Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fault politic

Senatorul Gheorghe, scos pe tuşă de amantă în meciul pentru un nou mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PD-L Constantin Gheorghe nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că parlamentarul i-a comunicat decizia sa de a se retrage din cursă.

„În discuţia pe care am avut-o cu domnul senator Gheorghe, acesta mi-a spus că, aşa cum stau lucrurile, nu va mai candida pentru un nou mandat. N-am discutat mai multe, mi-a spus doar că aceasta este decizia sa”, a spus liderul PD-L.

Săptămâna trecută, Flutur a declarat că la nivelul conducerii Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L se analizează impactul produs de dezvăluirea unei aventuri extraconjugale a senatorului Constantin Gheorghe şi influenţa acestui fapt asupra deciziei de nominalizare a senatorului pentru candidatura la un nou mandat, la alegerile parlamentare, dar a precizat că parlamentarul rămâne în cursă, împreună cu subprefectul Orest Onofrei, la Colegiul Suceava pentru Senat.

Conform lui Flutur, un sondaj de opinie ar fi fost modalitatea de selecţie a candidatului PD-L pentru Senat în Colegiul Suceava. Retragerea lui Constantin Gheorghe pare să fi lăsat drumul liber pentru Onofrei, dar Flutur a refuzat să spună, ieri, dacă actualul subprefect va fi cel care va candida pentru PD-L la un mandat de senator de Suceava.

Senatorul Gheorghe nu a putut fi contactat, iar subprefectul Orest Onofrei a refuzat orice comentariu.

 

Dosarul de şantaj, încă în cercetări

Reamintim că, la începutul acestei luni, un set de fotografii compromiţătoare ale senatorului Constantin Gheorghe au ajuns la redacţiile mai multor ziare din Suceava. Parlamentarul nu a negat veridicitatea fotografiilor care îl arată îmbrăţişând şi sărutând o femeie foarte tânără, dar a explicat că acestea au ajuns la presă din cauza unui şantaj pe care o femeie îl exercită asupra sa.

După izbucnirea scandalului, Constantin Gheorghe a depus şi o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, în dosar apărând numele a două femei, Andrada Cosmina Damian, în vârstă de 19 ani, din Bucureşti, care se pare că ar fi tânăra pe care senatorul o săruta când a fost fotografiat, şi Beatrice Crîngaşu. Dosarul de şantaj este în cercetarea poliţiei.

Constantin Gheorghe s-a întors în PD, ulterior PD-L, în primăvara anului 2007, după un „stagiu” la PUR-PC de aproximativ 3 ani. El a obţinut mandatul de senator în 2004 candidând pe lista Uniunii PSD+PUR, alături de Octav Cozmâncă, de la PSD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Gheorghe, scos pe tuşă de amantă în meciul pentru un nou mandat.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Senatorul Gheorghe, scos pe tuşă de amantă în meciul pentru un nou mandat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant trimis de
(20 aug 2008, 12:32:13
Nici o paguba ! Scapa si "sucevenii" sa-si dea "votul" in "cunostinta de cauza" ! Cred ca "vot" se chema !?
2.   Pa! trimis de
(20 aug 2008, 13:15:50
Si Stefan cel Mare a fost curvar. Dar in functia sa de Domn al Moldovei a mai facut cate ceva. Ceva mai mult. Si oamenii l-au iubit asa cum a fost. Dar bula asta de senator a ramas doar cu curvele. Lui sa-i para rau, ca mie nu are de ce!
3.   GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 15:27:31
Va freaca grija de amantele lui .Totul este politic.

Si daca ma gandesc este un barbat frumos si manerat.

Parca imi pare rau ca nu am avut cum sa-i fiu si eu amanta.Zau ca marita asa o frumutete de barbat.Pacat ca sunt prea batrana ,daca nu m-am ocupat cu asa ceva

acum este prea tarziu.

Dl.GHEORGHE,fi tare,orisicum esti simpatizat de majoritatea femeilor,asa ca ciuda la rivali.

Sunt si presedinti de stat care calca stramb,principalul este ca sotia lui sa fie fata desteapta si sa nu se uite la toate zvonurile.

3.1  RE: GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 16:24:57
DUTE LA UN PAPA NICOLAU !!MANERATOO!!
3.2  RE: GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 17:50:04
Bine ca este "manerat" simpatizanto! Bravo!
3.3  RE: GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 19:14:06
Vai simpatizanto ce gandire profunda! Cred ca te-ai si umezit de atata gandire numai ca nu o spui pentru ca esti .De ce sa te gandesti ca esti prea batrana? Da-te la el ca poate te face fericita intr-o desavarsita...Si daca tot ai discutat cu toate femeile si ai constatat ca majoritatea il simpatizeaza pe Gheorghe de o cu totul si cu totul aparte si daca tot cunosti ca sotia lui este desteapta si accepta situatiile considerandu-le zvonuri (chiar si pozele?) atunci da-te la el...Poate o sa te iubeasca de o aparte ce sa-ti ramana amintire chiar si dupa moarete! MANERATO! La lupta! Hai, nu mai sta! Lasa si desfa-ti picioarele! Senatorul Gheorghe accepta chiar si mai trecute numai sa fie ...
3.4  RE: GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 19:17:03
Nu inteleg de ce nu au aparut mai multe formulari? Acolo unde frazele nu au inteles, continuau cu un cuvat:manerato. Acest cuvant a disparut din text din cel putin 4-5 locuri!?!?!?
3.5  RE: GHEO ce mai faci? trimis de
(20 aug 2008, 19:19:43
Vai simpatizanto ce gandire profunda! Cred ca te-ai si umezit de atata gandire numai ca nu o spui pentru ca esti "manerata".De ce sa te gandesti ca esti prea batrana? Da-te la el ca poate te face fericita intr-o desavarsita "manera"...Si daca tot ai discutat cu toate femeile si ai constatat ca majoritatea il simpatizeaza pe Gheorghe de o "manera" cu totul si cu totul aparte si daca tot cunosti ca sotia lui este desteapta si accepta situatiile considerandu-le zvonuri (chiar si pozele?) atunci da-te la el...Poate o sa te iubeasca de o "manera"aparte ce sa-ti ramana amintire chiar si dupa moarte! MANERATO! La lupta! Hai, nu mai sta! Lasa si desfa-ti picioarele! Senatorul Gheorghe accepta chiar si mai trecute numai sa fie "manerate"...
4.   Se mai intampla trimis de
(20 aug 2008, 15:27:50
Se mai intampla si ceva bun, chiar daca foarte rar, in politica noastra! De urmarit la ce partid va ateriza.
4.1  RE: Se mai intampla trimis de
(20 aug 2008, 19:53:38
cred ca la partidul unde mamica ta e angajata sa faca felatii.
5.   Intrewbare trimis de
(20 aug 2008, 17:40:06
Oare pozele lui Onofrei de pe la salile de jocuri de noroc cind o sa apara?

Sa nu uitam nici de faptul ca Onofrei a omorat un om intr-un accident de masina si s-a scos basma curata (numai el stie cum) !
6.   Terkea berkea trimis de
(20 aug 2008, 18:37:59
Ghiorghita, ai ce pierdere mare, imi vine sa plang nu altceva, aduceti-mi o batista ca mi s-au umput ochii de lacrimi fierbiti. Ursitoareee, ursitooaree...

Fratele Onofrei a devenit omul purece, unde-i banu', acolo sare si el:

PNTCD, PNL, PDL.

Tot mai bine era la ferma de cai de la Lucina pt. Onofrei, mirosea un pic a balegar dar avea odihna, acum cu partidele astea, nu mai stie in ce parte sa sara.

7.   Politicianul roman trimis de
(20 aug 2008, 19:37:03
e motivul pentru a scoate unul dintre ultimii pd-isti din cursa .Daca va uitati si la pld-isti veti gasi si acolo exemple ( unii si-au facut amantele sefe de cabinet parlamentar)...parca la Vatra dornei
8.   Felicitari.un lucru bun trimis de
(20 aug 2008, 20:06:26
ati reusit sa inlaturati o persoana cunoscuta in tara chiar si prin porecla lui (costica suceava) , care mai are si carisma si prestanta si ati pus in locul lui un pocait analfabet care nu stie decat sa bage mana in kuRul vacii si a mai omorat si un om si a scapat basma curata. domnilor judecatoribig grinaca omor si eu o persoana,dar nu ma numesc orest onofrei si nu sunt prefect si sau protejat de-al lui flutur,ci ma numesc ion ,lucrez la facut santuri si il urasc pe flutur, scap la fel ca nesimtitul asta? am votat portocaliu in iunie pentru prima si ultima data.
9.   PT FLUTUR trimis de
(20 aug 2008, 23:13:09
FACATURA POLITICA, ORICUM INTRE UN ONOFREI FARA RELIGIA POPORULUI DIN CARE SE TRAGE SI CARE AR TREBUI SA AIBA PE CONSTIINTA UCIDEREA UNUI COPIL NEVINOVAT, IAR JUSTITIA ROMANA NU A PUTUT CONDAMNA UN PREFECT , NU UITA CA STEFAN CEL MARE A AVUT MAI MULTE FEMEI SI CHIAR COPII PE CARE IA RECUNOSCUT SI POPORUL LA CANONIZAT, PRIN URMARE MIROASE FOARTE URAT CE SE SPUNE.....
10.   Pt Radu II trimis de
(21 aug 2008, 04:57:48
Din pacate, pe lume mai sunt si nesimtiti care atat pot, sa fie nesimtiti! Nu cred ca trebuie bagati in seama.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei