Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Tranporturilor, blocat în trafic în drum spre litoral

Joi, 1 Mai 2008 (19:04:33)


Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a rămas, joi, blocat în trafic în drumul său spre litoral, pe DN 22C, Cernavodă - Constanţa, întârziind astfel la Năvodari, unde a fost invitat să participe la lansarea candidatului liberal pentru funcţia de primar al oraşului, Jean Paul Tucan.
  Ministrul Transporturilor a ajuns la manifestare cu o întârziere de o oră şi jumătate, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

Ludovic Orban a declarat că a fost prins în trafic deoarece circulaţia spre litoral, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui şi pe mai multe porţiuni ale DN 22C, s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărul mare de autovehicule care se deplasează către mare.

"Trebuie să vă spun că am făcut aproape o oră pe tronsonul Cernavodă - Constanţa. Distanţa pe care am parcurs-o de la Bucureşti pînă la Cernavodă, cei aproximativ 160 de kilometri, am parcurs-o într-un timp aproape mai scurt decît timpul pe care l-am parcurs de la Cernavodă la Constanţa", a declarat Orban.

El a precizat că, din acest motiv, prioritar este proiectul de autostradă Cernavodă - Constanţa şi centura Constanţei.

În privinţa autostrăzii Cernavodă - Constanţa, ministrul Transporturilor a declarat că se află în faza de precalificare, de analizare a ofertelor, şi urmează ca în două - trei săptămâni, să fie decise firmele care intră în faza finală de calificare.

"Stabilim firmele care au capacitatea de a realiza acest proiect. În ceea ce priveşte demararea tuturor celorlalte proceduri, studii topo, studii geo, expropierile, identificarea loturilor, identificarea proprietarilor, înţelegerile pentru descărcarea arheologică, toate procedurile sunt pregătite", a mai declarat Ludovic Orban.

Cu privire la centura Constanţei, ministrul Orban a precizat că în data de 7 mai, se va face deschiderea ofertelor, pentru ultima fază. Procedura urmează să dureze aproximativ o lună şi jumătate, perioadă la sfârşitul căreia va fi cunoscută firma care va câştiga licitaţia de construcţie, de execuţie, pentru centura cu profil de autostradă a Constanţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Tranporturilor, blocat în trafic în drum spre litoral.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Tranporturilor, blocat în trafic în drum spre litoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei