Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2009 - Anul XIV, nr. 103 (4089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Captură

Microbuz plin cu ţigări de contrabandă, interceptat în trafic de poliţie

Miercuri, 6 Mai 2009 (13:31:17)
Un bărbat din oraşul Siret, care transporta cu un microbuz o cantitate importantă de ţigări de contrabandă, a fost interceptat în trafic de poliţie şi a fost tras pe dreapta pe raza comunei Grăniceşti. 
Marţi, în jurul orei 12.00, poliţiştii din Grăniceşti au găsit în maşină 1.010 pachete de ţigări de contrabandă pentru care şoferul, Dumitru T., în vârstă de 38 de ani, din oraşul Siret, nu a putut prezenta documente de provenienţă. 
Toate ţigările, estimate la o valoare de 6.000 de lei, au fost confiscate şi conducătorul auto amendat cu 1.000 de lei, în baza legii 12/1990, privind combaterea actelor de comerţ ilicit. 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava desfăşoară intens acţiuni în trafic, pentru combaterea traficului de ţigări de contrabandă, vizată fiind ruta Siret – Suceava, de pe DN 2. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz plin cu ţigări de contrabandă, interceptat în trafic de poliţie .
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microbuz plin cu ţigări de contrabandă, interceptat în trafic de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare fassssssssss trimis de
( 6 mai 2009, 15:28:37
Lasatine cu actiunile in trafic pentru conbaterea blablabla..... Numa ieri so trecut peste 200 de baxuri, c-o fost tartoru tigarilor in vama de servici si era coada pe 4 randuri si voi ati prins 100 de cartuse? Sau santeti pe mana cu lohaza si vati luat dreptu si ati inchis ochii!!!! Vo dat si voua 100, 2 din miile care lea facut pe o tura? Or voi ii prindti pe saracii oameni care platesc si care amenintati de vamesi zic ca o luat marfa de pe drum. Verificatii, nu mai faceti actiuni dinastea fasssssssssaite!!!!!!!
2.   Legea-i pentru prosti trimis de
( 6 mai 2009, 15:51:48
Bai viktor lasa politia sa faca actiuni fasaite ca mai mult nu pot ca nui lasa procurorii de la suceava. De vamesu asta lohaza s-o tot scris in presa. Vezi blonda cu tiru, vezi fetele din botosani, vezi traficu din siret si nu s-o intamplat nimic. La cat cara vamesu din shop pe la procurori si merg pe aceiasi mana ce sa faca politia fraiere???? Asta o fost implicat in cel putin zece dosare, si?? Se bate cu pumnu in piept prin crasme ca-l doare in ... de politie si restu, ca ora exacta sa da de la el!!!! Ce sa faca politia? Actiuni fasaite!! Ca nu se pun rau cu parchetu. Si interlopii si vamesii isi dau mana ca la podu de flori si isi impart spaga. Halal tara, halal politie!!
3.   Lasati trimis de
( 6 mai 2009, 16:08:25
Nam nimic cu politia da nu mai da in ziar ca ai facut actiune si ca ai prins 2 baxuri de tigari!!!!!! O trecut peste 200 de masini si voi ati gasit 2 baxuri????????????? Tura ati nimerito buna!!! Cu spagaru ala in frunte ii cea mai tare tura!!! Da, undes rezultatele? Pe banii nostri ne aruncati praf in ochi!!!!! Cei vinovati si corupti no sa plateasca niciodata!!!! Lohaza asta o lasat sa treaca cate un depozit pe tura, si ia 100 de euro de bax!! Faceti calculu la 200 de masini pe tura, n-are de unde-si intretine amantele, si sa fie pe mana cu procurorii cares veniti la suceava tot din radauti?? Daca esti gacika scapi mai ieftin, platesti in natura, daca nu dai suta.... Vorbim vorbe ca astia tot isi iau malaiu si justitia doarme linistita si satula!!!!!!!
4.   Asa-i, mare mafie! trimis de
( 6 mai 2009, 16:17:02
Lasati fratilor c-o venit amu Radu Cazacinco sef de tura si s-au dus pilele lu Lohaza. Ar cam fi cazul ca nu-i acolo stana fara stapan. Chiar face el legea si cu pitzipoancele lui? Domnilor de la Monitoru intrati mai adanc in problema daca tot dati cu articole pentru doua baxuri!!!! Sau i-au ajuns antenele pana aici?? Mare mafie domnilor, mare mafie!!
5.   Asta-i buna! trimis de
( 6 mai 2009, 22:07:07
Sunteti neinformati fraieriloor! Cocalaru asta de Lohaza, zis ocu, s-o vandut sufletu so scoata basma curata pe blonda cu tiru. S-o tras menajera de la parchet din suceava numa sa-i scape pielea! Amu are cine-i sifona informatiile din parchet, deaaia nul prindeti voi si trece cu blonda mai departe tigari! Va vand un pont purtatoarea de cuvant de la parchet sau purtatoarea.... din gura-n gura da cu sapa si cu ciocu la radauti. Stati linistiti fraierilor!
6.   Invidiosilor! trimis de
( 6 mai 2009, 22:31:20
Lasati-l mai pe lohaza si blonda cu tirul. Crapati de invidie? V-o bagat voua mana in buzunare? Cu ce-i vinovata femeia ca are mai multi neuroni ca voi? Nu-i mai spuneti blonda ca nu mai e blonda invidiosilor! Cam frustrati pentru niste comentatori fara identitate. Lasati-o balta.

Cainii mor de drum lung si prostii de grija altora. Chiar sunt frumosi impreuna ofticosilor. Hai pa nu mai ocupati spatiu aiurea cu prostiile voastre!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei