Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2008 - Anul XIII, nr. 291 (3972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Administraţiile financiare vor lucra sâmbătă, unele şi duminică, pentru încasarea taxei auto

Joi, 11 Decembrie 2008 (19:31:29)
Administraţiile financiare vor lucra sâmbătă, iar unele dintre acestea şi duminică, pentru a încasa sumele aferente taxei de poluare auto, întrucât luni intră în vigoare decizia de triplare a taxei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a decis să prelungească programul de joi al administraţiilor financiare până la deservirea tuturor contribuabililor prezenţi la sediile unităţilor, se arată într-un comunicat al Agenţiei.

Vineri, administraţiile vor primi solicitările de calcul a taxei, vor emite deciziile de calcul şi vor încasa sumele respective între orele 8:00 şi 18:00.

Unităţile vor lucra şi sâmbătă, 13 decembrie, între orele 8:00 şi 14:00.

"În funcţie de volumul solicitărilor din data de 13.12.2008, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene vor stabili unităţile în care se vor desfăşura activităţile menţionate mai sus şi în data de 14.12.2008, duminică, între orele 8.00-12.00", se arată într-un comunicat al ANAF.

De asemenea, dacă va fi necesar va fi suplimentat numărul de ghişee, potrivit sursei citate.

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului prin care triplarea taxei de poluare auto este amânată până luni, 15 decembrie, a fost publicată, joi seara, în Monitorul Oficial.

Taxa de poluare auto a fost triplată începând de luni, 8 decembrie, dar Guvernul a decis, pe fondul protestelor proprietarilor de vehicule programaţi în această săptămână la administraţiile financiare pentru plata taxei de înmatriculare, să amâne majorarea sumei de plată până la 15 decembrie, dată anunţată de altfel iniţial pentru introducerea noilor valori.

Executivul a mai decis că proprietarii de vehicule care au plătit taxa la valoarea majorată începând cu această săptămână vor primi înapoi diferenţa de bani.

Mii de persoane au aşteptat, joi dimineaţa, la direcţiile finanţelor publice judeţene pentru a plăti taxa auto la vechea valoare, însă angajaţii instituţiilor nu au putut face încasări, deoarece ordonanţa care amână triplarea taxei nu a fost publicată în Monitorul Oficial decât în jurul orei 18.20, iar softul era inoperabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administraţiile financiare vor lucra sâmbătă, unele şi duminică, pentru încasarea taxei auto.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Administraţiile financiare vor lucra sâmbătă, unele şi duminică, pentru încasarea taxei auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre taxa trimis de
(12 dec 2008, 00:28:44
voi da in judecata statul roman , guvernul romaniei la CEDO pentru ca mi-au fost incalcate drepturile , masina mea are programare la RAR abia peste o luna jumate desi am facut demult programarea si cu mult timp inainte de 15 decembrie . dupa ce ca suntem codasi in EUROPA , mai trebuie sa fim si codasii Uniunii Europene , rade TOATA EUROPA DE NOI !CHIAR TREBUIE SA ASTEPT

2 LUNI SI JUMATATE CA SA BAG O MASINA LA RAR ? VOI CERE DESPAGUBIRI 1000000 DE EURO STATULUI ROMAN NUMAI PENTRU MINE SI NU VOI FI SINGURUL !am sa dau in judecata statul roman la toate forurile europene !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei