Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Misiune anulată

Un Logan al Poliţiei, proiectat într-un copac în urma unei tamponări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un autoturism Dacia Logan al Poliţiei municipiului Suceava a fost proiectat într-un copac, în urma unei tamponări petrecute sâmbătă, în jurul orei 15.25, la intersecţia străzilor Universităţii cu B-dul George Enescu.

Şoferul unui autoturism VW Passat, Paul M., în vârstă de 23 de ani, din comuna Rădăşeni, nu a acordat prioritate de trecere Logan-ului Poliţiei, aflat în misiune, care traversa intersecţia având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Din fericire, nici unul dintre ocupanţii celor două maşini nu a avut de suferit, incidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Atât poliţistul de la volan, cât şi şoferul vinovat de producerea tamponării au fost puşi să sufle în alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora.

„Autoturismul Poliţiei se deplasa pentru sprijinul altei patrule la un scandal sesizat prin serviciul numărului unic a apelurilor de urgenţă -112,  în care erau implicate mai multe persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un Logan al Poliţiei, proiectat într-un copac în urma unei tamponări.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un Logan al Poliţiei, proiectat într-un copac în urma unei tamponări4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Semafor trimis de
(16 feb 2009, 11:23:33
Intersectia unde s-a intamplat accidentul e printre cele mai periculoase din Suceava. E semaforizata, dar in special cei care vin dinspre Marasesti nu tin cont ca e rosu si gonesc mai departe. Mi s-a intamplat de 2 ori in ultimele 2 luni sa fiu primul la verde, venind dinspre patinoar si vrand sa fac stanga spre George Enescu. Prima data am evitat "la mustata" un tembel cu un papuc, care a trecut pe rosu si a facut stanga spre Universitate. A doua oara, saptamana trecuta, am franat la un metru de idiotul de la volanul microbuzului Mercedes Sprinter alb, gen maxi-taxi, numar SV 06 CRW sau CWR, care a trecut pe rosu, cu minim 60 km/h. Cu cotul pe volan si vorbind la telefon, a trecut de parca era la ma-sa in batatura. Domnule Hermeniuc, o intrebare: nu puteti pune o camera video acolo, sa ii arda la buzunar pe tembelii care trec pe rosu, riscand sa provoace accidente grave?
2.   Cum si-au dobandit carnetele? trimis de
(16 feb 2009, 12:33:29
In fiecare zi trec cu masina prin acea intersectie.Stau si privesc cu stupoare cum trec pe rosu inconstientii?Poate ca acestia nu cunosc regulile de circulatie,sau....Cred ca politia ar trebui sa fie cu mult mai activa in acea zona,mai ales ca nu este atat de departe Politia Municipiului Suceava.

P.S.Eu ii inteleg pe acei inconstienti ca nu le pasa de viata lor,dar ce au cu oamenii care respecta cu strictete regulile de circulatie?
3.   ??? trimis de
(16 feb 2009, 13:39:04
care politie domnilor??????????? uitati-va la cei de la municipala cum isi parcheaza masinile la Kaufland!!!! sunt niste ... (ca nu e bine sa-i zici boului pe nume, ca se supara!). vad zilnic militieni in masini pe la intersectii, care cica supravegheaza traficul! iar bizonii cu AUDI, BMW, etc. trec pe rosu, iar daca-i claxonezi te opresc si te iau la bataie! sa nu mai punem la socoteala cati dintre acesti bizoni sunt militieni in civil!!!!! cat despre semaforizare, e de ..., pt. ca la ce aglomeratie e in Sv., rar daca scapi nevatamat din trafic!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei