Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maşina viceprimarului Sucevei, vandalizată din răzbunare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoturismul personal al viceprimarului Sucevei, Lucian Harşovschi, a devenit obiectul răzbunării unor persoane care au fost deranjate într-un fel sau altul de acţiunile tânărului viceprimar, precum stoparea pirateriei taxi sau publicarea salariilor conducerii asociaţiilor de locatari pe listele de plată la întreţinere.

La doar câteva zile după ce Lucian Harşovschi a achiziţionat un nou autoturism, marca BMW, la mâna a doua, din Germania, care să înlocuiască vechiul Opel cu care a circulat până de curând, cineva i l-a vandalizat, chiar în faţa blocului în care locuieşte.

 

Maşina, zgâriată tocmai pe partea ferită de trecători

“Vineri am fost plecat toată ziua, iar sâmbătă seara, când am vrut să ies cu familia, am găsit maşina zgâriată. Nu ştiu cine a crezut de cuviinţă îşi reverse astfel furia sau să îşi manifeste nemulţumirile, dar mi se pare un gest lipsit de orice logică. E clar că a fost zgâriată intenţionat, pentru că nici măcar nu a fost atinsă pe partea dinspre stradă, pe unde circulă atâţia oameni, ci pe partea ferită de laterala blocului, unde trebuia să se strecoare între maşină şi perete. Nu am luat nimănui locul de parcare, acolo am loc de parcare de ani de zile şi niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi fie zgâriată maşina. Abia am luat asta la mâna a doua, am făcut împrumut în bancă ca să o pot cumpăra, iar acum mă costă numai reparaţiile cam 2.000 de lei”, a povestit Lucian Harşovschi, supărat pe gestul necugetat al celui care i-a stricat caroseria maşinii cu câteva dungi albe, adâncite până dincolo de stratul de vopsea.

Printre motivele care ar putea sta la baza supărării celui sau celor care i-au zgâriat maşina se numără avertismentele date de viceprimar celor care fac taximetrie ilegal, chiar în zona în care locuieşte, faptul că i-a oprit să mai parcheze pe trotuarul recent refăcut, cu pavele colorate, prin montarea unor stâlpişori sau faptul că a cerut ca salariile administratorilor şi preşedinţilor de asociaţie să fie afişate lunar pe statele de plată la întreţinere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina viceprimarului Sucevei, vandalizată din răzbunare.
 Vizualizări articol: 4288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 8 voturi
Maşina viceprimarului Sucevei, vandalizată din răzbunare2.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 11:10:56
extraordinar.cand o sa mi se fure casetofonu' pt a doua oara, o sa va chem...cine stie, poate e vecinu' de la 4, suparat ca dau muzica prea tare...sau poate baba de la parter, pt ca trantesc usa cand vin noaptea acasa. oricum, eu zic ca e de otv tot subiectu' asta!
1.1  RE: Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 12:31:49
Minciunu gogonate. copilasul acesta face din tintar , amarsar., Poate a fost un gest a anui vagabond.
1.2  RE: Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 12:36:12
Fiecare are parerea lui si o respect! Stau si ma gandesc la cel care i-a zgariat masina. pentru ca a fost unul sigur, a dormit mai linistit seara dupa ce a facut gestul acesta!

Razbunarea e arma prostului!
1.3  RE: Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 16:17:39
DACUM REGLARE DE CONTURI CE MMA MASII!!FRUMOS ARTICOL!!DA OARE CU MASINA MEA CE AU AVUT?? DE VEO 3 ORI ...AU ZGARIATOO!!AM SA CUMPAR UNA GATA ZGARIATA SI O SA VAD CE O SA MAI FACA!!!DL VICE NO VINZI?? DAU IEFTIN!!
1.4  RE: Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 16:23:21
Si lu Grosaru i-au zgariat Maseratiul.
1.5  RE: Articol de orez trimis de
(20 aug 2008, 16:31:44
Ce nu au scris cei de la ziar, nu stiu daca le-a spus Harsovschi, e ca a gasit si un biletel la stergatoare in care era trecut sec: Mare atentie pe viitor. Biletul este la politie deja si se fac cercetari!

Sa vad acum care mai spune ca au fost niste copilasi!
2.   Fantastic articol... trimis de
(20 aug 2008, 11:17:46
...imi lasa senzatia ca nu aveati ce sa scrieti despre Harsovschi asa ca ati scris intamplarea cu masina. ... Mai trist e ca am citi articolullaughing
2.1  RE: Fantastic articol... trimis de
(20 aug 2008, 13:31:57
Re. la Fantastik articol. Eu cred ca un ziar trebuie sa scrie despre ce se intampla in oras , si se pare ca lumea citeste ziarul asta , dovada sunt numarul de comentarii la acest articol, deci chiar a scris foarte bine.! Cat despre gest, urat!!!
2.2  RE: Fantastic articol... trimis de
(20 aug 2008, 22:30:23
Asa e draga Adrian. Maine am sa sun si eu la ziar sa spun ca mi-a murit pisica din fata blocului, ca si masina mea a fost zgariata ...chiar te intereseaza? Se intampla in orasul nostru...
3.   Cosmine Cosmine trimis de
(20 aug 2008, 11:19:47
Nu mai ai subiecte de articole. De unde stii tu ca i-a fost zgariata masina ca razbunare???? Poate niste copchii fara ocupatie si-au gasit sa o zgarie.
3.1  RE: Cosmine Cosmine trimis de
(20 aug 2008, 12:38:45
Explica in articol ca a fost zgariata pe partea unde nu circula oamenii! Rusine pt cei care au facut lucrul acesta! Ca e razbunare sau nu e un lucru urat si de cineva fara cei 7ani de aks!
4.   Foarte interesant trimis de
(20 aug 2008, 11:26:10
Foarte interesant articolul dv. De altceva nu a-ti avut ce scrie. A venit dl viceprimar si s-a plans la redactia ziarului? Alte lucruri de interes nu se mai intampla in orasul asta?

Masina dl. viceprimar e de interes local. Ce credeti ca e singura masina care a fost zgaraiata, doar pt ca ai parcat-o pe locul "cuiva". Care din locuitorii acestui oras a mai venit la ziarul dv sa se planga ca i-au zgaraiat masina? dar cum nu aveti ce sa scrieti, asta e ce-a mai interesanta stire.
5.   De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 11:29:46
Zgariatul masinii doar ca sa demonstrezi ceva, e o metoda de prost gust, la care ar trebui recurs doar in nu stiu ce caz de forta majora...si poate nici atunci. Ce nu pricep eu, de ce Monitorul sugereaza o conspiratie in randul presedintilor de asociatii sau a taximetristilor. Nu mi se pare foarte etic - profesional gestul. E posibil sa fie si Chupacabra, Yeti, Umbra lui Mircea la Cozia, Casper, precum si o gramada de alti suspecti. De ce am restrans cercul de suspecti? unde sunt dovezile?

Mie de exemplu mi-a zgariat-o un plod retardat cu o masinuta metalica in mana, pe care o plimba ca pe sosea pe portierele mele...desigur ca vina e a lui maica-sa, o retardata si mai mare, care desi vedea scena, simtea o durere acuta in zona unde se formeaza celulita si unde nu bate soarele.

Neamuri proaste oricum!
5.1  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 11:56:18
Tare de tot comentariul tau...M-ai distrat. La ce zona zici ca o durea pe madama? Fii mai explicit, te rog.

5.2  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 12:47:59
Super tare!!!!
5.3  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 12:51:29
se referea la zona crepuscularawinking
5.4  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 12:55:45
ma rog...zona cu celulita e oarecum adiacenta zonei unde resimtea madam durerea...in fine:)...stiti voi unde o durea
5.5  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 13:05:29
Eu am patit ceva asemeni lui MAX dar in culori pe orizontala .Un copilas 'supravegheat 'de tatic mi.a zgiriat portiera. Cind i.am atras atentia, taticul a inceput ai vorbi madularului cu care l.a facut....ce p...a mea si pe mine m.a trimis la dracu !!!!!!!!!!Stiti cumva unde e acest autoservice ? Tot eu va raspund ; la talpa iadului unde mi s.a usurat portofelul. Acum ce sa banuiesc,...poate erau niste cunostinte de.ale mecanicilor si le mai trimite clienti din cind in cind . Traim in zona crepusculara ! Sa fiti iubiti !!!!!!!!!!!
5.6  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 14:05:08
Max, Mery prost ati procedat. Daca avea cineva curajul nu ca sa-mi zgarie masina ci numai sa se gandeasca sa o faca, ii lasam fara geamuri pe 24 decembrie seara. Ca sa simta primul pas al racorii.
5.7  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 14:14:23
:))... de obicei pe 24 decembrie seara am probleme cu echilibrul de la bucuriile sarbatorilor...nu se prea pune problema sa nimeresc geamurile cu vreun pietroi cevalaughing
5.8  RE: De prost gust trimis de
(20 aug 2008, 15:32:49
Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.

Iti dai seama ca daca-i faci asa o bucurie unui fraier coclit si invidios, pai idiotul nu-si mai pune geamurile pana pe 8 ianuarie.
6.   In timpul liber trimis de
(20 aug 2008, 11:36:16
urmeaza filosofia zgaraierii masinii...pana maine tot sa citesti
7.   PUBLICAREA SALARIILOR CONDUCERILOR ASOCIATIILOR? trimis de
(20 aug 2008, 11:38:52
CURIOS.ACUM AUD CACI LA NOI INSEAMNA CA NU SE RESPECTA ACESTE PREVEDERI.

7.1  RE: PUBLICAREA SALARIILOR CONDUCERILOR ASOCIATIILOR? trimis de
(20 aug 2008, 11:44:37
CACI inseamna CACI tu esti pe din afara cu toate, CACI inca nu exista inca o hotarare in acest sens CACI este o aberatie la fel de mare ca tine CACI esti prost de te CACI pe tine....CACI...pricepi CACI ce iti spun eu CACI?
8.   Asta-i viceprimar ??????? trimis de
(20 aug 2008, 11:48:07
Mai Lucian termina cu prostiile. Te afli la gradinita ? Nu ai deloc bun simt ? Ce actiuni ai facut tu mai baiatule. Stam intr-o mizerie de nedescris in suceava. Mai bine lasa-ne in pace
8.1  RE: Asta-i viceprimar ??????? trimis de
(20 aug 2008, 12:44:23
Multa rautate vad! Stau si ma gandesc daca era oricare altcineva in locul viceprimarului cum se simtea gand isi gasea masina zgariata intentionat! Ma gandesc ca nu va bucurati nici unul daca pateati asa...de comentat vad ca va pricepeti...rea e lumea si invidioasa!
9.   BMW trimis de
(20 aug 2008, 11:49:34
Si-a cumparat BMW deja ? Are bani baiatul asta !!!!
9.1  RE: BMW trimis de
(20 aug 2008, 13:57:55
O masina de 11mii de euro nu cred ca e tare mult mai ales ca e credit! Daca isi lua masina peste vreo 4-5 luni cred ca lumea vorbea ca s-a ajuns dupa cateva luni de primarie..asa ca nu a trecut decat o luna de cand e vice cred ca doar cei rautaciosi pot comenta sau unul ca cel de sus care daca el e rupt in buzunare si nu stie ce vrea de la viata nu inseamana ca nu sunt oameni care nu isi pot permite un BMW..fie si acesta second!

N`ai ce face...niste tarani....exact ca in reclama !
9.2  RE: BMW trimis de
(20 aug 2008, 16:16:37
Poate marca..... bmv ..... face omul.......:))))))))))))))))). dar asa e romanul sarac .... da fudul.... eu unul m-am convins cu marca ..bmv.... e cea mai incomoda masina din cate am avut...... subscriu... masina nu dacie
10.   Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 12:30:52
Logica de doi bani chestia cu razbunarea. Daca avea cineva ceva cu el atunci ii baga o surubelnita in tabla. Probabil ca a trecut un copil handy care a dat cu cheia pe masina.

Solutia este foarte simpla: camera de supraveghere.

Asa am patit si eu cu masina, cineva tot imi deforma capota si imi lovea radiatorul. Chestia asta s-a intamplat de cateva ori in aceeasi luna. Concluzia: cineva vroaia sa se razbune pe mine distrugandu-mi masina.

Am supraveghiar masina si... surpriza. Cativa adolescenti (Handy) de la bloc stateau cu fundu pe masina mea la o tigara. Si mai si dadeau din picioare (asa imi terminau masca de la radiator).

Am chemat niste amici, si... am rezolvat problema cu cateva suturi in fund. Nu s-au mai atins de masina mea.

10.1  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 12:52:31
Domnule bou, tare prost mai esti. Ai aplicat metoda cea mai buna, avand in vedere ca esti un poponar si ptr cativa adolescenti a trebuit sa-ti suni prietenii. Felicitari.
10.2  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 13:22:46
Mai desteptule eu nu aveam cum sa-i prind pe toti. Puteam sa prind unul, dar restul fugeau. Asa... i-am incoltit si le-am aplicat o corectie pe care o vor tine minte mult timp. Pur si simplu am bagat frica in ei. Acuma stiu, si au spus la altii sa aiba grija ca nu e de gluma cu mine.

La fel si cu tine care iti permiti sa ma jignesti fara sa ma cunosti. La adapostul anonimatului esti tare, dar daca te prind si iti bag doua bucati in bot de o sa bei doar supa cu paiul timp de cateva saptamani garantat o sa-ti vina mintea la cap si data viitoare nu o sa mai jignesti pe nimeni.

10.3  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 14:09:02
Bravo Alin !!! Tu chiar nu te-ai prins ca distrusul asta de kk(&T)k este unul din primitorii de suturi ?
10.4  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 17:56:32
Tare comentariul facut de KKK. Probabil ca o anumita parte a acestuia a avut oarece tangenta cu bocancul lui Alin.
10.5  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 18:55:04
Numai gura de voi, curajosilor. Maturizati-va!
10.6  RE: Logica de doi bani trimis de
(20 aug 2008, 18:56:46
Si, in plus, iti doresc sa bea maica`ta supa cu paiu` vreo cateva saptamani, cu sau fara pumnii tain in botul dumneaei, avand in vedere c`o adus pe lume asa un grajdar...
11.   CHANGE YOU MIND trimis de
(20 aug 2008, 12:53:32
sucevenii tot carcotasi au ramas.Nici nu e un BMW nou,e o masina second hand,care si-o poate cumpara orice sucevean....repede sariti cu ciocul si nici nu stiti cum e sa iti gasesti masina zgarita dimineata.Pai ai muncit pt banii aia si un nemernic sa ti-o distruga,

VEDETI DE CE NU SE SCHIMBA rOMANIA CA VOI IN LOC SA CRITICATI FAPTA OMULUI CRITICATI MASINA VICTIMEI!

12.   Rusinica faptuitori trimis de
(20 aug 2008, 12:55:13
urat gest dlor.Sa zgarii masina viceprimarului.Se promita ca este baiat bun si linistit.

De ce ati incecrta sa o zgariati a lui marza sau Iordache sa vedeti ce va facea.Rusinica!
13.   Mintea romanului.... trimis de
(20 aug 2008, 12:57:55
lipsa de bun simt... asa e la noi... daca la cineva nu-i comvine ceva, incerca sa se razbune.... si ce rezolva?!..., mai bine si-ar vedea fiecare de treaba si sa lase macar pe cineva sa lucreze, vicele este tanar si se vede ca incearca sa rezolve si sa dea pe fata cate ceva, ce noi nu stiam pana acum... dar asta duce si la acumularea de dusmani... asa ca nu se stie cat o sa reziste... deci noi daca vrem ceva schimbari in bine trebuie sa-l sustinem...
14.   Vecini suparati pe actiunile facute de luci trimis de
(20 aug 2008, 12:58:02
hmm aceasta zgarietura e facuta mai mult ca sigur de un vecin suparat pe Lucian dar cred ca sunt destui martori care lau vazut pe acest specimen ca ia facut aceasta "opera de arta" lui luci

iar voi care comentatzi aiurea nu mai tragetzi concluzii de ****
15.   Rusinica trimis de
(20 aug 2008, 12:58:27
urat gest dlor.Sa zgarii masina viceprimarului.Se vede ca este baiat bun si linistit.

De ce ati incercata sa o zgariati a lui marza sau Iordache sa vedeti ce va facea.Rusinica!
15.1  RE: Rusinica trimis de
(20 aug 2008, 15:03:18
Si care n-are nici o legatura cu administratia. Este un baiat care trebuie sa creasca si sa invete. are ceva scoala ? sau este la nivelul lui lungu si seredenciuc ?
16.   Seschimbaceva trimis de
(20 aug 2008, 13:02:26
D-le vice, o sa mai aveti de lucru cu raufacatori din astia care se razbuna, ca lumea e rea, in ziua de azi, important e sa nu va lasati intimidat si sa continuati actiunile pe care le-ati inceput, curatenie vad ca se face, cu cainii vagabonzi sa gasiti o solutie, ca tare ne-am saturat de latratul lor noaptea. Despre actiunea cu publicarea salariilor proprietarilor de asociatie sunt perfect de acord , sa vada lumea ce bani iau dak n-au nimik de ascuns.
17.   Uratgest trimis de
(20 aug 2008, 13:17:12
Re. la Fantastik articol. Eu cred ca un ziar trebuie sa scrie despre ce se intampla in oras , si se pare ca lumea citeste ziarul asta , dovada sunt numarul de comentarii la acest articol, deci chiar a scris foarte bine.! Cat despre gest, urat!!!
18.   ... trimis de
(20 aug 2008, 13:37:04
Sa se gandeasca k intr-un fel ii bine k sa intamplat numai atat....k daca se mai trezea cu vreo 2 borduri prin parbriz sau sa o gaseasca si fara roti...atunci ce mai zicea...ehhhh...zgarieturile se fac oshor...Domnule Vice...le aveti cu "polishatul"?....:D
18.1  RE: ... trimis de
(20 aug 2008, 14:12:10
Bre tarane, bre !!! Ti-a facut vicele vreun rau ? Esti atat de prost ca nici macar nu stii sa scrii !!! Asa ca flyyyyyyyyyyy de aici. Tai-o la gunoaiele tale de cartier si indobitociti-va cu manele !
19.   Aaaaaaaaaaa trimis de
(20 aug 2008, 14:04:32
Mai Lucica Harsvovica, daca erau taximetristii, aia iti dadeau foc de tot la masina, nu iti lasau doar o liniuta cu facuta in graba cu o cheie....fi si tu realist frate, se vede ca esti prea necopt pt meseria asta!!! Ce sa spun, mare luptator cu taximetristii pirat...va spun eu ce inseamna la el lupta cu taxi pirat: da licente pe naspa pana la limita legala, si apoi raman cativa zeci de taximetristi fara licenta ( in special cei care nu sunt afiliati la diferitele firme care detin monopolul si care introduc si obtin cereri pt 15-20 de licente odata). Apoi ii arde pe saracii oameni care vor sa munceasca sa faca si ei un ban, dar nu au mai prins licenta pt ca altii mai rechini au fost primii. Si uite asa lupta gospodarul adjunct cu mafia....

19.1  RE: Aaaaaaaaaaa trimis de
(20 aug 2008, 14:53:22
Vad ca stii prima litera a alfabetului..te invat eu si pe a doua BBBBB!

Daca citesti ce a declarat Harsovschi, intre ghilimele daca nu stiai e citat, nu spune cine ar fi facut lucrul acesta ci doar ca e un lucrul urat! Ziaristul a scris parerea lui jurnalistica despre care ar cam fi motivul! Fi mai atent cand citesti ceva!

E clar ca esti TAXIMETRIST!
20.   Invidia trimis de
(20 aug 2008, 14:11:36
..in primul rand lucian harsovschi e invidiat..in al doilea rand observ ca majoritatea doar arunca cu noroi.fara sa spuna ceva concret...tipic romanilor!
21.   Parcare???? trimis de
(20 aug 2008, 14:39:01
'Nu am luat nimanui locul de parcare, acolo am loc de parcare de ani de zile si niciodata nu mi s-a �nt�mplat sa-mi fie zg�riata masina'. DE UNDE AVETI DOMNULE VICE PRIMAR LOC DE PARCARE? De ce instigati populatia sa isi insuseasca locuri de parcare? Sa provocati scandaluri? Din cate stim noi nu exista locuri de parcare rezervate sau concesionate. Atentie la ce vorbiti...........
22.   Adevarul trimis de
(20 aug 2008, 14:49:03
Nu inteleg de ce majoritatea se leaga de acest viceprimar este un om deosebit care vrea sa faca ceva pentru cetateni,referitor la administratiile de proprietari adevarul este ca isi fac de cap salarii mari si munca putina plus facturi incarcate.Eu pur si simplu nu consider acea persoana care a facut acest gest intreaga la cap poate are probleme cu capu spune omului in fata ce te nemultumeste nu iti bate joc de munca lui,asa mi se pare normal.Iar in legatura cu pirateria cu taxiurile isi fac de cap si ei bravo domnule viceprimar tineti-o tot asa multi vor sa va faca probleme anumit ca sa ii lasati sa isi faca de cap dar fiti tare in continuare orcum se va descoperi cine a recurs la acest gen.
22.1  RE: Adevarul trimis de
(20 aug 2008, 15:05:17
Prin ce este deosebit ? vrea sa faca ceva dar nu stie ce. Mie imi este mila de el.
23.   FOARTE TRIST ! trimis de
(20 aug 2008, 15:27:43
Ar trebui sa va fie rusine celor care luati in deradere aceasta intamplare. Indiferent cui i s-ar intampla un asemenea lucru, nu cred ca i-ar conveni.Voua, carcotasilor, v-ar place sa patiti asa ceva ? Asemenea fapte trebuiesc condamnate, iar cei vinovati sa plateasca , conform legii . Razbunarea, arma prostului !!!
24.   ... trimis de
(20 aug 2008, 18:04:54
Trebuie sa fii tampit ca sa te razbuni pe masina omului. Posibil ca un taximetrist sau un presedinte de asociatie sa fie in spatele acestei actiuni, stiut fiind faptul ca acestia au o mentalitate aparte. Dar asa cum se stie, hotul neprins este negustor cinstit.
25.   Comentariu trimis de
(20 aug 2008, 19:12:42
Ar trebui initiat un gest umanitar pentru a-l ajuta pe D-l viceprimar sa plateasca rata la banca pentru masina cumparata.Cred ca Andreea Marin ar fi cea mai potrivita.Un om la necaz trebuie ajutat macar cu putin pentru a putea trai pina isi revine din necaz.
26.   Cine zgirie masini trimis de
(20 aug 2008, 20:29:54
Masina a zgiriat-o un mirlan pripasit prin Suceava,sau poate o boritura analfabeta sau poate un pioner retardat viitor utc -ist in UE.
27.   Subiect neimportant trimis de
(20 aug 2008, 23:34:19
si totusi comentarii bune. A vazut cineva veniturile reale ale celor aciuati la asociatii? A constatat cineva o problema cunoscuta si rezolvata de Harsovschi? Din discutiile avute cu acest oficial am ajuns la concluzia ca se pricepe la vorbe goale si usoare.
28.   Masina trimis de
(20 aug 2008, 23:45:55
pt ce atata zarva pt o zgarietura? daca nu era vice nu mai avea importanta.....e ca orice cetatean care sa trezit cu masina asa...
29.   Hmm trimis de
(21 aug 2008, 02:15:14
Mie mi s-a parut ca viceprimarul nu vorbeste prea inteligibil. Voua, nu? E cam modelul lui Lungu , spus stil pompieristic.Mi-a placut comentariul de mai sus ,,Din discutiile avute cu acest oficial am ajuns la concluzia ca se pricepe la vorbe goale si usoare". Ce dreptate am avut.
30.   Mentiune trimis de
(21 aug 2008, 02:17:07
Sa nu exagerez, inca nu a ajuns ca primarul Lungu sa faca spume la gura cat vorbeste. Lungu este campion la logoree!!
31.   Poate trimis de
(21 aug 2008, 02:18:45
poate ca s-a zgiriat singur beemveu lu domnu' primari de ciuda ca este in rumania. eh?
32.   Xxx trimis de
(21 aug 2008, 09:15:59
bai baiatule, tu asta cu masina zgariata, sincer sa fiu, esti cam tampitel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei