Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


O întâmplare cu o banană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă găseam la o masă festivă, cu bărbaţi şi femei având îndreptăţite pretenţii de la viaţă, păliţi şi pălite de fenomenul cherchelelii, de la băuturile ce curseseră înspumat, în recenta seară de 14 februarie. La un moment dat, un tip – trecător prin viaţă cu o viteză de trei glume proaste pe an - a scos din buzunar o banană. Fructul părea real, dar de fapt era artificial şi ascundea înăuntrul său o surpriză. Jucându-se puţin cu el, bărbatul a îndepărtat pereţii de plastic, iar din interior a reieşit un falnic organ sexual bărbătesc, tot din plastic, dar imitând până la confuzie realitatea.

S-a făcut un moment de linişte, fiindcă nimeni nu ştie cum să reacţioneze public la glume de-astea deocheate. Dar atunci, o doamnă politician, sărită de 45 de ani şi 70 de kilograme, a luat cu dragoste banana, şi-a început să-i alinte când coaja, când miezul, delirând cu dublu înţeles că abia acum pricepe de ce nutriţioniştii recomandă consumul unei banane pe zi. Dar că ea, persoană liberală, visează la ziua când o să devoreze un mănunchi de banane zilnic, ori chiar câţiva saci îndopaţi cu banane. Care atât de bune sunt pentru sănătate, încât doar cu asta s-ar hrăni. Şi-n timp ce bătea câmpii săi libidinoşi, nu înceta să-şi acompanieze vocea cu mângâieri lascive adresate bananei, având conţinutul falic amintit.

Lumea de la mesele înconjurătoare trăgea picant cu urechea, ceea ce nici nu era greu, fiindcă doamna respectivă îşi luase un elan ce nu mai putea fi stăvilit, încurajată de râsetele complice ale părţii feminine de la masă şi de hohotele grosolane ale masculilor. Nu-s un pudic, dar am simţit un rău fizic; aşa încât m-am ridicat brusc, am smuls banana din mâna obsedatei, am deschis un geam al restaurantului şi am aruncat-o în stradă. Rămasă fără obiect de joacă, femeia a avut cea mai incredibilă reacţie. A rămas un moment cu pupătoarea rotundă ca o gaură de canal, apoi a izbucnit în hohote isterice de plâns.

A doua zi, într-un interviu acordat presei, doamna a condamnat cu asprime reiterarea ideii privind legalizarea prostituţiei în România, considerând că sexul liber aduce prejudicii demnităţii femeilor noastre. În spatele cuvintelor sale, se citea însă regretul că vârsta şi chintalele nu-i permit să profeseze nici măcar ca prostituată voluntară.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O întâmplare cu o banană.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
O întâmplare cu o banană2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei