Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2008 - Anul XIII, nr. 291 (3972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

Angheluş: „Alianţa PD-L-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liberalii suceveni consideră că alianţa dintre PD-L şi PSD pentru formarea viitorului Guvern al României este „distractivă” din punctul de vedere al colaborării dintre liderii suceveni ai celor două formaţiuni politice, Gheorghe Flutur, respectiv Gavril Mîrza.

Afirmaţia îi aparţine purtătorului de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş, care a declarat că aşteaptă „sărutul” de împăcare a celor doi lideri locali PD-L şi PSD, cunoscute fiind disputele dintre aceştia.

„Această alianţă între PD-L şi PSD este absolut distractivă pentru judeţul Suceava, dar, în acelaşi timp, este tristă pentru România”, a spus Angheluş.

El a adăugat că apariţia alianţei PD-L - PSD nu reprezintă altceva decât reînfiinţarea, după 19 ani, a fostului Front al Salvării Naţionale, precum şi reîntoarcea în istorie a României.

„Dacă pe 22 decembrie 1989 România a reuşit să se elibereze de comunism, se pare că pe 22 decembrie 2008 se va reînfiinţa fostul FSN, despre care ne aducem aminte ce a reuşit să facă pentru România, adică să ţină ţara pe loc în primii ani de după revoluţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al liberalilor suceveni.

În opinia lui Iulian Angheluş, colaborarea dintre PD-L şi PSD demonstrează faptul că liderii celor două partide au fost interesaţi mai mult de negocierile pentru o guvernare comună, decât de promovarea unui program care să scoată România din criza economică. El a arătat că PNL, prin liderul acestui partid, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat singurul program anticriză.

 

Liberalii propun extinderea programului de turism în Bucovina

Iulian Angheluş a precizat că în condiţiile în care PD-L şi PSD ajung să formeze viitorul Guvern, conducerea Consiliului Judeţean Suceava ar trebui să includă noi servicii în cadrul proiectului de dezvoltare turistică în Bucovina.

Plecând de la exemplul viitoarei colaborări între Gheorghe Flutur şi Gavril Mîrza, liberalul sucevean a precizat că „ar fi indicat să mai introducem încă o componentă în programul Bucovina Turistică, care să se intituleze <Bucovina pământ sfânt, unde dispare până şi ura de ani de zile>. Aceasta ar presupune ca orice turist care are duşmănii sau conflicte pe viaţă şi pe moarte, să fie invitat în Bucovina, iar după ce pleacă va scăpa de aceste dispute”, a declarat Angheluş.

El a mai adăugat că viitoarea guvernare, între PD-L, PSD, dar şi PC şi UDMR, ar putea avea numele de „alianţă a celor patru roze”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş: „Alianţa PD-L-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România”.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 7 voturi
Angheluş: „Alianţa PD-L-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România”2.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca si cu parca! trimis de
(11 dec 2008, 13:33:35
Tinere domn, daca PNL Suceava ar fi scos macar un candidat valid pentru aceste alegeri poate ar fi iesit si lumea la vot. Populatia cu adevaratele idei de dreapta a stat acasa si asta numai din cauza voastra!

Voi ati iesit la alegeri cu un candidat cu manecile suflecate pana la cot, stand intr-o rana si cu limbaj de smecher de cartier! Cu el vroiati voi sa castigati electoratul de dreapta ?

Ati mai scos un candidat care parea mereu indecis in ceea ce-si propune si parca-i era mereu frica sa spuna ceva ca sa nu supere pe contracandidati. Doi profesori de nota 10 impreuna? Doi mediocri de cate 5 fiecare!
2.   Mai Anghelus trimis de
(11 dec 2008, 16:12:45
Esti de toate jena. Si n-ai nici o sansa sa te schimbi. Stixx chiar are dreptate. Eu am votat PNL, dar pt. ca mi s-a parut raul cel mai mic dintre cele oferite, dar daca te vedeam pe lista mea, il alegeam pe nesuferitul de Marza. Zau. Esti foarte enervant si e vai de capul tau. Nu ne mai zgaria cu aparitiile si declaratiile tale.
3.   BAISANU DISPERAT DUPA CIOLAN trimis de
(11 dec 2008, 20:15:43
MA INTREB OARE DACA LA CONCURSUL CARE URMEAZA CICA PT FUNCTIA DE SUBPREFECT (CONCURS CARE DESIGUR VA FI AMANT DUPA FORMAREA GUVERNULUI) DL BAISANU VA LUA NOTA 10 SI DACA NU CUMVA VA RAMANE SA ZBOARE TOT CU CATELUSA LAICA UNDEVA LA....SAU PE.....SAU IN......JURUL PAMANTULUI LOVINDU-SE DE O COMETA BEATA.
4.   Trist, Anghelus, dar distractiv trimis de
(11 dec 2008, 21:02:37
Pudelul Anghelus, iesit, nu demult, imbiat de mirosul de mici politici, de sub tarabele din bazar, a ajuns, vazandu-se in strada mare, sa se creada maidanez veritabil. De pe treptele sediului partidului, pana sa intre inauntru gudurandu-se, nu a mai fost nevoie decat de cativa labopasi. Acolo a si ramas, apucand sub masa partioamenilor, atunci cand se ferea sa nu fie calcat pe labute, cateva oscioare. Campanii politice, cateva, au trecut, Anghelus a ramas. A ramas, dupa ultima, cu coada intre picioare si cu frica lupeasca ca vine iarna si ca mai vin inca trei ierni la trecerea carora isi va putea numara coastele in baltile de prin sat, daca nu va deveni de-a dreptul jigarit. De aceea, simtindu-se atins la fudulii, schelalatra acum despre vremurile fesenedulailor, adica despre vremurile cand pudelul Anghelus inca mai sugea la pieptul Anghelusei, daramite sa mai vada ce se mai latra pe strada mare.
5.   Carcalete prefect ??? trimis de
(12 dec 2008, 09:54:29
Brava carcalete - AU/AI/AM ajuns si Prefect ??? Cum a facut. Sa vezi batalie intre carcalete si baisanu. AU....
5.1  RE: Carcalete prefect ??? trimis de
(12 dec 2008, 09:55:43
pd_l + psd = VOT ARUNCAT PE FEREASTRA DE SUCEVENI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei