Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Ilie: Dinamo - Steaua este un clasic al României, nu finala campionatului

Joi, 1 Mai 2008 (13:29:18)

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că derbiul Dinamo - Steaua, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, este un clasic al României înainte de a fi un meci decisiv pentru soarta titlului, care depinde întâi de rezultatul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa.
  "Duminică se joacă un clasic al României, Dinamo - Steaua este ca un Inter - Milan, ca un Roma - Lazio, ca un Real Madrid - Valencia sau Real Madrid - Barcelona. Are o dublă miză, dar ştie cineva sigur dacă CFR câştigă cu Gloria Bistriţa? Până atunci, vorbim degeaba, se pune prea mult accentul că meciul Dinamo - Steaua va decide campionatul, dar noi nu ştim ce face CFR în următoarele două meciuri", a spus Ilie.

Adrian Ilie a menţionat că trebuie văzut întâi care va fi deznodământul partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa de sâmbătă. "O să vedem dacă va fi finala campionatului, este un derbi înainte de toate. Mai sunt derbiuri în campionat, dar acesta este adevăratul derbi, clasicul, cel mai important derbi. Când eram jucător, ştiam că e un meci de şase puncte, în afară de punctele puse în joc era vorba şi de orgoliu. Acum este exact la fel. Se tot spune: fără blat, şanse corecte...Aţi văzut şi la Craiova ce s-a întâmplat în urma unor astfel de afirmaţii, suporterii au început să arunce cu scaune din tribună. Facem prea mult caz pe un meci, dar dacă lumea ştie că CFR va câştiga ambele meciuri pe care le mai are de disputat, atunci da, derbiul de duminică e finala campionatului", a spus el.

Oficialul stelist a menţionat că nu sunt normale declaraţiile suspicioase vizavi de corectitudinea meciului. "În România văd că e normal. Înainte să ne gândim la un meci de fotbal, la un spectacol, începem să vorbim de jucători că nu-şi apără corect şansele. Foarte mulţi au suspectat şi meciurile noastre cu Craiova, Vaslui, Galaţi, şi până la urmă toţi au zis: s-a jucat. Astfel de declaraţii războinice instigă foarte mult suporterii echipelor, se poate ajunge la incidente. Aţi văzut la Craiova ce a fost, să sperăm că duminică nu se va întâmpla nimic neplăcut, e un meci, Dinamo şi Steaua îşi joacă puncte şi orgolii, atât. Meciul începe de la 0-0, în meciurile Dinamo - Steaua nu există favoriţi", a spus Ilie.

Adrian Ilie a explicat care ar fi atuurile Stelei în confruntarea cu Dinamo. "Un atu este jocul bun şi rezultatele obţinute în acest retur, plus miza, noi jucăm pentru câştigarea titlului, ei nu. Steaua este obişnuită cu astfel de finaluri de campionat şi asta dovedeşte că are jucători foarte puternici. Nu ştiu dacă în fotbal îţi poate garanta cineva că dacă te aperi termini 0-0. Nu contează cu câţi atacanţi joci, ci câţi jucători aduci în careul advers pe faza ofensivă. Nu ştiu tactica, depinde şi de jucătorii care vor fi în teren, de momentele meciului. Dacă jucătorii o să simtă că o pot domina pe Dinamo, o să o facă, doar n-o să stea să aştepte. Nu vreau să vorbesc despre o nedorită înfrângere, dar poate pierde CFR-ul", a comentat managerul FC Steaua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Ilie: Dinamo - Steaua este un clasic al României, nu finala campionatului.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Ilie: Dinamo - Steaua este un clasic al României, nu finala campionatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei