Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: Mă consider un învingător şi vreau să demonstrez acest lucru cu un trofeu

Joi, 1 Mai 2008 (13:30:13)

Fotbalistul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat că pentru el meciul cu Glasgow Rangers, din manşa secundă a semifinalelor Cupei UEFA, este unul dintre cele mai importante din carieră şi a precizat că vrea să demonstreze că este un învingător câştigând trofeul, informează Daily Record.
  Jurnalul aminteşte de problemele cu drogurile pe care le-a avut Mutu în perioada când juca la Chelsea, însă menţionează că acum cariera românului s-a relansat. Daily Record scrie că o victorie în finala Cupei UEFA ar fi şansa lui Mutu ca britanicii să îşi amintească de el "în lumina corectă".

"Visul meu este am cel mai bun meci al sezonului împotriva celor de la Rangers. Pentru mine este unul dintre cele mai mari şi mai importante din carieră . Mă consider un învingător şu vreau să demonstrez acest lucru cu un trofeu. Am jucat meciuri importante, cum a fost accederea până în semifinalele Ligii Campionilor cu Chelsea, dar acum este mult mai important pentru mine, deoarece am o relaţie foarte strânsă cu Fiorentina", a spus Adrian Mutu.

Românul a precizat că acum nu se mai gândeşte la circumstanţele în care a plecat de la Chelsea. "Mă gândesc doar să ajung în finala Cupei UEFA. Nu am nimic de demonstrat fotbalului britanic, ci doar antrenorului Fiorentinei, Cesare Prandelli", a menţionat Mutu, care s-a declarat optimist în privinţa şanselor echipei sale la meciul cu Glasgow Rangers. "Va fi nevoie să depunem eforturi uriaşe în teren, dar sunt optimist. Rangers este o echipă ultradefensivă, dar asta este o provocare pentru noi. Ideal ar fi să înscriem un gol devreme. Trebuie să fim atenţi deoarece ştim cum joacă cei de la Glasgow Rangers. Nimeni nu se aşteaptă ca Fiorentina să rateze. Dacă vom face asta, ar fi un dezastru pentru noi, după ce am reuşit în Europa în acest sezon", a adăugat el.

Fiorentina joacă în compania formaţiei Glasgow Rangers, joi, de la ora 21.45, într-un meci transmis de Pro TV. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: Mă consider un învingător şi vreau să demonstrez acest lucru cu un trofeu .
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: Mă consider un învingător şi vreau să demonstrez acest lucru cu un trofeu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorba multa... trimis de
( 1 mai 2008, 14:09:26
Ar fi cazul ca MUTU sa mai si taca !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei