Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gattuso: Deşi e considerată codaşa grupei, România e puternică şi se poate califica

Joi, 5 Iunie 2008 (17:41:06)

Mijlocaşul Gennaro Gattuso (AC Milan) a declarat, joi, la Baden, unde se află în cantonament naţionala Italiei, că deşi este considerată codaşa grupei C a Campionatului European, echipa României este puternică şi se poate califica, informează site-ul oficial al Federaţiei Italiene (FIGC).
  "Vrem să pregătim bine fiecare partidă şi când intrăm pe teren, să fim foarte determinaţi şi să uităm că suntem campioni mondiali. Donadoni a demonstrat că poate face această echipă să joace. Campionatul European este o competiţie mult mai dificilă decât Cupa Mondială, deoarece toate echipele joacă la un nivel ridicat din punct de vedere tactic. Deşi toată lumea o dă codaşa grupei, România este, în opinia mea, o echipă puternică şi se poate califica", a spus Gattuso.

Mijlocaşul echipei Italiei crede că determinarea trebuie să fie maximă pentru a reuşi performanţe la Campionatul European. "Ne pare rău pentru Cannavaro, ne-am pierdut căpitanul, un jucător important şi un om de calitate, dar trebuie să fim buni şi fără el. Spiritul şi modul de muncă trebuie să fie exemplare. Lippi şi Donadoni se aseamănă. Pregătim atent tot ce avem de făcut. S-au schimbat unele idei, dar pregătirea e la cel mai înalt nivel. Am revăzut partidele de la CM în ultimele zile, atunci am fost la nivel maxim. Am avut şi noroc, dar am meritat titlul mondial. Cred că pentru a câştiga CE avem nevoie de noroc. Spiritul şi grupul există, trebuie să rămânem concentraţi", a comentat el.

România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca, în ordine, cu Franţa (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gattuso: Deşi e considerată codaşa grupei, România e puternică şi se poate califica .
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gattuso: Deşi e considerată codaşa grupei, România e puternică şi se poate califica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei