Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2009 - Anul XIV, nr. 23 (4009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea avertizează hotelierii de pe litoral că dacă nu reduc tarifele, numărul turiştilor va scădea

Vineri, 30 Ianuarie 2009 (17:30:36)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a avertizat, vineri, hotelierii de pe litoral, că trebuie să scadă tarifele şi să ia măsuri pentru creşterea calităţii serviciilor pentru că altfel numărul turiştilor va scădea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dacă nu lasă tarifele, turiştii care vin vara pe litoralul românesc vor pleca în Bulgaria. Este o politică greşită să ne bazăm pe faptul că oricum românii vin pe litoral şi putem să le cerem orice preţ. Hotelierii trebuie să adapteze preţurile la condiţiile şi standardele de servicii pe care le oferă", a afirmat Elena Udrea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia.

Ea a precizat că ministerul pe care îl conduce vrea să fie un partener pentru cei implicaţi în turism, iar din acest motiv nu a început să facă verificări de la numirea sa în funcţie.

"Ministerul Turismului poate face acţiuni de control şi putem închide unităţile care nu respectă standardele. Nu am vrea să începem aşa, era simplu să intrăm de o lună de zile în controale. Vrem să fim parteneri cu cei care lucrează în turism", a explicat Udrea.

Ea susţine că turismul românesc nu poate fi afectat de criza financiară, ci din contră, ar putea reprezenta modalitatea de susţinere a economiei.

"Cred că turismul românesc este la un nivel de la care nu se poate prăbuşi, atât e de jos încât riscul să se prăbuşească din cauza crizei economice este de neluat în calcul. Criza ne poate folosi, iar turismul, cu toată atenţia cuvenită din partea autorităţilor centrale, poate să fie motorul care să susţină economia românească pe perioada crizei. Turismul poate crea locuri de muncă. Gândiţi-vă ce înseamnă să creştem sezonul pe litoral la şapte luni, poate aduce bani la buget şi cred că putem spune că prin turism putem sprijini economia naţională pe perioada crizei ecconomice", a declarat Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea avertizează hotelierii de pe litoral că dacă nu reduc tarifele, numărul turiştilor va scădea .
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea avertizează hotelierii de pe litoral că dacă nu reduc tarifele, numărul turiştilor va scădea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei