Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neagoe spune că Pandurii se salvează de la retrogradare cu un punct

Joi, 1 Mai 2008 (17:48:56)

Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa este salvată de la retrogradare şi cu un punct în ultimele două jocuri pe care le mai are de disputat din acest sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
  "Cred că suntem salvaţi de la retrogradare chiar dacă vom acumula numai un punct în aceste două etape care mai sunt de disputat. Dar cu toţii, şi eu şi conducerea şi jucătorii ne dorim victoria în partida de duminică cu Dacia Mioveni. Ne dorim victoria în ambele meciuri care mai sunt de disputat pentru a încheia sezonul pe un loc mai bun decât suntem acum. Cred că echipa a dovedit, prin ceea ce a arătat pe teren la unele partide foarte dificile, că este o echipă valoroasă şi cu jucători valoroşi care merită să joace în Liga I", a declarat Neagoe.

Eugen Neagoe recunoaşte că Pandurii nu va avea meciuri uşoare în aceste două etape dar crede că echipa sa practică un fotbal mai bun şi va reuşi să se impună: "Aşa este în fotbal, mai sunt şi echipe care pierd şi care se duc în liga a doua. Dar noi ne dorim să încheiem acest campionat, şi mai ales acest ultim joc pe care îl vom juca în faţa propriilor suporteri, cu o victorie. Vreau să reuşim un joc bun şi să câştigăm acest meci".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neagoe spune că Pandurii se salvează de la retrogradare cu un punct.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neagoe spune că Pandurii se salvează de la retrogradare cu un punct0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei