Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2009 - Anul XIV, nr. 23 (4009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă spre final

Varianta sinuciderii Dianei Maloş, miss Vacanţa de la OTV, aproape certă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ancheta în privinţa morţii Dianei Maloş, miss Vacanţa de la OTV, găsită spânzurată de un copac în pădurea de lângă Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou, este aproape de final. Rezultatul probelor toxicologice recoltate la necropsie este deja cunoscut, iar procurorul care instrumentează dosarul trebuie să pună cap la cap toate datele pentru a da soluţia finală.

 

Suspiciunile că Diana Maloş ar fi fost sub influenţa substanţelor psihotrope înainte de a muri nu au un suport real. Cel puţin aşa rezultă după analiza probelor toxicologice recoltate de medicii legişti cu ocazia necropsiei. În sângele Dianei Maloş nu s-au găsit nici urme de alcool sau droguri, ceea ce conduce la ipoteza că tânăra în vârstă de numai 18 ani a fost conştientă până în ultimul moment al vieţii.

Bănuiala că fata putea fi drogată şi apoi omorâtă a fost alimentată şi de faptul că prietenul acesteia, Bogdan Nastasi, are antecedente penale pe această linie. Nastasi a fost condamnat pentru punere în vânzare de droguri de risc, faptă care s-a petrecut recent.

Probele toxicologice vin doar să întărească ideea că Diana Maloş nu a fost ucisă, iar speculaţiile pe această temă, alimentate mai bine de o lună de zile de un post naţional de televiziune, au avut ca singur scop creşterea audienţei.

 

Probe care conduc la ideea sinuciderii

Şi celelalte probe adunate în acest dosar duc la concluzia că Diana Maloş s-a sinucis. Anchetatorii au declarat la vremea respectivă că în zona paltinului de care era spânzurată tânăra nu existau alte urme în afara celor create de încălţămintea ei. Nici pe corp nu s-au descoperit vânătăi sau echimoze în afara celor care s-au putut produce în timp ce se urca în copac.

De pe pantaloni s-au prelevat şi elemente vegetale din scoarţa copacului, aceleaşi urme de scoarţă regăsindu-se şi pe palmele Dianei Maloş, precum şi pe partea din faţă a hainei cu care îmbrăcată. Rămâne un mister cum şi-a pus Diana ştreangul de gât şi ce anume intenţiona să facă cu ciocanul şi cuiele care s-au găsit în poşeta ei.

 

Poziţia mamei Dianei

Adina Paicu, mama Dianei Maloş, nu acceptă însă varianta sinuciderii. Săptămâna trecută Adina Paicu s-a prezentat pentru prima dată în faţa procurorului care se ocupă de caz pentru a da declaraţii despre ultimele zile din viaţa fiicei sale. Cu acel prilej, femeia, care a venit însoţită şi de doi avocaţi, şi-a reiterat opinia că Diana a fost ucisă. Ea a depus şi o listă cu presupuşii suspecţi.

„Sunt mai multe nume acolo. I-a nominalizat pe toţi cei care au intrat în conflict cu Diana, verbal ori fizic”, a precizat avocatul Adinei Paicu.

Rămâne de văzut însă care va fi verdictul final în acest caz şi cum îşi va motiva procurorul decizia pe care o va lua, în condiţiile în care acest subiect a depăşit cu mult limitele normale, cel puţin din punct de vedere mediatic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Varianta sinuciderii Dianei Maloş, miss Vacanţa de la OTV, aproape certă.
 Vizualizări articol: 1837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 16 voturi
Varianta sinuciderii Dianei Maloş, miss Vacanţa de la OTV, aproape certă3.5516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre gutzeri ! trimis de
(30 ian 2009, 11:54:55
Imi aduc aminte cum acum 20 de ani in timpul revolutiei aparea cate un gutzer la TVR si ordona care unitate militara sa vina si sa apere televiziunea sau o trimitea nu stiu pe unde. Dupa aceea aparea alt gutzer si ordona tot in direct unitatilor militare sa se retraga sau sa traga de parca televiziunea devenise pupitru de comanda pentru toti fraierii.

Acum procurorii au ajuns in aceeasi situatie ?

Ancheteaza pistele debitate de Diaconescu & Co ? Chiar Diaconescu a devenit un guru pentru aceasta tara ? Jenant !

2.   MUSAMALIZAREA DIN SPATELE OGLINZII trimis de
(30 ian 2009, 12:20:09
FELICITARI DOMNILOR ANCHETATORI PT MUSAMALIZAREA INTR-ADEVAR CAM GREOAIE A ACESTUI CAZ SI DE MIJLOACELE DE MANIPULARE VANDUTE GRADINARULUI .

EU SINCER SA VA SPUN AM CUNOSCUT-O PE ACEASTA FATA LA O PREZENTARE DE MODELING SI POT SA VA MARTURISESC CA ERA O FATA FOARTE ISTEATA SI CU UN SIMT RIDICAT AL UMORULUI CARE INCERCA DE FIECARE DATA SA LASE O IMPRESIE FOARTE BUNA CELOR CE INTRAU IN CONTACT CU EA SI CARE O CUNOASTEAU .

IMI PARE SINCER RAU PT TRAGEDIA PETRECUTA IN CASA ACESTEI FAMILII SI POT SPUNE CA AM SA RAMAN MEREU CU AMINTIREA CA AM CUNOSCUT O PERSOANA DESCHISA SI CU ZAMBETUL PE BUZE (CUM FOARTE GREU GASESTI IN ZILELE NOASTRE) CARE A FOST CU SIGURANTA UCISA IAR CAZUL EI A FOST MUSAMALIZAT DEOARECE EXISTA NUME IMPORTANTE IMPLICATE IN ACEST CAZ .
2.1  RE: MUSAMALIZAREA DIN SPATELE OGLINZII trimis de
(30 ian 2009, 13:41:53
iar te gasesti, desteptule... si mai faci si pe Sherlock Holmes... postul tau de muzica favorit e taraf iar cel de stiri otv? zii ca nu-i asa.
3.   DINESCU sau DIACONESCU??? trimis de
(30 ian 2009, 14:15:19
Daca faci si tu parte din acelasi anturaj din care facea parte si Diana... nu ma mira gogosile care le scrii. Aceasta fata de la 16 ani dormea la toti smecherii si toti tiganii cu saptamanile, nu stia altceva decat : droguri, alcool, discoteci si mult, mult sex cu cine apuca, la scoala facea alergie... Bun exemplu i-a fost mama ei! Conculuzia....... sinucidere 100%.
4.   RASPUNS PT TOMTOM trimis de
(30 ian 2009, 14:22:18
DRAGA TOM DEGETEL AS DORI SA ITI SPUN SA STAI IN BANCA TA IN RANDUL IV BANCA DE LA GEAM CHIAR DACA NU ITI CONVIN DUPA CUM OBSERV TOATE COMENTARIILE PE CARE LE FAC EU CU PRIVIRE LA UN ARTICOL.

DEZBRACA-TE COPILE DE RAUTATILE FIRESTI ALE TRUPULUI SI SMERESTE-TE CA NU CUMVA SA VINA ZIUA IN CARE SA REGRETI AFIRMATIILE FACUTE DE TINE CU PRIVIRE LA COMENTARIILE MELE SI SA IMI DAI DREPTATE CA TOT CEEA CE SCRIU ESTE ADEVARAT.
5.   RASPUNS PT CATAAA_76 trimis de
(30 ian 2009, 14:37:24
DRAGA CATAAA 76 AS DORI SA ITI SPUN CA NU FAC PARTE DIN ANTURAJUL ACESTEI FETE DEOARECE SUNT CU MULT MAI INVARSTA DECAT EA .

INSA CEEA CE POT INTELEGE EU DIN AFIRMATIILE TALE CU PRIVIRE LA PERSOANA MEA ESTE FAPTUL CA TU AI FI FACUT PARTE DIN ANTURAJUL ACESTA DEVREME CE STII FOARTE MULTE AMANUNTE DESPRE VIATA EI .

SA INTELEG CA ESTI UNUL DINTRE APROPIATII EI CARE A CONTRIBUIT LA MUSAMALIZAREA CAZULUI DRAGA CATAAA 76 ???

EU UNUL DUPA CUM AM SPUS AM CUNOSCUT-O PE ACEASTA FATA LA O PREZENTARE DE MODELING IAR DUPA ACEEA AM VAZUT-O IMPARTIND FLUTURASI PUBLICITARI PRIN SUCEAVA ASA CUM O PARTE DINTRE CEI CARE O CUNOSC AU VAZUT O .

CE MA MIRA PE MINE FAPTUL ESTE CA STII PREA MULTE DESPRE EA ............SI FAPTUL CA MAMA ACESTEI FETE ITI POATE FI CHIAR MAMA IAR TU ITI PERMITI SA O ACUZI FARA DOVEZI .

6.   DINESCULEI.... trimis de
(30 ian 2009, 16:18:45
Greu mai esti de cap... si sincer depun prea mare efort sa ma cobor la nivelul tau.
7.   Adina Paicu, mama Dianei Malos, nu accepta �nsa va trimis de
(30 ian 2009, 17:34:21
Normal ca nu o accepti, Diaconescu nu ar mai face rating cu tine in garsoniera Otv.

Daca-ti educai bine sau normal fata nu se ajungea aici ; la o zi de la inmormantare in loc sa-ti plangi mortul, ai vorbit o noapte la Otv.

RUSINE !!!
8.   Tristetea lui Diaconescu. trimis de
(30 ian 2009, 18:57:37
Daca sinuciderea Dianei va fi certa,certa va fi si tristetea lui Dan Diaconescu in OTV.Cine va mai sta la el ca o Mimoza Pudica in tandem cu zdrentele alea de Ogica,Pamela,Magda Ciumac si alte oratanii penibile care-i fac pe prosti sa-si piarda noptile cu niste impostori care se dau mari criminalisti,reporteri,jurnali la ciumaca aia de Maghda,care se da mare actrita si in curind cintareata de manele borite cit de penibila poate fi cu rapirile ei si cu misterioasele ei aparitiipe post in legatura cu Diana Malos.Mai lipseste acolo doar o Mimoza Pudica.
9.   RAHAN are dreptate. trimis de
(30 ian 2009, 19:01:16
fara comentarii...
10.   Concluzia sinuciderii umbrita de misterul cuielor trimis de
(30 ian 2009, 21:00:05
cum poti pune concluzia...sinuciderii , daca saracii habar nu au de "...mister cum si-a pus Diana streangul de g�t si ce anume intentiona sa faca cu ciocanul si cuiele ..." ???

nu e asta o ...DOVADA a...INCOMPETENTZEI ???

nu-si pun ei ...intrebarea ; PENTRU CE AVEA...2 CUIE ??!!

nu-si pun ei intrebarea : de ce un cui era in...poseta si unul in....buzunar ???!!

nu-si pun ei ...intrebarea ; te urci cu...geanta (deci nu o deranja la urcat pt ca era posibil sa fie pusa "dupa gat ") si acolo sus o...agatza pe o...ramura ??!!

nu-si pun ei ...intrebarea : ce a facut cu cuiul pe care-l avea in...buzunar ??!!

UNDE A LASAT....SEMNE CU ...CUIUL DIN...BUZUNAR ??

AU CAUTAT LA...MANASTIRE ??!!

IMPREJURIMILE ...MANASITRII ?

toate intrebarile de mai sus sunt...legate una de...alta .

o...eventuala a...doua persoana , a...cautat in geanta ei al...doile cui , de asta geanta e..agatzat de o ramura.

10.1  RE: Concluzia sinuciderii umbrita de misterul cuielor trimis de
(30 ian 2009, 21:09:31
in afara de proba..medicala , saracii nu au nici un...argument solid ca sa declare...sinucidere.

ba din contra, au o gramada de ...MISTERE .

unde a fost 2 zile ??

unde a...dormit ?

ce lungime din...cablu lipseste ?

posibil sa fi luat ...2 cabluri de acasa si chiar daca ar fi luat numai...unul , tot apare banuiala datorita celor...DOUA CUIE !!

faptul ca...cuiele sunt...."despartzite" , faptul ca ...poseta era agatzata , faptul ca exista o...perioada de...timp in care...NU STITZI nimic despre ceea e a facut si unde a fost , VOUA NU VA ...SPUNE NIMIC ??!

daca a...plecat de acasa cu ...2 zile inainte , PENTRU CE A ..ASTEPTAT ??

PENTRU CE A...AMANAT ??

ce a...asteptat ???

poate a...asteptat ca sa...FIE SCHIMBUL POTRIVIT IN LOCUL....POTRIVIT ??

in cazul...acesta , incep sa ...cred ca numai...DUMNEZEU are sa faca...DREPTATE !!
10.2  RE: Concluzia sinuciderii umbrita de misterul cuielor trimis de
(30 ian 2009, 23:01:07
ps. domnule Sandrinio, dupa...parerea dumneavostra , dorintza ca...ADEVARUL sa iasa la...suprafatza , DEPASESTE LIMITELE...NORMALE MEDIATICE ??!!

10.3  RE: Concluzia sinuciderii umbrita de misterul cuielor trimis de
(30 ian 2009, 23:57:24
IAR ai aparut bai vis urat ? credeam ca poate ai facut dracu vreun infarctcrying
11.   Nu intelegi nimik TEMIDO trimis de
(30 ian 2009, 21:07:50
Si-a luat cuie la ea sa se scobeasca intre dinti pe drum pana la copac... Mancase multa carne inainte!
11.1  RE: Nu intelegi nimik TEMIDO trimis de
(30 ian 2009, 23:58:04
:)))))))))))
12.   .... trimis de
(31 ian 2009, 22:00:57
Nu stiu prea multe din acest caz...doar cateva art ce le-am citit...Sinucidire din pacate a fost dar trebuie sa va ganditi ce a impins-o sa faca asa ceva. Eu zic ca sunt cateva motive ce a dus la sinucidere. Se spunea ca era o fata plina de viata si cu zambetul pe buze..si asta e ceva normal, se simtea privita. Eu CRED ca a fost impinsa sa faca lucrul asta datorita anturajului...POATE avea sa fie trimisa sa lucreze ca balerina prin Spania sau Italia , ca de obicei asa se int cu fetele ce se dau pe langa baietii rai...Eu zic ca ar mai fi ceva de anchetat la cazul asta si nu clasat...si sa se strofoce procurorii...sa scoata ceva mai mult de la sora-sa..ca cica avea o sora...surioarele isi spun multe aventuri TEMEDO..imi pare rau dar a fost sinucidere...dar se poate gasii explicatii de ce a facut-o dar tre sa o ia de la capat cu ancheta...si asta ar costa pe putin 10-12mii eur ptr anchetatori si chiar daca ar afla daca a fost impinsa la asa ceva...nu prea ar fi dovezi..asa ca..noapte buna

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei