Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa nu ştie dacă va mai antrena Poli Iaşi din vară

Joi, 1 Mai 2008 (17:49:59)


Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi că nu ştie dacă va continua cu gruparea din dealul Copoului din vară, când îi va expira contractul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "La 15 iunie îmi expiră înţelegerea cu Poli Iaşi şi... Salut! De fapt nu ştiu ce voi face. Niciodată să nu spui niciodată! Am patru ani de când sunt la această echipă şi am numai cuvinte de laudă despre toate. Normal că prima discuţie o voi purta cu Poli Iaşi, pentru că aşa mi se pare corect. Totuşi, în viaţă sunt momente în care nu faci chiar ce vrei. Pe primul plan este familia şi vă daţi seama că de atâţea ani stau departe de casă (n.r. - Arad)", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că deocamdată nu are nicio ofertă concretă: "Nu am discutat deocamdată cu nimeni pentru că aşa mi se pare corect. Eu am o înţelegere pe care vreau să o respect. Ce va fi după 15 iunie voi vedea. N-am deocamdată nicio ofertă concretă. După ce-mi expiră înţelegerea cu Poli Iaşi voi putea discuta cu oricine, dar repet, Poli Iaşi va fi prioritară".

Referitor la ziua de 1 mai, Popa a spus că îşi aduce cu plăcere de anii când defila ca sportiv: "Astăzi, de 1 Mai, am sărbătorit prin muncă! Mi-aduc aminte cu plăcere de anii când eram sportiv şi defilam prin centrul oraşului şi intonam cântece patriotice! Mâncam mici şi beam bere şi strigam «Ura» şi... la gară! Oricum, 1 Mai muncitoresc nu e aşa important pentru mine. Importante sunt Crăciunul, Paştele şi Ziua Naţională!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa nu ştie dacă va mai antrena Poli Iaşi din vară .
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa nu ştie dacă va mai antrena Poli Iaşi din vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei