Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cameleonul Copos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Interesantă răsturnarea asta de situaţie cu Peseiro la Rapid! Poate chiar se va dovedi de bun augur revenirea portughezului, nimic nu-i exclus, dar toată tevatura trădează nepriceperea efectivă a lui Fathi Taher, pe care Copos l-a lăsat la înaintare tot timpul. Inclusiv după meciul pierdut cu Argeşul în Giuleşti, când lunecosul Copos s-a strecurat afară din stadion înainte de fluierul final. Dacă ar fi stat înaintea suporterilor umăr lângă umăr cu Taher, ar fi fost pietre care nu l-ar fi lovit din greşeală, precum bricheta buclucaşă pe arbitrul Deaconu. Copos este tot un fel de Gigi Becali, dar mai rasat, ceea ce-l poate face uneori chiar mai periculos. Becali retractează declaraţiile nepotrivite prin infantilul "am glumit", care sugerează clar că de fapt spusese ce spusese pe bune, în timp ce fostul demnitar Copos (şi înainte şi după '89) o dă la întors într-un mod absolut parşiv. La o emisiune televizată a fost încolţit de realizator, chiar când spunea cât de subţire antrenor e Peseiro. Păi cum vine asta, a fost întrebat, nu mai este cel mai bun antrenor din România, cum declaraţi după primele etape? Ce credeţi că a răspuns Copos?! Vedeţi dumneavoastră, oamenii mai trebuie şi încurajaţi! Chipurile, el îl „încuraja” pe Peseiro în presă, aburindu-ne că e cel mai bun. În viziunea sa, tocmai ne demonstra cum ştie el să lucreze cu oamenii stimulându-i, dar privitorii au înţeles cât preţ trebuie să pună pe vorbele sale.

În continuare, Copos s-a dat lovit şi la conferinţa de presă la care era anunţată reinstalarea în funcţie a lui Peseiro, semn clar de neasumare a răspunderii. Dacă nu vor merge lucrurile şi suporterii vor face iarăşi iureş are indexul pregătit. Cert este că ultima înfrângere, cea de la Târgu Jiu, a folosit unui singur om din Grant, chiar antrenorului, cu atribuţiile suspendate la acea oră. Sunt convins că în cazul unei victorii a rapidiştilor, porţile s-ar fi închis iremediabil pentru Peseiro. Oricum, noul obiectiv fixat de conducere nu poate fi decât unul de consolare, gen Cupa României. Sau poate că i-au acordat un răgaz de câţiva ani, să construiască o echipă...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cameleonul Copos.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cameleonul Copos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei