Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aliniere

PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava

Joi, 1 Mai 2008 (16:24:20)
Organizaţia judeţeană Suceava a PD-L începe, vineri, campania electorală cu un marş de Ziua Tineretului, în care este inclus şi un aşa zis prohod în faţa Consiliului Judeţean. Marşul începe la ora 12.00 din faţa sediului PD-L, pe esplanada Casei Culturii, cu o oprire pentru „prohod”, după cum au declarat liderii PD-L Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, la Consiliul Judeţean. Traseul este stabilit pe strada Mihai Viteazul, Aleea Trandafirilor, spre Primăria Suceava, oprire în faţa primăriei, după care marşul continuă spre Cetatea de Scaun, unde vor concerta Mandinga şi Cătălin Rotaru.Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, într-o conferinţă de presă, că partidul său este pregătit de alegeri şi şi-a prezentat afişul cu care va candida: „5 paşi spre ordine şi bunăstareFlutur l-a prezentat, joi, şi pe unul dintre viitorii săi sfetnici la CJ, Petru Luhan, un tânăr de 31 de ani despre care candidatul la preşedinţia CJ a spus că este originar din Frătăuţi, că a studiat în SUA, Australia şi Germania şi astăzi este manager, director general la OMV-Petrom. Senatorul a spus că din viitoarea sa echipă de consilieri vor mai face parte, foarte probabil, Mircea Druc pentru relaţiile cu Ucraina şi Republica Moldova şi un specialist teolog. Luhan a declarat că a urmat o facultate de economie în Germania, are masterate în Germania, Australia şi SUA, a fost stagiar la Parlamentul Germaniei. „La Petrom sunt director financiar la nivel naţional, membru al Camerei de Comerţ şi Industrie germane din Bucureşti şi membru PD-L în organizaţia sector 1 Bucureşti”, şi-a prezentat tânărul varianta prescurtată a CV-ului. „Trebuie să trecem de la badea cu pălărie la un om cu experienţă europeană şi să aducem fonduri”, a argumentat Gheorghe Flutur faptul că Petru Luhan ar renunţa la o poziţie de top la o companie multinaţională pentru a deveni consilierul unui preşedinte de consiliu judeţean.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oftica lui Mirza trimis de
( 1 mai 2008, 20:52:51
Sa plece Mirza. Basca lui Iliescu nu-si mai are locul la Consiliul Judetean. Vorbind de consilieerii personali: m auzit ca Verginel Iordache ar fi pe post de consilier personal al lui Mirza in Consiliul Judetean. Poate cineva confirma?
2.   PENTRU BRICI trimis de
( 1 mai 2008, 20:58:38
SE POATE CONFIRMA CA MATA, DACA AVEM MILA, POATE VA FACE CAFELE!
3.   ... trimis de
( 1 mai 2008, 23:18:52
DA A VENIT SI ASTA DE LA OMV SA POATE SA MAI FURE CU FLUTUR CEVA DE PRIN JUDET !!! MAI FACE O GRIPA AVIARA FLUTUR !!!
4.   Vreau sa fur doar eu trimis de
( 2 mai 2008, 00:38:58
psd-ul si ai lui campionii balciului ....si a hotiei
5.   Interesant trimis de
( 2 mai 2008, 11:01:25
Acest tanar, de 31 de ani, zice el ca are 3 masterate. E foarte bine ! Este director la OMV, cu biroul in Bucuresti. Adica, daca dl. Flutur va iesi presedinte la CJ, baiatul asta vine in Suceava si-l consiliaza ? Si renunta la miile de euro pe care ii are pe luna la OMV pentru un salariu de bugetar ? Tare m-as mira ...

Baiatul este complet rust de realitatile din Suceava (urmariti inregistrarea video), dovada si mirarea cu drumul E85 (parca a descoperit America ...) si citez "Facultatea de la Suceava ..." care a fost modernizata de ... citez din nou "nu stiu cine ...".

Chiar nu se mai gasesc oameni valorosi in Suceava ? Toata stima pentru baiatul asta dar parerea mea este sa-si vada de treburile lui la care se pricepe in Bucuresti si sa ne lase in pace. Un consilier trebuie sa cunoasca gropile din asfalt, pomii, institutiile, oamenii, bancile din parcuri, etc. Nu vine unul cazut din luna sa consilieze la Suceava.

Nu am treaba cu nici un part

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei