Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lecţie dură

De nervi, şi-a bătut copilul până l-a băgat în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 16 ani, Sergiu Ilie Gafencu, din localitatea Frasin, a fost internat miercuri seară în Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost agresat de propriul tată care, la nervi, l-a lovit cu un pantof peste faţă şi corp, provocându-i mai multe leziuni. Incidentul a fost anunţat prin 112 de mama copilului, care a solicitat o ambulanţă pentru a-şi transporta fiul la respectiva unitate sanitară.
Cazul a intrat în atenţia Poliţiei şi a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.
Enervat la culme de faptul că fiul său nu a vrut să-l asculte şi a refuzat să se ducă după nişte lemne, miercuri, în jurul orei 16.00, Vasile Gafencu a aruncat cu o sapă după minor, dar fără a-l lovi.

 

Un copil problemă

Iritat de gestul părintelui său, băiatul a luat sapa în mână cu intenţia de a sări la bătaie, fapt care a încins şi mai mult spiritele. De nervi, Vasile Gafencu şi-a scos unul din pantofi şi a început să-şi lovească fiul peste faţă şi torace, până când a intervenit fratele mai mare al victimei.
Sergiu Gafencu a fost transportat la Spitalul Suceava cu o autosanitară, chemată prin 112 de mama sa, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial prin agresiune, contuzie piramidă nazală, mandibulă bilateral şi hemitorace stâng”.
Minorul a fost internat în secţia Chirurgie Infantilă, iar potrivit medicilor care-l au în grijă, starea sa de sănătate este bună.
„Copilul nu a suferit leziuni grave”, a explicat dr. Florin Filip, adăugând că minorul va fi externat în cursul zilei de astăzi.
Sergiu Gafencu este un copil problemă, fugind în repetate rânduri de-acasă şi abandonând şcoala. Ultima oară a fost dat dispărut în data de 28 ianuarie 2008, când le-a spus părinţilor că merge la dentist, dar nu s-a mai întors. Pe numele minorului a fost întocmit chiar şi un dosar penal, după ce în noaptea de 28/29 aprilie a.c., împreună cu un amic, Mihai Ungureanu, în vârstă de 17 ani, tot din Frasin, a furat o Dacie din cartierul sucevean Iţcani.

 

Al doilea caz din ultimele două săptămâni

Cei doi au ajuns cu autoturismul, în aceeaşi noapte, tocmai în Ucraina. Ulterior, adolescenţii au declarat că aveau de gând să ducă maşina undeva pe raza comunei Arbore şi să o dezmembreze, însă au greşit drumul şi aşa au ajuns pe teritoriul ucrainean.
Luna trecută, pe data de 20, un alt copil, Vasile Grigorean, de 12 ani, din localitatea Marginea, a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost lovit cu ciocanul în plină figură de propriul tată. Minorul a fost internat în secţia ORL, cu o fractură de piramidă nazală, în timp ce părintele său, Gheorghe Grigorean, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De nervi, şi-a bătut copilul până l-a băgat în spital.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De nervi, şi-a bătut copilul până l-a băgat în spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Absurd trimis de
( 5 iun 2009, 15:37:30
Este pur si simplu absurd! Ar trebui sa inceteze aceste violente, sa depasim faza de pre-civilizatie. Copil cu sau fara probleme, nu este admisibil un asemenea comportament.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei