Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pagube inutile

A chemat pompierii pentru că maşina de spălat a luat foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Pompierii de la Detaşamentul Suceava al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au intervenit, ieri dimineaţă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o maşină de spălat dintr-un apartament. Femeia care se afla în locuinţă s-a pierdut cu firea şi a cerut ajutor, deşi ar fi putut stinge focul doar cu o găleată de apă.

Alarma s-a dat în jurul orei 9.00, după ce o locatară a blocului 40 A, din cartierul Burdujeni, a anunţat că la etajul I al imobilului a izbucnit un incendiu. Apartamentul, situat în blocul din zona sensului giratoriu, unde se mai află sediul CEC şi al PD-L, este în proprietatea Vioricăi U., însă este locuit de o chiriaşă. Sesizând incendiul, femeia aflată în casă a scos maşina din priză, după care a fugit la o vecină, cerând ajutor. Ajunşi la faţa locului, pompierii nu au avut prea mult de lucru.

„Intervenţia nu a creat nici un fel de probleme, persoana din casă a avut prezenţa de spirit de a scoate maşina din priză imediat ce a sesizat incendiul. Doar am dat cu puţină apă, păcat însă că în urma intervenţie s-a degradat zugrăveala din apartament. Dacă doamna ar fi acţionat cu o găleată de apă ar fi scăpat fără pagube, însă probabil s-a speriat”, a precizat locotenentul Mihăiţă Pelinariu, şeful echipei care a acţionat la faţa locului.

Pagubele au fost estimate la 1.000 de lei.

„Din primele cercetări, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de funcţionarea defectuoasă a maşinii de spălat rufe”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A chemat pompierii pentru că maşina de spălat a luat foc.
 Vizualizări articol: 2256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A chemat pompierii pentru că maşina de spălat a luat foc1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(10 oct 2008, 11:36:57
domnu reporter cu apa sa arunci tu peste aparate electrice si dupaia sa mai scrii articole ...
1.1  RE: ... trimis de
(10 oct 2008, 17:40:42
citeste atent. il scosese din priza.
1.2  RE: ... trimis de
(12 oct 2008, 06:20:23
Bine nea shtrulica dar de ce nu a turnat ei numai o galeata de apa?Sau de ce cand cineva nu este acasa lovesc cu berbecu sau cu toporu exact in mijlocu ushii in loc sa loveasca exact la incuietoare unde se poate face reparatzii?Daca femeia a chemat pompieri ia chemat ca ardea shi focul se putea extinde ...acuma o scoatetzi vinovata pe femeie in fatza proprietarului!!!NU SUNTETZI PROFESIONISHTI DEOARECE SHEFII POMPIERILOR MILITARI SUNT NISHTE ALCOOLICI SHI NISHTE BADARANI NU ZIC TZARANI CA PENTRU TZARANI AM RESPECT DEOARECE MUNCEST MULT SHI GANDESC DESHI IMPREJURARILE NU LE SUNT PRIELNICE PENTRU MAI MULTA SHCOALA!
2.   Priza trimis de
(10 oct 2008, 14:50:39
Ai citit ca era scoasa masina din priza nu ? Poti sa arunci si o tona de apa pe ea ca nu se intampla nimic. Daca era in priza era alta poveste.......
3.   Misule trimis de
(10 oct 2008, 15:14:29
Misule tot cu casca pe cap ai ramas, dar nu iti vad aparatul de respirat, sper ca nu ai intrat in "foc" fara aparat.happy pregatit ca intotdeauna de interventiihappy

Paiule te-ai impacat cu cei de la ISU??? sper ca te-au anuntat la timp si ti-au spus de "catastrofa"din Burdujeni.
4.   Vax trimis de
(10 oct 2008, 22:23:05
articol de 2 bani, chiar nu mai aveti materiale, ce dracu, lasati-o in singe

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei