Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Program

Zarojanu: „Programul PNL pentru dezvoltarea Sucevei a fost făcut cu cetăţenii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Angela Zarojanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că programul cu care liberalii se vor prezenta în faţa cetăţenilor municipiului reşedinţă de judeţ a fost realizat împreună cu aceştia. Zarojanu a arătat că programul PNL pentru Suceava conţine soluţii la toate problemele pe care sucevenii le-au semnalat în cadrul întâlnirilor pe care le-au avut cu liberalii, în toate cartierele Sucevei.

„Vom face o campanie electorală bazată pe proiecte. Vom prezenta ce vrem noi să facem pentru Suceava, astfel încât să avem un oraş mai bun pentru copiii noştri, şi pentru toţi sucevenii. Şi asta pentru că noi vrem să transformăm Suceava într-un puternic centru economic şi cultural”, a subliniat Angela Zarojanu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Sucevei.

Ea a precizat că îşi va prezenta programul electoral în data de 2 mai a.c., când va avea loc şi startul campaniei electorale. Cu acest prilej, Zarojanu a spus că PNL a pregătit mai multe evenimente, dedicate în special tinerilor, asta în condiţiile în care 2 mai este Ziua Tineretului.

„Toţi candidaţii pentru primărie sunt buni, însă cel mai bun candidat îl are PNL. Şi asta pentru că am alături de mine o echipă de oameni valoroşi. Iar împreună vrem să transformăm Suceava într-un oraş modern”, a declarat Angela Zarojanu.  

Ea a mai adăugat că PNL îşi propune câştigarea funcţiei de primar al Sucevei, a unui post de viceprimar şi minim opt mandate de consilier local.

„Suntem convinşi că vom reuşi să obţinem ce ne-am propus. Şi vom câştiga primăria şi un post de viceprimar, pentru că celălalt îl avem rezervat pentru domnul Ion Lungu”, a mai afirmat liderul liberalilor din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „Programul PNL pentru dezvoltarea Sucevei a fost făcut cu cetăţenii”.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Zarojanu: „Programul PNL pentru dezvoltarea Sucevei a fost făcut cu cetăţenii”3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va votez trimis de
( 1 mai 2008, 12:34:51
Doamna, cred ca sunteti singura care merita sa fie primar! Va votez , numai sa scapam de lungu! Avem nevoie de un primar nou, si sper ca sunteti potrivita pentru cerintele actuale ale orasului!
1.1  RE: Va votez trimis de
( 1 mai 2008, 16:40:26
maimutza urita si hoatza zira zaro,lovita-n aripa de menopauza...
2.   Re;alegator trimis de
( 1 mai 2008, 13:48:24
asculta d-na zarojanu; iti dau un sfat prietenesc...politica nu este pentru tine...nu vezi ce moaca ai..iti sta foarte bine la cratita..nu te mai baga singura in seama...pnl si psd vor avea soarta taranistilor...asa ca pupai poala lui lungu sa-ti dea vri-un post de lingau prin primarie...nu pricepi ca se folosesc unii excroci de tine si te baga la inaintatre...iar palaria este mai mare...?????,este bine sa pricepi macar in ceasul al doisprezecelea...nu vezi ca d-nul lungu nici nu te baga in seama...??? si bine face canu are cu cine sa-si puna mintea.....
3.   O sa va votez trimis de
( 1 mai 2008, 14:05:03
Suceava are nevoie de o schimbare, iar aceasta schimbare va veni impreuna cu Angela Zarojanu primarul orasului. Doamna, o sa va votez deoarece sunteti aproape de suceveni si doriti sa faceti din Suceava un oras cu adevarat european.

Jos cu lungu.
4.   De la pnl citire trimis de
( 1 mai 2008, 14:27:02
iar Zarojica se baga in zeama,cica ea vrea primarita...probabil in Dorohoi ar avea sansa.Programul de dezvoltare?Se refera la mansardari de blocuri facute de firma ei?Nu cred ca avem nevoie...Sunt alte firme mai serioase care nu mansardeaza prin intimidare si fortare a cetatenilor!
4.1  RE: De la pnl citire trimis de
( 1 mai 2008, 15:06:09
Mai bine asa decat cu firma fratelui lui lungu , care primeste din banii publicii o gramada de lucrari...SUCCES ANGELA!!!
4.2  RE: De la pnl citire trimis de
( 1 mai 2008, 16:16:39
cum mai bine asa ? Ce raraita nu are firma ? Conteaza ca e firma lui fratele lui Lungu sau firma lui Zarujanu ? Ce importanta are , oricum s-au dat tunuri puternice pe aceste 2 firme asa ca sa ne lase amandoi in pace, ca au furat destul din banii publici

5.   Pisssi zaru trimis de
( 1 mai 2008, 17:10:20
Rau ratusca ramurica .....etc .Ce -ti trebuie si tie mai cucoana? Ne-ai intoxicat 4 ani cu tampenii si minciuni! Spune ce poti sa faci ,ca sincer chiar nu stiu de ce esti buna.Ca poate doar asa o sa-ti gasim si tie ocupatie ,dar pana atunci repeta:rau ratusca ramurica..............! haaaaaaaaaaaaaaaa
6.   Plan de dezvoltare?? trimis de
( 1 mai 2008, 23:31:49
actuala conducere a primariei nu a fost capabila sa astupe niste gropi, nu a fost in stre sa curete trotuarele si strazile si sunt capabil sa sustina ca au plan de dezvoltare a Sucevei? proiecte ?

proiectele lor sunt taierea copacilor distrugerea spatiilor verzi, cheltuirea banilor fara rost si indeplinirea planurilor personale .

RUSINE LUNGU, RUSINE ZARUJANU!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei