Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică

Vineri, 10 Octombrie 2008 (19:52:51)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri la Craiova, că preşedintele Traian Băsescu este vinovat pentru că a deturnat voinţa electoratului, aducând la guvernare o putere de dreapta "fragmentată" şi "certăreaţă", fiind responsabil pentru "instabilitatea" politică.

Mircea Geoană a declarat, vineri, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că "preşedintele şi premierul au încercat să mimeze responsabilitatea", şeful statului fiind vinovat, în opinia liderului social-democrat, de "instabilitatea" politică din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Traian Băsescu este vinovat pentru faptul că a deturnat voinţa electoratului şi a adus la guvernare o putere de dreapta fragmentată, certăreaţă şi care a ajuns în 2008 mai rău decât CDR. Este responsabil pentru instabilitatea politică din România. România a avut şansa de a avea un Guvern legitim, stabil, competent, capabil să asigure stabilitate economică şi politică", a susţinut liderul PSD.

Preşedintele PSD opinează că actualul Cabinet reprezintă "o dovadă cum nu trebuie să fie gestionată economia şi cum nu să nu te pui la adăpost de situaţii neplăcute precum cea pe care o traversăm în acest moment".

Preşedintele Traian Băsescu a avertizat, vineri, că un guvern cu o susţinere de 20 la sută în Parlament nu se poate angaja pentru viitorul cabinet şi a îndemnat partidele politice să înceapă o dezbatere publică în această campanie privind un proiect de lege pentru salarizarea bugetarilor.

Preşedintele Traian Băsescu a spus că este nevoie de un guvern legitim, cu o susţinere de 50 la sută plus unu în Parlament, "pornind de la realitatea că un guvern cu 20 la sută susţinere în Parlament nu se poate angaja pentru următorul guvern".

El a îndemnat partidele politice să iniţieze în această campanie electorală o dezbatere publică privind eleborarea unui proiect de lege privind salarizarea bugetarilor care să ţină cont de bugetul pe anul viitor.

Băsescu a apreciat că soluţia pentru depăşirea acestei situaţii o reprezintă responsabilitatea şi prudenţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică .
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană: Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de instabilitatea politică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu cu cine votez? trimis de
(10 oct 2008, 23:15:05
Geaoana, esti o mare M cu C! si nu te vom vota, fii sigur de asta!
2.   Este atat de lung drumul... trimis de
(12 oct 2008, 03:57:02
Dupa ultimele dumisale evolutii ca providential lider de partid, se dovedeste ca e atat de lung drumul de la Dabuleni la Palatul Victoria, incat Mircea Geoana nu-l poate parcurge, cel putin in cursul acestei vieti a domniei sale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei