Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2009 - Anul XIV, nr. 103 (4089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Luptător de K1, K2, K3 şi K4

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Exact când şapte posturi de televiziune se opinteau să-l potrivească în jilţul de vedetă naţională, uriaşul Tolea Ciumac era împârnăiat (băgat la pârnaie) pentru patru ani. Motivul acestei hotărâri atât de categorice e un flecuşteţ de tentativă de omor, de acum mulţi ani, când el a bubuit cu o armă de foc într-un alt distins domn, cu care avea o mică discuţie în contradictoriu.

Pe mine, vestea m-a îndurerat, fiindu-mi destul de drag basarabeanul acesta, care a făcut ceea ce Consiliul Naţional al Audiovizualului n-a cutezat: s-o vâre pe musculiţa Dan Diaconescu de la „Oligofrenia TV” (pe scurt, „OTV”) în locul de unde a ieşit: într-un tomberon.

Dar Tolea nu se cade să fie deprimat; dimpotrivă, trebuie să aibă moralul tare ca bicepsul, deoarece, bag mâna până la cot în foc, nu va petrece mult timp la răcoare. Prin grija justiţiei noastre, el va fi în curând liber şi va putea din nou să se dedice copilaşului său, precum şi păruielilor cu jenanta sa ex-consoartă.

Scenariul eliberării lui va fi floare la ureche: un avocat bun va lua legătura cu un procuror căruia i-a botezat copilul şi cu un judecător care i-a fost naş de cununie, şi totul se va aranja. Va costa ceva, dar dacă e cazul eu mă pot plasa în fruntea unei liste de subscripţie, fiind de acord să-mi rup o parte din modesta mea leafă, fiindcă e păcat ca musculiţa Diaconescu să rămână fără ameninţarea insecticidului.

Mai cu seamă că, în cazul luptătorului de K1 (or fi existând oare K2, K3 şi K4?), nici nu trebuie invocată vreo boală rară, de colecţie, care necesită oblojjire în libertate. În cazul lui Tolea, judecătorul îşi va putea justifica foarte simplu hotărârea de a-l scoate de la neplăcutul zdup: deţinutul trebuie eliberat de urgenţă, deoarece trebuie să urmeze procesul tehnologic pentru a ajunge vedetă TV.

Ei, şi-abia apoi să te ţii audienţă la emisiunile cu Tolea! Din punctul de vedere al ratingului (singurul dumnezeu al televiziunilor), micul său sejur în puşcărie va însemna doar o enormă publicitate gratuită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptător de K1, K2, K3 şi K4 .
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Luptător de K1, K2, K3 şi K42.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei