Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Iaşiului: Concursul on-line pentru stabilirea trupei ce va concerta în oraş a fost o eroare

Luni, 22 Septembrie 2008 (19:45:32)
Reprezentanţii Primăriei Iaşi au anunţat, luni, că, nici una dintre trupele votate de ieşeni în sondajul pe baza căruia urma să fie adusă la Iaşi o formaţie de renume mondial nu va mai concerta la Iaşi, reprezentanţii municipalităţii recunoscând că selecţia pe Internet a fost "o greşeală".

"Această selecţie bazată pe votul pe Internet a fost o greşeală. Nu s-a luat în calcul că termenul va fi prea scurt pentru a contracta o formaţie de renume. Se ştie că formaţiile mari nu vin să concerteze decât pentru sume exorbitante, pe care Primăria nu le poate achita. Acest mod de selecţie a fost o eroare a celor care s-au ocupat de organizare", a declarat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, citat de corespondentul MEDIAFAX.

În urma votului exprimat de ieşeni, timp de două luni, atât pe site-ul primăriei cât şi la centrele de cartier ale municipalităţii, pe primul loc s-a situat formaţia Depeche Mode, iar pe locul secund DJ Tiesto.

"Depeche Mode a fost într-adevăr pe primul loc, dar membrii trupei au anunţat că nu vor putea veni în România pentru că au înregistrări de la care nu pot lipsi. Pe locul doi se afla DJ Tiesto. Nu putem însă accepta ca pe scenă să urce cineva care cântă muzică de cluburi. Acestea erau cele două formaţii care au primit un număr important de voturi", a afirmat la rândul său, Cosmin Coman, directorul Direcţiei de Strategii din cadrul Primăriei Iaşi.

El a adăugat că, ieşenii nu vor fi privaţi totuşi de concertul din 11 octombrie, deşi numele formaţiilor care vor evolua pe scenă n-a fost însă stabilit.

Şefii primăriei ieşene au stabilit, în luna iulie, că trupa Depeche Mode este câştigătoarea sondajului on-line iniţiat pe site-ul instituţiei şi vor invita această formaţie să concerteze la Iaşi, considerând că ocupanta primului loc, Scorpions, a ajuns în această poziţie prin votul unui hacker, care a accesat numele trupei de 11.000 de ori.

La finalul sondajului, Depeche Mode a ieşit pe locul doi, cu câteva sute de voturi, însă primăria a constatat că prima poziţie, care a revenit trupei Scorpions, este ocupată în mod nemeritat, prin "bunăvoinţa" unui hacker, care a accesat de 11.000 de ori într-o singură zi numele acestei formaţii.

Primăria Iaşului a iniţiat acest sondaj încă din luna mai, scopul fiind stabilirea trupei preferată de ieşeni pentru a concerta în oraş în data de 11 octombrie, în cadrul manifestării "Iaşi 600", eveniment care coincide şi cu Sărbătorile oraşului Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Iaşiului: Concursul on-line pentru stabilirea trupei ce va concerta în oraş a fost o eroare.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Iaşiului: Concursul on-line pentru stabilirea trupei ce va concerta în oraş a fost o eroare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei