Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2009 - Anul XIV, nr. 103 (4089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană vrea modificarea legii, ca subcontractorii români să aibă drepturi şi conturi bancare certe

Miercuri, 6 Mai 2009 (14:33:33)
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că e nevoie de o modificare legislativă prin care subcontractorii operaţiunilor din România să primească drepturi şi conturi bancare certe, pentru a putea fi siguri că primesc la timp banii pe care îi câştigă.

"A venit clipa să spunem că sectorul economic românesc a fost în mare măsură dezavantajat în aceşti ani. Cred că o doză de patriotism economic, în sensul bun al termenului, trebuie să însoţească acţiunea Guvernului", a arătat Geoană, la deschiderea Târgului pentru IMM.

El a subliniat că nu este normal ca subcontractorii români - respectiv firmele româneşti de infrastructură, investiţii, agricultură - pentru marile firme transnaţionale să fie cele care nu primesc la timp plata pentru serviciile prestate.

"Cred că ar trebui - şi a fost o discuţie la nivelul coaliţiei - să venim cu o modificare legislativă în care subcontractorii operaţiunilor din România să primească drepturi şi conturi bancare certe pentru a putea să fie siguri că primesc la timp banii pe care îi câştigă şi care, la rândul lor, reprezintă taxe şi impozite şi plata pentru salariaţi", a explicat preşedintele Senatului.

Geoană a adus în discuţie ideea din anii precedenţi şi intitulată "Fabricat în România", dar care să nu fie împotriva pieţei unice sau a Organizaţiei Mondiale a Comerţului.

"Toate ţările iau măsuri pentru a putea să stimuleze capitalul autohton şi cred că măsuri pentru capitalul şi firmele româneşti reprezintă o obligaţie de îndeplinit", a conchis Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană vrea modificarea legii, ca subcontractorii români să aibă drepturi şi conturi bancare certe.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană vrea modificarea legii, ca subcontractorii români să aibă drepturi şi conturi bancare certe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei