Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu le cere liberalilor să creadă în victoria la alegerile generale

Luni, 22 Septembrie 2008 (14:44:16)
 Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, le-a cerut liberalilor, la lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile generale, să creadă în victoria lor în alegeri, să fie oneşti şi să nu le prezinte românilor o imagine trimfalistă, ci să le spună ce a făcut PNL pentru ei.

"Votul din 30 noiembrie va hotărâ fără îndoială viitorul României. Măsurile de dreapta, măsurile liberale vor ajuta România să depăşească aceste momente dificile pe care economia mondială le traversează. A trebuit să aşteptăm 15 ani ca liberalii să vină la putere iar România să îşi recapete demnitatea. Vă cer să spuneţi tuturor ce a făcut PNL pentru România şi pentru români! Vă cer să fiţi oneşti şi să recunoaşteţi că am şi greşit. Cu cât mai mulţi români veţi convinge, cu atât mai mulţi votanţi vom avea. Vă cer, ca atare, să credeţi în victorie! PNL trebuie să câştige aceste alegerile!", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL a menţionat că el crede în victoria PNL şi le-a cerut liberalilor să promoveze sloganul PNL la alegerile parlamentare: "Promovăm o Românie mândră şi prosperă!".

"Eu cred în victorie şi noi trebuie să promovăm ceea ce reprezintă şi sloganul nostru: o Românie mândră şi prosperă, pentru că fiecare român trebuie să ducă o viaţă mai bună şi mai prosperă", a spus Tăriceanu, adăugând însă că liberalii trebuie să fie cinstiţi cu românii şi să nu le prezinte o imagine triumfalistă a României.

Liderul liberalilor a menţionat că în următoarele două luni pe liberali îi aşteaptă o confruntare crucială între dreapta şi stânga, menţionând că această campanie electorală va suferi foarte mult pe seama personalităţilor politice care îşi schimbă orientarea politică după cum li se pare că bate vântul.

"Campania electorală nu trebuie să fie însă un meci de box. Mulţi au început să vorbească despre o confruntare între personalităţi sau lideri de partide, de exemplu o confruntare între Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană. Confruntarea va fi de fapt între stânga şi dreapta, PNL şi PSD, nu între lideri de partide, între principiile de dreapta şi ceea ce crede stânga, între scăderea taxelor şi creşterea lor, între economia de piaţă şi economia etatistă", le-a mai spus Tăriceanu liberalilor.

La începutul discursului său de mai bine de 20 de minute, liderul PNL şi-a exprimat surpinderea faţă de numărul mare de liberali care s-au mobilizat să vină la lansarea candidaţilor PNL de la Sala Palatului.

"Am auzit că astăzi am fi 6000 de persoane cred că suntem aproximativ 8000 şi imi doresc ca cei care sunt la intrare să fie lăsaţi să intre să poată participa la reuniunea noastră. De mult nu am mai văzut atâţia liberali într-o sală. Din 90 când am pus împreună bazele PNL. Văd în sală membrii simpli ai PNL, primari, parlamentari, consilieri. Mă bucur că azi PNL a ajuns să fie o forţă politică de referinţă în România. Vă mulţumesc tuturor celor prezenţi aici pentru a le spune românilor că PNL promovează o Românie mândră şi prosperă!", a afirmat Tăriceanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu le cere liberalilor să creadă în victoria la alegerile generale.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tăriceanu le cere liberalilor să creadă în victoria la alegerile generale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei