Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cristian Cuciurean: „Noi avem forţa şi susţinerea să aducem schimbarea în Câmpulung”

Candidatul PD-L pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung, inginerul Cristian Cuciurean, arată că cele 29 de proiectele pe care echipa PD-L le are pentru Câmpulung vor schimba radical faţa oraşului şi vor face viaţa câmpulungenilor mai bună.

 

Domnule Cuciurean, sunteţi candidatul PD-L pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung. De ce candidaţi?

Trebuie să vă spun că m-am gândit mult şi am hotărât să intru în această cursă în primul rând pentru că eu consider, la fel ca toţi câmpulungenii, că oraşul nostru nu mai poate continua pe această cale. Lucrurile trebuie să se schimbe, pentru că altfel, din municipiu şi staţiune turistică ajungem o localitate de nerecunoscut. Lucrurile nu merg bine. Dar noi avem o echipă puternică şi avem un sprijin politic important, lucruri de care Câmpulungul nu a mai beneficiat până în acest moment. Am convingerea că putem face mult mai mult pentru Câmpulung decât s-a făcut în ultimii 18 ani. Acestea m-au determinat să candidez şi acestea mă fac să fiu foarte încrezător în şansele noastre.

 

Ce fel de sprijin nu a mai avut Câmpulungul până în acest moment?

Lucrurile sunt foarte clare: până în prezent nu am beneficiat de un sprijin real din partea Consiliului Judeţean. Fie din cauza relaţiilor foarte reci dintre administraţia de la Câmpulung şi cea de la Suceava, fie din lipsa unor proiecte reale pentru Câmpulung.

Noi formăm o echipă foarte puternică, iar colaborarea strânsă dintre Primăria şi Consiliul Local din Câmpulung şi Consiliul Judeţean este o garanţie pe care noi o oferim câmpulungenilor, pentru că numai în acest fel ne putem duce la bun sfârşit proiectele.

 

Experienţa şi susţinerea politică, atuurile echipei PD-L Câmpulung

Care credeţi că sunt atuurile dumneavoastră?

Nu vreau să vorbesc foarte mult despre mine. PD-L Câmpulung este o echipă, iar eu sunt reprezentantul acestei echipe. Cum am spus, avem lângă noi oameni experimentaţi, oameni care au reuşit în viaţă şi oameni care nu sunt interesaţi de funcţii.

Noi venim la muncă, pentru că oraşul are nevoie de proiecte şi de oameni cu experienţă care să le susţină.

Cred că toţi câmpulungenii s-au săturat de experimente politice şi vor rezultate. Noi putem aduce rezultatele, pentru că avem experienţă, avem lângă noi oameni profesionişti şi avem susţinere politică.

 

Aţi pomenit de proiecte. Ce fel de proiecte aveţi pentru Câmpulung?

Avem 29 de proiecte realizate alături de specialişti şi care acoperă cele mai mari nevoi ale Câmpulungului.

Dar nu avem numai proiectele. Am identificat şi sursele de finanţare şi am realizat şi un grafic al acestor proiecte. În acest fel, când vom ajunge la Primărie, cetăţenii vor lua acest grafic şi vor urmări lucrările. Iar dacă nu vom realiza ceea ce ne propunem, am mai spus-o deja, vom pleca acasă cu toţii. Toată echipa PD-L.

 

Care este cel mai important dintre aceste proiecte?

La ce nevoi are Câmpulungul, credeţi-mă că toate sunt importante. Vom urmări însă cu cea mai mare atenţie atragerea de investiţii, pentru că vizăm pe termen lung crearea a 1000 de locuri de muncă pentru câmpulungeni.

De asemenea, vizăm atragerea a 150 de milioane de euro din fonduri europene, bani ce vor fi investiţi atât în dezvoltarea edilitară cât şi în direcţii importante cum ar fi turismul.

La fel de important este şi proiectul nostru privind extinderea reţelei de apă şi canalizare în cartierul Sâhla şi în anumite zone care putea deveni rezidenţiale.

Toate aceste proiecte vor fi cunoscute de către Câmpulungeni în detaliu, pentru că noi vrem să arătăm foarte clar oamenilor pentru ce candidăm.

 

„Nu ne interesează ce fac contracandidaţii. Noi vrem doar să arătăm oamenilor ce putem face pentru Câmpulung”

Cum credeţi că va fi această campanie electorală?

Sincer, prefer să vorbesc despre noi şi proiectele noastre. Campania nu este decât un mijloc prin care noi putem să le arătăm oamenilor ce putem face pentru Câmpulung. Altceva nu ne interesează.

 

Vă aşteptaţi la atacuri?

Mă aştept, nu mă aştept, acestea au fost deja lansate. Trebuie să vă spun însă că toată echipa PD-L Câmpulung este formată din oameni de succes, oameni care au muncit şi au reuşit în viaţă. Eu am o familie, o carieră, o casă, maşină şi nu am nimic de ascuns. Am muncit şi vom munci în continuare, pentru că numai aşa putem transforma Câmpulungul, prin muncă, nu prin vânătoare de funcţii şi experimente politice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Cuciurean: „Noi avem forţa şi susţinerea să aducem schimbarea în Câmpulung”.
 Vizualizări articol: 7588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cristian Cuciurean: „Noi avem forţa şi susţinerea să aducem schimbarea în Câmpulung”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De bun simt trimis de
( 3 mai 2008, 16:13:26
esti realit. pozitia e de bun simt

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei