Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană insistă pe convocarea unei "sesiuni extraordinare" la începutul lui septembrie

Miercuri, 20 August 2008 (16:44:29)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a reiterat, miercuri, după şedinţa departamentelor, solicitarea PSD de a se convoca o "sesiune extraordinară comună" a celor două Camere ale Parlamentului, la începutul lunii septembrie, pentru a discuta subiecte legate de inundaţii, scumpiri şi energie.
  "Am discutat despre solicitarea pe care PSD a făcut-o după ce premierul Tăriceanu a prezentat în Parlament acel raport destul de subţire cu privire la inundaţii. Reiterăm solicitarea partidului nostru de a convoca o sesiune extraordinară pe acest subiect şi pe altele de natură socio-economică la începutul lui septembrie, în care vom veni şi cu propunerile şi acţiunile concrete pe care dorim să le facem în acest domeniu", a declarat Geoană după şedinţa departamentelor PSD.

Întrebat când va fi convocată această sesiune extraordinară a celor două Camere, Geoană a precizat: "La începutul lui septembrie, de îndată ce Birourile Permanente reunite se vor întâlni. La finalul săptămânii viitoare vom solicita o astfel de sesiune extraordinară".

Geoană a arătat că, pe lângă tema inundaţiilor, unde premierul este "restanţier" cu răspunsul faţă de Parlament, mai există şi teme legate de scumpiri sau de situaţia din domeniul energetic, care ar justifica o astfel de sesiune extraordinară a Parlamentului.

"Va fi o sesiune extraordinară comună a celor două Camere dedicată acestui subiect. Cele două Camere vor fi convocate pentru a discuta subiecte de importanţă, deci va exista o sesiune comună extraordinară a celor două Camere", a explicat Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa va solicita, probabil, în cursul săptămânii viitoare, în mod formal, convocarea unei "sesiuni extraordinare a Parlamentului" pe tema efectelor inudaţiilor.

Sesiunea ordinară a Parlamentului va debuta pe 1 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană insistă pe convocarea unei "sesiuni extraordinare" la începutul lui septembrie .
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană insistă pe convocarea unei "sesiuni extraordinare" la începutul lui septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei