Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Sandu despre geanta cu bani a lui Gigi Becali: Păi noi ne sesizăm aşa, dintr-o declaraţie?

Joi, 8 Mai 2008 (18:15:19)

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că federaţia, prin Comisia de Disciplină, nu se sesizează numai pe baza unei declaraţii şi că aşteaptă să vadă dacă DNA va trimite în judecată persoanele care încercau să motiveze formaţia "U" Cluj cu banii lui Gigi Becali.
  "Nu discut pe telefon, sunt pe drum spre Piatra Neamţ. Dacă Comisia de Disciplină se sesizează e treaba ei. Dar ce să se sesizeze? Staţi să vedem că este DNA-ul implicat. Să vedem dacă se ajunge la judecată, păi noi ne sesizăm aşa, dintr-o... dintr-o declaraţie?", a spus Sandu.

Întrebat dacă Steaua ar trebui depunctată pentru că a încercat să motiveze financiar jucătorii echipei Universitatea Cluj, preşedintele FRF a răspuns nervos: "Nu discutăm, să fie clar!", închizând apoi telefonul.

DNA a ridicat, miercuri seară, dintr-un restaurant din Cluj, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro de la Gigi Becali, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să ajungă la jucătorii de la Universitatea Cluj, dacă n-ar fi pierdut meciul cu concitadina CFR Cluj. Printre persoanele duse la DNA Cluj s-a aflat jucătorul Gigel Coman şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte.

Toate cele cinci persoane duse la DNA Cluj, miercuri seară, au fost lăsate să plece, audierile la DNA încheindu-se miercuri noaptea, la ora 03.00, nici poliţiştii şi nici procurorii nefăcând declaraţii în legătură cu ancheta.

Potrivit unor surse judiciare, Gigi Becali este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru dare de mită în legătură cu cele 1,7 milioane de euro găsite asupra apropiaţilor finanţatorului Stelei. Gigi Becali a fost citat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în legătură cu faptele pentru care s-au declanşat cercetări.

Avocatul Cătălin Dancu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în scandalul banilor găsiţi la Cluj asupra unor apropiaţi ai lui Gigi Becali a început urmărirea penală şi faţă de vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, şi faţă de preşedintele "U" Cluj, Anton Doboş.

În acest dosar mai sunt urmărite penal şi alte trei persoane, aflate printre cele audiate, în noaptea de miercuri spre joi, la DNA Cluj, a mai spus avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu.

CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Universitatea Cluj şi a devenit astfel campioana României.

Steaua, contracandidata clujenilor la câştigarea titlului, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), pe Gloria Buzău, însă avea nevoie ca CFR Cluj să nu obţină victoria pe Stadionul Ion Moina pentru a termina campionatul pe primul loc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Sandu despre geanta cu bani a lui Gigi Becali: Păi noi ne sesizăm aşa, dintr-o declaraţie? .
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Sandu despre geanta cu bani a lui Gigi Becali: Păi noi ne sesizăm aşa, dintr-o declaraţie?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei