Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Marcaje pentru traseele politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a nu te rătăci pe traseele montane, e bine să apelezi la un ghid calificat. Firesc ar fi ca şi pentru traseele politice să funcţioneze ghizi calificaţi, care să te desluşească, atunci când eşti pe cale de a te rătăci. Te afli la răscruce şi nu ştii încotro s-o apuci: săgeata albastră te duce la pieptul puhav al lui Tăriceanu, marcajul portocaliu te îndrumă spre mărunţenia lui Boc şi spre maxilarul încleştat al lui Stolojan... Potrivit ca ghid ar fi fost George Pruteanu, dar a murit, săracul.

Pe mine mă amuză din cale-afară fascinantul spectacol al trădării, reprezentat scenic o dată la patru ani, precum olimpiadele. Imediat ce rezultatele scrutinului se afişează, mari amploaiaţi de prin Peremeul din Deal şi Pesedeul din Vale numai ce simt deodată că îi strânge izmana doctrinei şi au nevoie de alta nouă. Aşa se conservă slana capitalistă, în E-urile ipocriziei. Aşa intră militanţii PSD în pălăria magicianului Băsescu, de unde ies fără „S”-ul din mijloc, substituit cu o codaşă literă „L”.

Dar timpul are o combustie aparte, nemaiavând răbdare până după alegeri. Chiar şi acum, când pe locurile de pe listele de alegeri e tot atâta măcel ca pe nişte bilete în staţiune, au loc cele mai scabroase inversiuni şi perversiuni politice. E un desfrâu care i-ar înnebuni imaginaţia sexologului Bebe; un desfrâu unde nu se mai ştie cine penetrează şi cine se lasă penetrat. E o foame disperată de acuplări, e-o continuă invenţie de poziţii. Nici un spasm nu rămâne pe dinafară, nici un geamăt nu-i lăsat să piară de solitudine.

E-un şou erotic de zile mari, care terfeleşte cearşaful şi-aşa nu tocmai curat al politicii. Regretatul profesor psihiatru Mihai Şelaru a scris cartea „Comportamentul sexual deviant”. Cine oare o să scrie best-seller-ul intitulat „Comportamentul politic deviant”?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcaje pentru traseele politice.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marcaje pentru traseele politice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei