Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2009 - Anul XIV, nr. 103 (4089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Repetabil la calendele greceşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În această săptămână în care se hotărăsc finalele la cel mai înalt nivel în Europa, îndrăznesc să vă propun, ca dedulcire la spectacol, fabuloasa finală a Cupei Greciei. S-au întâlnit AEK Atena şi Olympiacos şi voi începe abrupt prin a vă spune că s-a terminat 4-4 (fără vreun gol marcat de greci!), după care au urmat 24 de şuturi de la 11 metri!!

Acum, cronologic... La pauză AEK are confortul unui 2-0 cu golurile lui Ismael Blanco în minute care se scriu cu o singură cifră. Încasator - veteranul portar Nikopolidis (37 ani), care nu plonjează la primul, iar la al doilea mingea i se strecoară printre picioare, după care cade în fund... Se gândea cineva că avea să fie eroul meciului?!

Campionii ies chitiţi pe treabă de la cabine şi reduc din scor în chiar primul minut din repriză (englezul Derbyshire, abia intrat).  Cade şi golul egalării, în minutul 70 (Dudu Cearense), în urma unei învălmăşeli. Echipele îşi trag puţin sufletul pentru asaltul final, iar AEK pare a da lovitura de graţie în ultimul minut, cu cel mai frumos gol al meciului, la capătul unui slalom uriaş al lui Scocco. Atenienii mai au timp pentru un roşu, dar asta n-ar fi fost nimic, dacă în al 6-lea minut de prelungire n-ar fi primit golul de 3-3 de la acelaşi Derbyshire, şi tot cu specialitatea casei, lovitura de cap! În prelungirile celelalte, Galletti îşi aduce echipa pentru prima oară în avantaj şi se gândeşte c-ar fi bine să-şi scoată tricoul, deşi mai avea un galben. Apoi este urmat la vestiare şi de un alt coechipier, drept pentru care AEK forţează şi Scocco reuşeşte şi el dubla – alt gol de poveste, păianjen din unghi la colul scurt, cu Nikopolidis imobil. La 11 metri trag toţi cei aflaţi pe teren, după care o iau de la capăt! Portarii au mai mult succes ca şuteuri - câte 2 goluri de căciulă, dar Nikopolidis devine eroul, apără şutul lui Pelletieri şi apoi înscrie decisiv...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Repetabil la calendele greceşti.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repetabil la calendele greceşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei