Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ideal

Onofrei vrea „discuţii, nu execuţii” în campania electorală

Luni, 22 Septembrie 2008 (17:57:14)
Fostul subprefect de Suceava, Orest Onofrei, a anunţat, luni, că este oficial membru PDL şi că în calitatea sa de om politic, candidat democrat-liberal pentru Senat în colegiul Suceava 1, îşi doreşte o competiţie, nu un război cu contracandidaţii săi. Onofrei a declarat, în conferinţă de presă, că disputele care au loc acum pe scena politică sunt, în opinia sa, departe de ceea ce ar trebui să fie discursul public într-o bătălie electorală a anului 2008 şi că el militează pentru „o altfel de campanie”. „Există partide care ar trebui racordate la o staţie de epurare şi după unii ar trebui să vină vidanja, dacă ne uităm la ce mizerii se spun. Poate fi altfel, dacă dorim asta cu adevărat pentru că ar trebui ca în campanie să asistăm la discuţii, nu la execuţii”, a spus Orest Onofrei.Acesta a comentat că liderii PSD şi PNL nu candidează în colegiul Suceava şi i-a chemat „să vină din exil”, aluzie la candidatura lui Gavril Mîrza în colegiul Fălticeni şi a lui Tiberiu Prodan la Siret. Onofrei crede că şefii de partide, cu excepţia celor din PDL, nu doresc votul uninominal deoarece astfel pierd pârghiile de control în partid şi nu mai pot face „curăţenie” în sensul dorit de ei. „PDL are avantajul că liderii săi majori nu candidează”, a apreciat Orest Onofrei, ceea ce le-ar da acestora mai multă libertate de mişcare, fără încorsetarea unei candidaturi într-un colegiu clar delimitat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei vrea „discuţii, nu execuţii” în campania electorală.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei vrea „discuţii, nu execuţii” în campania electorală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neghiobii de campanie trimis de
(22 sep 2008, 21:14:08
Mai Orest ,te credeam putin mai inteligent,ca sa gasesti si alta lozinca electorala.Sper sa ai aceleasi "succesuri" ca si predecesorul tau care voia "solutii, nu discutii".Dar mai stii,la nivelul celor carora te adresezi si pe a caror voturi contezi,"discutiile",mai ales la nivel... inalt, sa te cocoate iar in circa sucevenilor..Cumplit blestem !
2.   IPOCRIZIE PORTOCALIE trimis de
(22 sep 2008, 21:42:59
sunteti niste mari ipocriti "domnilor" portocalii. Dupa ce aveti oameni platiti ca sa arunce cu noroi pe forumuri,pe internet in tot ce nu este portocaliu,acum vreti discutii. Discutati eventual cu DL. BRICEAG !!!!
3.   Satul de minciunile si fitele lui Orest trimis de
(22 sep 2008, 22:24:49
Ce discutii Oreste? Ai avut destul timp la dispozitie sa arati ce poti sa faci ptr Bucovina ta draga...nu ptr tine...doar ptr tine se vede ptr suceveni nimin , nimic...Un OM cu anumite principii de viata si le pastreaza indiferent de situatie...ce discutiii?Vrei CIOLAN cu orice chip...esti instare de orice ptr tine ...nu ptr suceveni...
4.   Onofrei trimis de
(22 sep 2008, 23:40:45
Forta Onofrei !!!!!!!!! nu este nici un om politic in Suceava liber de functie care te-ar putea egala in postura de senator de Suceava ... asa ca o noi Sucevenii o sa te votam sustinem sa ne eprezinti si sa i-ti exerciti abilitatile tale daruite tie de sus...
5.   DE LA ANA LA CAIAFA trimis de
(22 sep 2008, 23:52:01
Numai minciuni............ ONOFREI plecati toti de la un partid la altu sunteti toti intro oala si va cautati interesele personale in rest nu mai conteaza de oamenii simplii si de locurile frumoase ale Bucovinei...........inca o teapa...........Taranist-PNL-- acum PLD de la ANA LA CAIAFA sa-ti mearga bine si sa fii cit mai sus..........Nu mai are nimeni incredere nici in PLD................
6.   PT CONUL SCAMATOR trimis de
(23 sep 2008, 09:29:35
CE DISCUTII MAI INCULTULE TU NU LEGI BINE SUBIECTUL CU PREDICATUL VEZI MAI BINE DE MULGE VACA CA ORICUM JUDETUL L AI MULS. AM VOTAT PDL DAR NU MI AS DA VOTUL UNUI IPOCRIT NOROCOS.
7.   Subtilitati trimis de
(23 sep 2008, 09:49:51
Se pare ca dl. Oreste, eliberat de jugul "prea inaltei functii publice" incepe sa-si aduca aminte cum e sa-si dea in petec. Parte a expresiei lansate de dumnealui "... dupa unii ar trebui sa vina..." este tipic camatareasca. Probabil sfatuit de astfel de prieteni, inoculat cu astfel de idei, dl. Oreste considera ca contracandidatii ar trebui curatati, el nu.

Asa sa fie dl.-le Oreste ?
8.   Prostituat politic trimis de
(23 sep 2008, 14:45:50
Onofrei nu poate fi apreciat decat ca cel mai inalt prostituat politic. O supuratie cretinoida taranist portocalie. Asa arata un taranoi portocaliu decolorat de 2 metri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei