Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reeducarea femeilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

"Iată un mic secret: bărbaţii nu cer nimic, comandă". Cam aceasta ar fi esenţa unui fel de ghid practic adresat reprezentantelor sexului frumos, care face vâlvă dincolo de Ocean.

"The Re-education Of The Female" - "Reeducarea femeilor" a debutantului Dante Moore se doreşte a fi un ghid practic, prin care autorul le explică doamnelor şi domnişoarelor cum să îşi ţină lângă ele propriul partener. Iar dacă vreo reprezentantă a sexului frumos îndrăzneşte să nu dea ascultare, recomandărilor "marelui specialist", acestea ar face bine să îşi aducă aminte că cel puţin alte zece rivale abia aştepteaptă să pună mâna pe bărbatul ei. Cel puţin aceasta este părerea autorului, care în ciuda numelui şi a înţelepciunii profunde, nu a reuşit încă să îşi găsească o "Beatrice" pe măsură. Cu toate acestea, de câţiva ani este împreună cu o tânără, pe numele său Khanequa Tuitt, care după ce a frunzărit un pic cartea, ar fi vrut să îl insulte. Însă apoi s-a gândit mai bine şi şi-a dat seama că împărtăşeşte punctul de vedere al iubitului său. În plus, de când a citit cartea, a început să deretice prin casă îmbrăcată în haine sexy.

Suple şi apetisante

Moore, de 33 de ani, de profesie inginer informatician, îşi sfătuieşte cititoarele să fie foarte atente la siluetă. "Un exemplu? Atunci când mergeţi la piaţă alegeţi cea mai urâtă carne sau cele mai sfrijite fructe? Nu? De ce oare? Acelaşi lucru se întâmplă şi cu bărbaţii când văd femei fără formă, care par nişte pui de elefanţi", explică Moore. Misiunea autorului, care se întinde pe 176 de pagini scrise mărunt, este aceea de a le reeduca pe femei, oferindu-le un fel de Abecedear pentru o relaţie reuşită. Secretul succesului are la bază trei elemente: mâncarea, relaxarea şi, cum era şi de aşteptat, sexul. În introducerea volumului, Dante îşi împărtăşeşte câteva gânduri personale cititorilor: "Aş vrea să îmi exprim furia şi frustrarea mea de bărbat despre femei, care cred că sunt prost informate în legătură cu responsabilităţile lor pentru a avea o relaţie de calitate de calitate cu un bărbat". Reacţiile nu au întârziat să apară, feministele simţindu-se datoare să îi dea un răspuns atotştiutorului autor."Nu a găsit femeia potrivită şi nici nu a fost vreodată îndrăgostit. Ce îi dă dreptul să creadă că e specialist. Aş vrea să stau de vorbă în cabinetul meu cu femeile cu care a fost de-a lungul timpului", a comentat Gilda Carle, psiholog şi feministă convinsă, care are o emisiune la un post de televiziune american.



Seducţie cu un refuz

Dante Moore are un băiat de 11 ani dintr-o relaţie de mult terminată. Autorul a mărturisit că nu a întâlnit încă marea iubire, pentru că până acum un an era "obsedat de sex". Crescut într-o familie de femei, mama, două surori, două mătuşi şi două verişoare, Moore a povestit că atunci când era mic a fost sfătuit să trateze femeile ca pe nişte regine, să le însoţească acasă după terminarea cursurilor şi să le cumpere cadouri. După doi ani de eşecuri, Dante a decis să schimbe strategia. A început să spună nu, să comenteze şi mai ales să fie autoritar. Iar de atunci, cum însuşi Moore mărturiseşte, telefonul nu s-a mai oprit din sunat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reeducarea femeilor.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reeducarea femeilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reeducarea femeilor trimis de
(22 sep 2008, 13:00:04
prostii.prostii. e un sondaj sau propria idee?????? idei proaste. toate femeile au fost cucerite prin atentii nu acum cind este foamete , din antichitate si pina stazii.
2.   Corect trimis de
(22 sep 2008, 14:57:50
Asa e ce a scris in articol, trebuie sa ai grija de iubitul tau si sa-i oferi dragostea toata numai lui nu sa o inpartasesti si cu alti barbati,daca vreti sa aveti o casnicie frumoasa si fericita . Va doresc o zi buna si sa fiti iubite.
3.   O intrebare. trimis de
(22 sep 2008, 16:48:47
Femeile care sunt cucerite prin atentii (materiale), nu sunt femei materialiste?
3.1  RE: O intrebare. trimis de
(22 sep 2008, 18:26:23
da nu crezi??

ex daca intreaba tot timpul cat sunteti prieteni intreba de bani si avere nu crezi ca e materialist/a??

of of dar in zilele de azi greu gasesti cineva sa nu fie materialist,asta e cruntul adevar.

si stau f bine bine din punct material,dragostea adevarata se gaseste greu.(:
3.2  RE: O intrebare. trimis de
(23 sep 2008, 16:41:18
gandit prost ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei