Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nesimţire

SC COLAS îşi bate joc de ministrul Transporturilor şi de suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a vizionat, ieri, la Suceava, un film prost, pus în scenă de firma care a câştigat lucrările la şoseaua de centură a municipiului Suceava şi la tronsonul Suceava- Câmpulung Moldovenesc, de pe DN 17.
Ieri, dis-de-dimineaţă, zeci de muncitori şi utilaje lucrau de zor pe un şantier pe care de la inaugurare, adică din campania electorală din octombrie, anul trecut, nu s-a mai mişcat nimic. Muncitori şi şefi de şantier îmbrăcaţi în echipament de lucru cu dungi portocalii erau ca furnicile pe şantier, în ciuda ploii care a început cu câteva minute înainte ca ministrul Berceanu să ajungă la locul lucrărilor. Nu mai puţin de trei km de drum s-au lucrat, în câteva zile, la foc automat. Odată vizita de lucru începută, reprezentanţii firmei COLAS i-au arătat ministrului, la faţa locului, hărţi, trasee, scheme de lucru şi au cerut chiar o suplimentare a celor zece milioane de euro alocaţi pentru acest an pe motiv că au capacitate de lucru. Asta imediat după ce ministrul le-a sesizat o eroare de proiectare, în sensul că de pe cele două drumuri judeţene din apropiere nu există acces pe ruta ocolitoare şi nici de pe aceasta nu se poate ieşi pe drumurile judeţene.
„Am discutat cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, să refacem puţin gândirea şi să vedem dacă putem să găsim, în timp, o soluţie ca de pe cele două drumuri judeţene să facem două bretele, în aşa fel încât să se poată intra şi ieşi pe centură. Va fi o suplimentare de proiectare şi o suplimentare de lucrare. Momentan, ne vedem de lucrare aşa cum e ea acum şi o să gândim, până să se finalizeze, şi la aceste lucruri”, a spus Radu Berceanu.

 

Berceanu către şeful COLAS: „Vă cunosc de multă vreme şi ştiu că cel puţin în dumneavoastră am un pilon”

De asemenea, ministrul Transporturilor şi-a arătat încrederea în seriozitatea firmei care execută lucrările şi a celor care o conduc, spunând că în Suceava „există încurcături cu tot felul de firme care vor să ia lucrări, să câştige bani şi să nu se ţină de treabă”, dar „aici vă cunosc de multă vreme şi ştiu că cel puţin în dumneavoastră am un pilon”.
Răspunsul firmei COLAS la aprecierea ministrului a fost acela că, la două ore după ce Berceanu a plecat din judeţ, pe cer senin, în şantierul de la centura ocolitoare nu mai era nici urmă de muncitor sau de utilaje, adică acelaşi peisaj cu care sucevenii sunt obişnuiţi de câteva luni. Mai trebuie spus că, pe tot traseul vizitei ministrului Berceanu, firma COLAS a avut o la fel de mare desfăşurare de forţe, acest fapt generând şi comentarii ironice, că firma a apelat la localnici sau la asistaţi social pe care i-a îmbrăcat în salopete şi i-a pus să facă figuraţie pentru ministrul Transporturilor, în contextul în care, niciodată, pe toate şantierele de drumuri din Suceava la un loc, nu s-au văzut atâţia muncitori şi utilaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC COLAS îşi bate joc de ministrul Transporturilor şi de suceveni.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
SC COLAS îşi bate joc de ministrul Transporturilor şi de suceveni4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   POROCALII SUNT PESTE TOT trimis de
( 5 iun 2009, 12:12:18
Pai "Muncitori si sefi de santier �mbracati �n echipament de lucru cu dungi PORTOCALII" mai trebuie ceva adaugat . TRIST DAR ADEVARAT
2.   VORBE trimis de
( 5 iun 2009, 13:25:58
ASA VA MAI PLACE SA FACETI COMENTARII FARA SA FITI INFORMATI!!!!

IAR ZIARISTILOR LE-AS RECOMANDA SA SE INTERESEZE DE TOATE DATELE PROBLEMEI SI APOI SA FACA COMENTARII. DE PE MARGINE E USOR DE COMENTAT....STII VORBA ACEEA : DIN TRIBUNE TOTI STIU FOTBAL.
2.1  RE: VORBE trimis de
( 5 iun 2009, 14:05:19
si care ar fi datele problemei ca mie imi par lucrurile extrem de clare?
2.2  RE: VORBE trimis de
( 5 iun 2009, 19:26:43
Valeria , daca ai ceva de spus , atunci SPUNE , daca nu ATUNCI

TACI !!!!!!!!!!!
2.3  RE: VORBE trimis de
( 5 iun 2009, 19:36:33
Valeria , asculta si materialul video , si o sa vezi un minstru care spun cin fraze si foloseste de 10 ori conjunctia DECI . Asta o folosesti cind tragi o concluzie nu in loc de virgula . DECI ANAGRAMAT , Apoi ne spune ca "si pentru faprul ca a venit el muncitori sunt la lucru" , pai , frate , este un contract semnat , sunt termene de respectat , etape , si do'm ministru ne spune ca petr ca venit el se misca lucrurile . RUSINE . Ba mi se pare ca l-am vazut si pe Olarean care dadea din maini pe acolo . Toti portocalii sunt pup'n cu'risti
3.   Aminitri din copilarie trimis de
( 5 iun 2009, 14:21:13
Ca pe vremea lui Nea' Nicu, cat e sefu tragem ca niste robi, dupa ce a plecat ne bagam picioarele in ea de treabahappy

Ar trebui sa facem un transplant de cetatenilaughing
4.   Haha trimis de
( 5 iun 2009, 15:55:00
:)))) era de asteptat , Valeria fie e reprez de la firma cu pricina fie sotia la un lucrator ..... (prob firma are contractate si alte lucrari care cosidera ei ca au importanta mai mare)laughing eu zic sa le dea bani in plus ......laughing)))rolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei