Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2008 - Anul XIII, nr. 291 (3972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Liberalii consideră că electoratul PD-L şi PSD se va simţi trădat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele interimar al liberalilor suceveni, Relu Fenechiu, a declarat, în cursul zilei de ieri, că alegătorii care au votat la alegerile parlamentare cu PD-L şi PSD se vor simţi trădaţi de alianţa pe care cele două partide o vor face pentru o viitoare guvernare.

Fenechiu a arătat că, în condiţiile în care aceste partide au concurat în alegerile parlamentare, iar reprezentanţii PD-L şi PSD şi-au adus numeroase acuze reciproce, electoratul celor două partide nu mai ştie pentru ce şi-a acordat votul.

Mai mult, liderul interimar al PNL Suceava a precizat că a început deja să facă o analiză a promisiunilor din campania electorală a celor din conducerea PD-L şi PSD, precizând că aşteaptă să vadă când vor fi majorate salariile bugetarilor cu 50%, când se va acorda prima sumă de 25.000 de euro pentru un român care se întoarce de la muncă din străinătate şi cine va fi primul român „care va pleca în cosmos, aşa cum a spus domnul Geoană”.

„Această putere pe care vor să o acapareze cei de la PD-L şi PSD este efemeră. Puterea adevărată este a electoratului. Multe guverne au avut o putere extrem de mare, unele au supravieţuit, dar după o perioadă a venit şi partea negativă. Eu, ca om politic şi ca liberal, aştept marile realizări ale acestei guvernări competente, între ghilimele, şi ale acestor mesariaşi”, a declarat Fenechiu.

 

„Traian Băsescu a trecut peste negocierile PD-L-PSD”

Relu Fenechiu consideră că preşedintele României, Traian Băsescu, nu s-a consultat cu liderii PD-L şi PSD în momentul în care l-a anunţat pe Theodor Stolojan ca fiind prima opţiune pentru ocuparea funcţiei de premier al României.

Preşedintele interimar al PNL Suceava a spus că după anunţul făcut de Traian Băsescu, liderii PSD şi PD-L, Mircea Geoană, respectiv Emil Boc, „păreau foarte supăraţi” atunci când au ieşit de la negocierile pentru viitoarea guvernare.

„Din informaţiile pe care le am, negocierile erau foarte aprinse atunci când preşedintele Traian Băsescu l-a anunţat pe Theodor Stolojan ca premier. Acest lucru arată că Traian Băsescu nu se dezminte nici acum, trecând peste negocierile care existau între cele două partide”, a spus Relu Fenechiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii consideră că electoratul PD-L şi PSD se va simţi trădat.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Liberalii consideră că electoratul PD-L şi PSD se va simţi trădat2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O nelamurire trimis de
(11 dec 2008, 11:34:27
Voi, liberalii, ce ati facut pentru a gasi o formula de guvernare coerenta pentru perioada urmatoare? Cat de flexibili ati fost? Cum poti sa pretinzi functia de premier cand partidul nu a obtinut nici 20% la alegeri? Si mai tineti seama de un lucru: daca era un sistem de vot uninominal in doua tururi, nu stiu unde era PNL--ul acum. La limita, se pare. Traiasca redistribuirea!
2.   Uite-l,nu-i..... trimis de
(11 dec 2008, 12:59:53
Unde-i liderul incontestabil al PNL-ului Baisanu?:::)))))))A abandonat corabia?
3.   TROTUSI - TOTUSI trimis de
(12 dec 2008, 08:48:05
Asa cum au condus, cu ajutor udmr, psd, pd_l - au condus bine. Nu au marit salariul profesorilor si nu au dat cate 25.000 euro la cei care vin in tara. ................

.............................. Sa-i vad pe astia ca dau salarii de 50% la profesori, ca maresc pensia la grupa I si II, ca dau cate euro la cei care vin in tara. Bani de unde ???
4.   CARE PNL????????/ trimis de
(12 dec 2008, 10:32:39
PNL DE CAND A DAT ORDONANTA CU TAXA NU MAI EXISTA...MAI VB LA URMATOARELE ALEGERI
4.1  RE: CARE PNL????????/ trimis de
(13 dec 2008, 11:29:44
LA URMATOARELE ALEGERI - POPULATIA NU VA MAI VOTA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei