Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim: Când l-am votat pe Olteanu la Cameră sau împotriva moţiunii PSD, alea nu au fost trocuri?

Vineri, 5 Septembrie 2008 (15:38:51)
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, referindu-se la acuzaţiile de troc cu PDL, că PRM a făcut trocuri nu doar cu PDL, ci şi cu PNL, când au votat împotriva moţiunii de cenzură a PSD, în 2007, sau când l-a votat pe Bogdan Olteanu preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Rareori s-a putut vedea în societatea românească o turbare mai mare ca aceea înregistrată în săptămâna care se încheie. De ce? Pentru că mi-am păstrat o funcţie de vicepreşedinte al Senatului, pe care am deţinut-o, fără probleme, aproape patru ani?", a spus liderul PRM.

El a amintit de momentul în care PRM a decis să-i dea voturile lui Bogdan Olteanu, pentru a fi ales preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Aia nu a mai fost cârdăşie? Ăla nu a mai fost troc?", a întrebat CV Tudor.

El a făcut referire şi la susţinerea Guvernului liberal, în 2007, când parlamentarii PRM nu au votat moţiunea de cenzură a PSD.

"Sau când am luat hotărârea să nu mai votăm moţiunea de cenzură a PSD, în 2007, contribuind astfel, decisiv, la supravieţuirea Guvernului, după care, imediat, m-a sunat la Senat Tăriceanu, pe telefonul operativ, pentru a-mi mulţumi, atunci ce a fost? Noi am făcut dezinteresat şi una şi alta. Astăzi pentru că am îndrăznit să dăm peste cap planurile patrulaterului negru-PSD-PC-PNL-UDMR şi apăr interesele partidului nostru sunt vânat iarăşi ca un criminal de război", a adăugat liderul PRM.

Totdată, liderul PRM a ţinut să atace PNL şi să afirme că liberalii sunt avantajaţi în alegeri, pentru că au trasat colegiile uninominale conform propriilor interese", dar că PNL a ţinut cont şi de interesele PSD şi ale UDMR.

În vizorul preşedintelui PRM a intrat şi premierul Tăriceanu, despre care a spus că este un "duşman al poporului român", dacă nu schimbă data alegerilor, care va umbri sărbătorirea Zilei Naţionale, luni, pe 1 decembrie.

Vadim a reiterat propunerea către Executiv de a amâna cu o săptămână data alegerilor parlamentare, astfel âncât românii să poată sărbători 90 de ani de Marea Unire din 1 decembrie 1918.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim: Când l-am votat pe Olteanu la Cameră sau împotriva moţiunii PSD, alea nu au fost trocuri?.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim: Când l-am votat pe Olteanu la Cameră sau împotriva moţiunii PSD, alea nu au fost trocuri?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei