Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: Doar cei cărora le place adrenalina ar paria pe noi în grupă

Joi, 5 Iunie 2008 (17:41:47)

Fotbalistul Adrian Mutu a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la St. Gallen, unde este cantonamentul echipei naţionale a României, că numai iubitorii de adrenalină ar paria pe echipa antrenată de Victor Piţurcă în grupa de la Euro-2008, transmite trimisul MEDIAFAX.
  "Mulţi ne dau a patra şansă, pentru că pe foaie toate celelalte trei echipe sunt mai puternice decât noi. Ştim asta, însă fiecare punct ne-ar da o forţă interioară şi sper să începem asta chiar din meciul cu Franţa. Doar celor care le place adrenalina ar paria pe noi în această grupă. Este cea mai grea grupă care s-a format vreodată la europene. Sigur ne doream după această calificare să fi jucat cu echipe mai accesibile pe hârtie, dar trebuie să înfruntăm această realitate şi suntem pregătiţi", a spus Mutu.

Atacantul român consideră că echipa din care face parte nu ar mai trebui comparată cu cea de la Euro-2000, din Belgia şi Olanda: "Ar trebui să nu mai comparăm echipa de acum cu cea din 2000. Şi în 2000 a fost o grupă foarte grea şi am reuşit să ne calificăm, dar acum e cea mai puternică grupă în care România a căzut vreodată. E o plăcere să joci contra celor mai bune echipe. Cum a spus şi Cristi Chivu, a sosit timpul să ne dovedim valoarea pe teren".

Mutu crede că România are un avantaj pentru că nu este considerată favorita grupei C. "Nu ne e teamă pentru că nu avem asupra noastră o presiune pentru că nu suntem favoriţi şi nu trebuie să câştigăm totul. Ştim care sunt şansele noastre, trebuie să profităm de ele şi ne-am dori să fim surpriza turneului. Ştiu ce responsabilitate am, ştiu la ce se aşteaptă lumea de la mine. Sper să nu-i dezamăgesc şi să ne arăm valoarea", a mai spus atacantul român.

În ceea ce priveşte prima partidă de la Euro 2008, cu Franţa, Mutu spune că România nu va avea mai mult de trei ocazii de gol pe parcursul întregii partide: "Franţa este o formaţie redutabilă, cu jucători foarte valoroşi, cu foarte puţine defecte şi trebuie să le speculăm, iar când o să avem ocazii trebuie să înscriem pentru că nu vom avea decât două sau trei în tot meciul".

România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca, în ordine, cu Franţa (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: Doar cei cărora le place adrenalina ar paria pe noi în grupă.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: Doar cei cărora le place adrenalina ar paria pe noi în grupă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei