Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţi bogaţi

Poliţiştii fălticeneni anchetează furtul unui diplomat cu 100.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judiciariştii Poliţiei Fălticeni anchetează furtul unui diplomat cu 100.000 de euro din hala unei societăţi comerciale din localitate.
Potrivit unor surse judiciare, fapta s-ar fi petrecut în cursul săptămânii trecute, în noaptea de joi spre vineri (28/29 mai).
Cert e că vineri, în jurul orei 10:00, poliţiştii din localitate au fost sesizaţi de către o femeie, Dorina Tudorică, că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în hala în care soţul ei şi-a amenajat o staţie de inspecţie auto, la ieşirea din Fălticeni înspre Baia, şi i-au furat o sumă considerabilă.
Ajunşi la faţa locului, judiciariştii au stabilit că hoţii au rupt butucul de la yala de la uşa de la intrare şi au răvăşit bunurile din biroul administratorului societăţii (SC Tiger SRL Fălticeni), nimeni altul decât soţul reclamantei.
Femeia le-a mai spus anchetatorilor că soţul ei, Iulian Todirică, care se afla plecat la Bucureşti, ţinea în ghereta în care se afla aparatura de testare a emisiilor poluante, sub câteva lavete, un diplomat în care avea în jur de 100.000 de euro. Diplomatul cu pricina, însă, a dispărut în noaptea furtului.
Din informaţiile pe care le deţinem, pe lista suspecţilor figurează şi angajaţii care lucrează sau au lucrat la staţia de verificare a ITP-ului, persoane care ar fi ştiut unde se află diplomatul doldora de valută.
Pe de altă parte, poliţiştii vor să verifice şi veridicitatea reclamaţiei, fiind greu de crezut că un diplomat cu 100.000 de euro se ţine într-o gheretă şi nu într-un loc mult mai sigur.
Din acest motiv, ne-au mărturisit surse judiciare, atât persoanele aflate în această fază a anchetei pe lista suspecţilor, cât şi cei doi soţi vor fi duşi, cu acceptul lor, bineînţeles, la detectorul de minciuni al poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii fălticeneni anchetează furtul unui diplomat cu 100.000 de euro.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Poliţiştii fălticeneni anchetează furtul unui diplomat cu 100.000 de euro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EURO trimis de
( 5 iun 2009, 15:25:16
...TOTODATA AR TREBUI SA SE VERIFICE SI PROVENIENTA BANILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei