aproape de casă”, a spus un locuitor din zonă, nemulţumit de cele petrecute şi de faptul că va trebui să suporte zi de zi gălăgia bâlciului.

 

Măsuri de limitare a disconfortului populaţiei

Sesizat de cele petrecute în Burdujeni, viceprimarul Lucian Harşovschi a verificat în teren cele reclamate de oameni.
“Nemulţumirile oamenilor sunt absolut întemeiate. Strada a fost blocată fără nici un drept de cei care au instalat bâlciul acolo, motiv pentru care le-am şi impus să îndepărteze imediat semnul de “Interzis”. De asemenea, le-am cerut să mute caruselul mai departe de bloc, să nu stânjenească locatarii şi să limiteze programul de funcţionare între orele 10.00 – 22.00. Din păcate, nu este terenul nostru acolo, aparţine unei persoane private care l-a închiriat celor care au adus bâlciul. Dar dacă nu vor respecta condiţiile impuse de noi, vom găsi modalităţi prin care să îi tragem la răspundere”, a declarat viceprimarul Sucevei.
Drept urmare, accesul către blocurile din zonă a fost deblocat de ieri la amiază, urmând ca în cursul zilei de azi să fie mutat şi caruselul în altă poziţie.
Pe de altă parte, bâlciul dintre blocuri îi va mai stresa pe locuitorii din zonă încă mult timp, terenul fiind închiriat până pe 30 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Burdujeni, deranjaţi de bâlciul amenajat între blocuri.
 Vizualizări articol: 1194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Locuitorii din Burdujeni, deranjaţi de bâlciul amenajat între blocuri2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei