Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La judecată

Povestea amantului sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi a ajuns în instanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cazul amantului sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi de doi soţi şi de mamele acestora, poveste petrecută spre sfârşitul anului trecut, în comuna suceveană Panaci, a ajuns recent în instanţă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au decis să-i trimită în judecată pe cei patru indivizi, acuzaţi că au pus la cale tot acest scenariu.

Soţii Ioan (28 de ani) şi Magdalena Cojoc (26 de ani) şi mamele celor doi, Doina Cojoc (52 de ani) şi Maria Păştinaru (48), toţi din Panaci, au fost daţi pe mâna judecătorilor, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

Pentru că, între timp, pădurarul şi-a retras plângerea, cei patru au scăpat şi de acuzaţiile de lovire şi alte violenţe.

 

Legat de mâini şi de picioare şi dezbrăcat de la brâu în jos

Potrivit anchetatorilor, cei patru au pus la cale sechestrarea şi batjocorirea publică a pădurarului din localitate, un tânăr în vârstă de 28 de ani (Gheorghe Boca), pe motiv că acesta din urmă a avut o relaţie, timp de mai multe luni, cu Magdalena Cojoc, pe care a lăsat-o gravidă, soţia infidelă fiind nevoită să facă avort pentru a scăpa de sarcină.

Cei patru şi-au pus în aplicare planul de răzbunare pe data de 27 noiembrie 2008, atunci când pădurarul a fost chemat de Magdanela Cojoc la magazinul familiei ei, sub pretextul că trebuie să-i restituie tinerei suma de 300 de lei.

Odată ajuns în magazin, tânărul pădurar a fost atacat de soţul tinerei, care l-a lovit cu pumnul în cap. Celelalte trei femei l-au legat fedeleş de mâini şi de picioare, după care au început să-l lovească şi ele.

Soţul încornorat i-a luat amantului telefoanele mobile pe care le avea asupra lui şi de pe unul dintre ele i-a sunat pe fratele, respectiv mama pădurarului, cărora le-a spus că, dacă nu vor veni la faţa locului, îl vor găsi mort.

Pentru că îşi puseseră în plan să-l facă de ruşine prin comună, agresorii pădurarului, susţin în continuare anchetatorii, l-au dezbrăcat de pantaloni şi de chiloţi şi i-au făcut fotografii, având de gând să distribuie pozele indecente printre consăteni.

 

Riscă între 7 şi 15 ani de închisoare

Planul familiei Cojoc a fost dejucat, însă, de un poliţist din comună, care, umbla pe la birturile şi chioşcurile aflate la mai puţin 500 de metri de secţiile de votare din localitate ( n.r. –peste câteva zile urmau să aibă loc alegerile parlamentare), pentru a-i anunţa pe administratorii şi angajaţii acestora că nu au voie să servească băuturi alcoolice în ziua alegerilor. Nu mică i-a fost mirarea poliţistului când a intrat în magazin şi l-a găsit pe pădurar dezbrăcat şi legat de mâini şi de picioare.

Potrivit procurorilor dorneni, soţii Cojoc şi mamele acestora şi-au recunoscut fapta.

Deşi au petrecut doar o noapte în arestul poliţiei, cei patru riscă să se reîntoarcă în spatele gratiilor, pedeapsa pentru infracţiunea de care sunt acuzaţi fiind între 7 şi 15 ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povestea amantului sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi a ajuns în instanţă.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Povestea amantului sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi a ajuns în instanţă4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei