Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Primarul vrea ordine la echipă. Dacă nu, adio bani!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Primarul Ion Lungu a mărturisit ieri că este profund dezamăgit de scandalurile din ultima vreme de la gruparea FC Cetatea. Din acest motiv, edilul Sucevei l-a chemat la raport pe preşedintele clubului, Dumitru Moldovan, căruia i-a trasat sarcină să-şi facă ordine în propria ogradă, în caz contrar municipalitatea urmând să sisteze finanţarea echipei în cel mai scurt timp. „Sunt nemulţumit şi de suspendarea antrenorului, care va fi nevoit să stea în tribună 21 de etape. Trebuie să purtăm o discuţie ca să vedem ce vom face, pentru că mie nu-mi convine situaţia asta. Pană are contract cu Suceava să antreneze echipa, însă din cauza comportamentului său, este împiedicat să fie alături de jucători în timpul meciurilor”, a declarat Ion Lungu.

 

Moldovan şi Pană par mai îndrăgostiţi ca niciodată

Cam în acelaşi timp în care Ion Lungu făcea declaraţia de mai sus, Dumitru Moldovan şi Marian Pană organizau o conferinţă de presă comună la sediul clubului. Cei doi au dorit să arate opiniei publice că formează un cuplu indestructibil, iar aspectele negative ce au apărut în ultimele zile în presă sunt doar invenţii. Preşedintele FC Cetatea a şi anunţat de altfel că va acţiona în instanţă pe un jurnalist de la o publicaţie locală, considerând că acesta a relatat eronat situaţia de la club, aducând grave prejudicii de imagine atât clubului, cât şi persoanelor implicate.

 

Pană: „Recunosc că am greşit”

Speriat de bulgărele care a început să se rostogolească în urma declaraţiilor pe care le-a făcut sub influenţa nervilor la finalul partidei cu CSM Ploieşti, Marian Pană şi-a început alocuţiunea prin a-şi pune cenuşă în cap.

„Recunosc că am greşit. Am stricat imaginea mea şi a echipei, însă am făcut-o involuntar. Mă voi schimba pe viitor şi voi încerca să mă concentrez doar asupra propriilor mei jucători. Referitor la suspendarea pe care-am primit-o, consider că am fost pedepsit prea aspru. O să caut să găsesc înţelegere la Federaţia Română de Fotbal, pentru că sunt destui care au făcut chiar mai urât decât mine şi au scăpat mult mai ieftin”, a precizat antrenorul Cetăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul vrea ordine la echipă. Dacă nu, adio bani!.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Primarul vrea ordine la echipă. Dacă nu, adio bani!2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 11:08:50
...ca primaria sa nu mai finanteze din banii cetatenilor echipa de fotbal. Si asa nu aduce mare onoare orasului. Daca sunt suceveni care vor sa sprijine financiar echipa, sa fie constituit un fond unde sa se poata depune bani. Din moment ce strazile nu sunt in cea mai buna stare, gunoaiele zac pe strazi, avem caini comunitari si multe alte probleme, de ce sa sustinem si o turma de asa-zisi fotbalisti si presupusi antrenori? Sa fie privatizata echipa de fotbal asa cum se intampla in mod normal. Pana si primaria Iasi primeste critici pt ca sustine echipa de forbal, dar Poli macar este in Liga I.
1.1  RE: Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 11:13:14
su.gi pu.la cu tot neamul tau de prost.
1.2  RE: Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 13:52:59
CUM TU VREI STRAZI ASFALTATE ASA SI NOI VREM FOTBAL SI L-AM VOTAT PE PRIMAR PENTRU ASTA CA NE-A PROMIS CA O SA AVEM ECHIPA PUTERNICA SI ACUM VREA SA DE-A COTITE SI TU POATE NICI N-AI FOST LA VOTARE DAR AI PRETENTII , DAR NOI SUPORTERII FI SIGUR CA AM VOTAT CU LUNGU CA AM CREZUT CA SE TINE DE CUVANT . DACA IL DA AFARA PE MARIAN PANA FACE CEA MAI MARE PROSTIE POSIBILA SI DACA SUCEAVA CADE IN C PRINCIPALUL VINOVAT VA FI PRIMARUL LUNGU CA DEGEABA STA ANTRENORUL PE BANCA IN TIMPUL MECIULUI DACA E SLAB SI HABAR N-ARE CE E CU EL CA IN TEREN NU JOACA ANTRENORUL. DECI D-LE PRIMAR DACA TINETI CAT DE CAT LA SUPORTERII SUCEVENI LASATI-L PE PANA SA FACA TREABA CA E TANAR SI AMBITIOS SI SA NU-L REGRETAM MAI TARZIU .
1.3  RE: Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 14:31:38
Si cum crezi tu Ionut ca avea Lungu sa se tina de cuvant? Daca in primii 4 ani nu a facut echipa de fotbal decenta, daca nu s-au vazut rezultate, de ce ai crezut ca se vor vedea acum?

Pot sa pun pariu ca o echipa de fotbal ar fi cu mult mai competitiva si mai valoroasa daca ar fi privatizata! Uitati-va la marile echipe si dati-mi 2 exemple clare de echipe de prima clasa, din Romania, sustinute de primarii. Si nu mai zic nimic.

1.4  RE: Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 16:19:47
ME sa stii e foarte realist comentariul tau...nici mie nu mi se pare normal ca primaria da bage atatia bani in fotbal cand sunt mii de copii fara educatie in judet...mergi pe stadion si ce sa vezi??? numai injuraturi si oameni sub influenta alcoolului pt ca asa se merge la fotbal...cati suporteri adevarati are ??? cati dintre ei merg in deplasari cu echipa??? nu cred ca Lungu a iesit primar ca l-au votat suporterii...e o prostie ce spuneti. si referitor la domnul pana fara cuvinte...degeaba il considerati voi bun daca nu are rezultate...sa castigi cu o echipa chinuit si sa acummulezi 3 pct nu e performanta parerea mea...si legat cu privatizarea ar fi o idee geniala si fiecare iubitor de fotbal sa doneze in fiecare luna cate o suma de bani...bineinteles aia care se cred suporteri si sa vedeti ca mai mult de un leu pe luna nu se aduna...asa ca nu mi se pare normal sa me mai bage bani in fotbal de catre primarie
1.5  RE: Ar fi si timpul ... trimis de
(10 oct 2008, 20:36:03
de fapt aveti toti dreptate dar sa fim seriosi k o echipa de fotbal nu poate avea performante notabile fiind sustinuta doar de primarie.trebuie un investitor care sa bage bani am spus asta de mii de ori si pana la urma s-a ajuns la ce am spus eu.aici este treaba primarului sa gaseasca un investitor parca spunea ceva de ostahie ala sau cum l-o chema dar se pare k asta a fost un joc electoral asa cum am banuit.in ceea ce priveste antrenorul nu poti sa il schimbi pe pana pt k nu ai cu cine sa il inlocuiesti la bugetul echipei.in concluzie treaba primarului este sa gaseasca un investitor serios daca vrea performante daca nu echipa nu va iesi niciodata din mediocritate.
2.   Rusinica prelipceanule trimis de
(10 oct 2008, 11:11:18
prima masura trebuia luata imediat dupa pronuntarea frf la memoriul pailandosilor - demiterea conducerii administrative!!!!!!!!!!!!! afara cu avortonul moldovan si acolitii lui de la echipa. chiar e asa de greu de inteles ca jigodia asta nu face altceva decat jocurile de culise ale lui cumatru cascaval sau svaitzer sau cum pu.la mea il cheama.da la cat se pricepe lungu la fotbal....el de 5 ani de cand e primar a dat cu ochii de televizor si fotbal ca la el la tara la prelipca se juca cu putuca in nisip si baga stiuleti in gaurici la fetite.
3.   Aaaaaaaaa trimis de
(10 oct 2008, 11:12:58
Lungu oricum nu mai vroia sa dea bani la echipa, acum a si gasit pretextul. Este un taran smecher care i-a prostit pe multi. Pacat de fotbalul sucevean, dar e vina sucevenilor ca l-au votat pe taran.
4.   TODERAS DRAGA trimis de
(10 oct 2008, 11:18:15
NU AI AVUT CURAJUL SA TE INTERESEZI DACA PE PERIOADA SUSPENDARII PRIMESTE SALARIU???? AI TIMP PANA LUNI

DE ACORD CU OPRIREA FINANTARII ECHIPEI.DE CE BANII MEI SA-I CHELTUIE NISTE NEICA NIMENI...EU AM FOST INTREBAT DACA SANT DE ACORD?..ATENTIE DNA..

TODERAS TU ESTI DEACORD???SATEPT RASPUNSUL...
5.   Vai ce plang trimis de
(10 oct 2008, 11:38:19
nu mai pot de plans ca nu se mai dau bani la fotbal.....merg la colegul sa iau o batista ....ha///ha///ha...
6.   Zero trimis de
(10 oct 2008, 12:28:47
mai puteti dormi noaptea???????//

7.   Fraierilor trimis de
(10 oct 2008, 13:12:58
Baii, astia care nu vreti bani la echipa:mergeti la prelipcar si spuneti ca vreti ca impozitul vostru sa mearga la asfaltat, ca noi microbistii il lasam pe lungu sa ne cheltuie banii pe echipa.Ce o mai frecati degeaba.Si sa va dea si facturi cu banii cheltuiti pe asfaltat(haaaa, aaaa si cand strica strada cu lucrarile lui de reabilitare cine plateste?-da ati spus bine, mamele voastre cu impozitul lor)hahaha
8.   Muiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee trimis de
(10 oct 2008, 13:57:55
muuuie sclavilor luati apararea lu sclavu de moldovan ... ala din obiectivu are mare dreptate ...angry pleca draq de mafiot
9.   ... trimis de
(10 oct 2008, 17:44:01
Marian Pana iese din tiparul slugilor politice absolute care au fost numite in functii de conducere in activitatile finantate de administratia locala. Comportamentul asta de haiduc nu poate decat sa deranjeze. Ingrijorarea unora fata de lipsa lui Marian Pana de pe banca tehnica atinge paroxismul si se manifesta prin ironii ale presei sau amenintari ale primarului. Exista vreo decizie a federatiei care il impiedica pe Marian Pana sa antreneze echipa, sa pregateasca meciurile?Sunt antrenori care iau loc deliberat in tribuna pentru a urmari meciurile. Sunt campionate in care bancile tehnice sunt cooptate in tribuna. Eu ma numar printre pesimisti care cred ca Marian Pana nu va prinde returul nici macar in tribune stadionului Areni.
9.1  RE: ... trimis de
(10 oct 2008, 19:28:20
daca il dau afara PANA eu unul nu mai calc pe stadion cu toate ca tin numai cu SUCEAVA si n-am lipsit nici un meci si am mers si in deplasarile mai apropiate de SUCEAVA. daca unul care vrea sa faca treaba si e si serios e dat afara inseamna ca nu mai are rost sa ma consum si ma intreb de ce oare ni se intampla numai noua lucrurile astea si am sa stiu cum o sa mai votez cand o sa fie timpul fara sa uit cum ma pacalit d-l PRIMAR ca SUCEAVA se va bate la promovare in liga 1 si o sa fie o echipa puternica la SUCEAVA .

10.   Www.csmraraul.wordpress.com trimis de
(10 oct 2008, 20:20:11
FC PANCIU - CSM RARAUL 0-2
11.   Scor trimis de
(10 oct 2008, 20:24:42
stie cineva ce am facut la handbal?
12.   CSM RARAUL trimis de
(10 oct 2008, 20:52:45
Astazi la Panciu echipa a fost invinsa cu 2-0.Cu salariul neplatit de 1 luna de zile si fara o saptamana de antrenament echipa noastra a fost la un pas de neprezentare ei ajungand cu 2 minute inaintea fluierului de start.Din cate se pare echipa este in criza deoarece nimeni in afara de 2-=3 oamnei nu se implica.Este pacat ca nu se vrea fotbal in Clung(in general sport) .Sponsorii lipsesc cu deavarsire intr-un oras in care salariul mediu este de cel mult 800 RON iar putinii suporteri care vin la meci nu fac decat sa manance seminte si chiar sa critice evoulutiile jucatorulior care mai mult joaca din placere .Sper din tot sufletul ca echipa sa nu retrogradeze dar din pacate lucrurile nu sunt tocmai asa roz.
12.1  RE: CSM RARAUL trimis de
(11 oct 2008, 21:15:57
anul trecut ati retrogradat , dar anul asta nici nu va prinde returul ca o sa va retrageti....pacat de baza sportiva si de unii baieti de la voi....la anul inapoi la tara in noroi cu taranii de l a Patrauti s.a.
13.   NASOL trimis de
(10 oct 2008, 22:39:54
Universitatea Bucovina Suceava continua sirul meciurilor fara victorie. Partida desfasurata ieri la Timisoara s-a �ncheiat cu scorul de 22-21 �n favoarea echipei gazda, Universitatea HCM Poli Timisoara, scorul la pauza fiind de 11-8.

Partida a �nceput sub dominatia gazdelor, diferenta de 3 puncte de la pauza fiind reprezentativa pentru desfasurarea primei reprize. �n partea secunda a meciului sucevenii au reusit sa faca un joc mai bun, dar pe final arbitrii �nt�lnirii Barcan si Ciurea au favorizat clar gazdele, �mpiedic�nd aproape fiecare atac al formatiei oaspete.

Etapa a VII-a a Ligii Nationale la Handbal aduce o noua dezamagire �n tabara bucovinenilor, daca luam �n calcul si rezultatul de egalitate obtinut etapa trecuta pe teren propriu �n compania formatiei CS Pitesti. Urmatorul meci echipa suceveana �l va disputa pe teren propriu, primind vizita celor de la HC Minaur Baia-Mare
14.   Fodbal trimis de
(11 oct 2008, 08:59:39
Banii primariei merg bine: o parte la strazi, o parte la sport ( fodbal, box, handbal, inot, etc), o parte la ajutoare sociale, o parte la amenajarea spatiilor verzi, etc.Fiindca asa e normal, oameni buni.Dar cum primarul e un singur om, e clar ca nu-i poate impaca pe toti. Dar nici sa scrieti, unii dintre voi, ceea ce scrieti, folosind cuvintele cele mai murdare! Dati dovada de civilizatie, sinteti doar in UE!Si cred ca marea majoritate va considerati oraseni si aveti si minim 8 clase!
15.   Presedinte trimis de
(11 oct 2008, 09:43:21
Am si eu o intrebare : cine este vinovat de pierderea la masa verde a meciurilor din cupa si cel cu Progresul? Nu am vazut pe nimeni care sa spuna ca am pierdut din cauza aia sau cealalta. Nu intra aceste lucruri in atributia Presedintelui ? Nu trebuie sa cunoasca regulamentele? Sau astea nu se vad... strigam ca ne fura FRF dar nu respectam regulamentele (pentru ca nu le cunoastem).
15.1  RE: Presedinte trimis de
(11 oct 2008, 10:09:28
pai n-ai vazut cine-i vinovat?! nae grosu. ala nu stie nici macar sa se lege la sireturi sau sa-si stearga mucii , da il presidente l-a gasit pe el mai prost si l-a dat in gat. halal conducator. o jigodie cu chip de maimuta. moldovane du-te unde s-a rasturnat caruta cu prosti...adica la prietenii tai botanistii din tara paielor. cu noi nu-ti merge. asteapta-te la ceva "misto" la primul meci de acasa. te primim cu bu.cur.ie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei