Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Petru Luhan îi invită pe suceveni să voteze la alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul sucevean al PD-L, aflat pe locul 8 pe lista acestui partid pentru Parlamentul European, Petru Luhan, a făcut un apel la alegătorii din judeţul Suceava să se prezinte duminică, 7 iunie a.c., la urne pentru a-şi alege viitorii europarlamentari.
Luhan a precizat că, deşi în campania pentru alegerile europarlamentare s-a încercat să se prezinte importanţa acestui scrutin, potrivit ultimelor sondaje, prezenţa la vot în mai multe state ale Europei, inclusiv în România, va fi extrem de scăzută.
El a explicat că următorul mandat al Parlamentului European, 2009 – 2014, va avea pe agendă subiecte extrem de importante, printre care ocuparea forţei de muncă şi protecţia socială în Europa, schimbările climatice, pregătirea următoarei reforme majore a Politicii Agricole Comune prevăzută pentru 2013 sau îmbunătăţirea cadrului european de reglementare financiară.
Petru Luhan a mai spus că alegerile pentru următoarea legislatură a Uniunii Europene sunt organizate în contextul celei mai grave crize economice globale din ultimii 60 de ani.
Licenţiat al Institutului de Studii Economice al Universităţii Osnabrück din Germania, Petru Luhan a spus că „această criză a pieţei financiare, care a dus sistemul bancar la un pas de colaps în toamna anului 2008, are acum un impact asupra restului economiei, înăsprirea condiţiilor de creditare afectând consumul individual şi investiţiile în industrie. Îmbunătăţirea cadrului european de reglementare financiară va constitui o provocare majoră pentru următorul Parlament European ales. Votarea europarlamentarilor potriviţi în Parlamentul European este esenţială, având în vedere că este primul mandat întreg, de cinci ani, pe care îl vor avea europarlamentarii români aleşi”.

 

„Este vorba şi de imaginea noastră în cadrul familiei europene”

Petru Luhan a adăugat că indiferent de locul în care se vor afla duminică, 7 iunie, sucevenii trebuie să meargă la vot, gest care nu le-ar lua mai mult de 15 minute din timpul lor.
„Cred că orice român poate face acest mic sacrificiu. Până la urmă este vorba şi de imaginea noastră în cadrul familiei europene. Indiferent unde s-ar afla, românii pot vota dacă au la ei cartea de identitate. Un vot acordat Partidului Democrat-Liberal este un vot acordat judeţului Suceava. Îi invit, aşadar, pe suceveni să se prezinte duminică la vot şi să îşi aleagă cu înţelepciune reprezentanţii în Parlamentul European”, a mai spus Luhan.
El a mai adăugat că pentru cei interesaţi, pregătirile pentru vot în întreaga Europă pot fi urmărite pe contul Twitter al Parlamentului European: http://twitter.com/EU_Elections_RO, care va cuprinde informaţii, ştiri informale cu privire la pregătirile pentru votul din 7 iunie, precum şi actualizări regulate ale reportajelor legate de „duminica rezultatelor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan îi invită pe suceveni să voteze la alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Petru Luhan îi invită pe suceveni să voteze la alegerile europarlamentare1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei