Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană despre declaraţiile lui Dragnea: E problema dânsului şi a organizaţiei pe care o conduce

Luni, 16 Februarie 2009 (15:27:49)
Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedinte al UNCJR, a făcut comentariul referitor la retragerea sprijinului pentru parlamentarii care votează bugetul de stat în calitate de preşedinte al acestei organizaţii, decizia PSD fiind de a sprijini bugetul.

"Ceea ce se declară în numele unor asociaţii profesionale de tipul UNCJR reprezintă un punct de vedere al respectivei organizaţii. Decizia noastră (a PSD, n.r.) este una solidară cu cea a coaliţiei, de a sprijini actualul buget", a subliniat Geoană.

"Nici noi nu suntem perfect fericiţi cu actualul buget. Sunt multe puncte de nemulţumire pe care le am şi eu şi alţi colegi, dar în condiţiile date acesta a fost compromisul care s-a putut realiza", a adăugat Geoană.

El a adăugat că există o înţelegere la nivelul coaliţiei care prevede că, în funcţie de evoluţiile economice şi de încasările la buget, va fi posibilă efectuarea unor rectificări de buget care să permită suplimentarea resurselor pentru agricultură, pentru cosntrucţii de locuinţe şi pentru infrastructură judeţeană.

"Dragnea a făcut un comentariu ca preşedinte al acestei asociaţii (UNCJR, n.r.), cu toţi preşedinţii de Consilii Judeţene", a subliniat Geoană.

Întrebat cum comentează faptul că Dragnea s-a referit la sprijinul politic acordat de organizaţia PSD Teleorman, Geoană a spus: "E problema dânsului şi a organizaţiei pe care o conduce".

Preşedintele Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că administraţia locală nu este "Cenuşăreasa" administraţiei publice şi a cerut parlamentarilor să nu adopte o lege a bugetului în care administraţia locală este lipsită de două miliarde de euro.

"Guvernul României a picat orice test de maturitate politică prin neasumarea responsabilităţilor incluse în programul de guvernare 2008 - 2012. Solicităm tuturor parlamentarilor să nu înşele încrederea celor care i-au votat în noiembrie 2008 şi să nu adopte legea bugetului de stat pe acest an fără amendamentele propuse de UNCJR. Acest document are şi girul Asociaţiei comunelor din România", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele UNCJR a mai spus că a luat act de "subminarea capacităţii adiministrative a întregii administraţii publice locale prin actuala propunere a legii bugetului de stat pe 2009 şi de profundă sfidare a judeţelor prin absenţa actualilor miniştri la aceste lucrări".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană despre declaraţiile lui Dragnea: E problema dânsului şi a organizaţiei pe care o conduce.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană despre declaraţiile lui Dragnea: E problema dânsului şi a organizaţiei pe care o conduce0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei