Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Bătrâneţe după gratii

La 79 de ani, arestat pentru omor calificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost arestat în cursul zilei de ieri de judecătorii Tribunalului Suceava, fiind acuzat de omor calificat.

Vasile Pantelimon, din comuna Drăguşeni, a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru că, susţin anchetatorii, şi-a omorât cumnata, în a treia zi de Paşte.

Elena Florea, în vârstă de 59 de ani, din aceeaşi localitate, a venit marţi dimineaţă, în jurul orei 10:00, în vizită la sora sa, Eufrosina Pantelimon. Aceasta din urmă era ieşită prin vecini, acasă fiind doar soţul ei, Vasile Pantelimon. Bătrânul se afla în stare avansată de ebrietate, acesta fiind şi motivul pentru care s-a luat la ceartă cu cumnata sa.

Septuagenarul le-a povestit anchetatorilor că Elena Florea i-a reproşat faptul că bea prea mult şi că îşi bate soţia.

Ocara primită de la cumnată i-a luat, se pare, minţile bătrânului, care a înjunghiat-o pe la spate cu un cuţit de bucătărie în timp ce aceasta ieşea din casă. Lovitura i-a fost fatală femeii, lama cuţitului atingându-i inima. Vecinii povestesc că Elena Florea a apucat să se mai târască până la poartă, aproximativ zece metri, unde a decedat.

„Bea zdravăn şi de vreo jumătate de an nu mai judeca. Era gelos. Spunea că nevasta lui trăieşte cu mine şi cu încă un vecin. Ce-mi trebuie mie babă de 80 de ani...”, mărturiseşte unul dintre vecini, Vasile Barna, precizând că bătrânul Pantelimon îşi bătea soţia atunci când era beat.

„După ce şi-a omorât cumnata, a încercat să-i facă felul şi soţiei... noroc că au sărit câţiva săteni şi l-au calmat”, completează vecinul.

 

„Când bea, era nebun, avea vedenii...”

Vasile Pantelimon a fost reţinut la scurt timp de poliţişti, cercetările fiind preluate de către judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ieri, în jurul prânzului, bătrânul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, Vasile Pantelimon fiind încarcerat în beciurile Poliţiei.

La casa Elenei Florea, rudele îndoliate erau adunate ieri la căpătâiul acesteia şi făceau ultimele pregătiri pentru înmormântare.

„El pe mine a vrut să mă omoare. Când bea, era nebun, avea vedenii.... Nu merită să trăiască”, îşi punea mâinile în cap Eufrosina Pantelimon, soţia bătrânului arestat pentru omor calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 79 de ani, arestat pentru omor calificat.
 Vizualizări articol: 2316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
La 79 de ani, arestat pentru omor calificat2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Metoda trimis de
( 1 mai 2008, 14:16:35
Metoda cu injunghiatul pe la spate este patent arabesc. A facut Vasile vreun curs de genul acesta?
2.   Spanzurati-l ! trimis de
( 1 mai 2008, 22:03:37
la spanzuratoare cu mosneagul ! il cunosc pe acest mosh sta in sat cu buncii mei , este cunoscut ca fiind foarte violent , el a vrut sa o omoare si pe bunicutza mea acum 25 de ani dupa ce a violat-o !
3.   Numa un paharal.... trimis de
( 1 mai 2008, 23:03:01
Asta-i minciuna frate, bea numa' un paharel de restul ma ocup eu(cel rau). Trist dar adevarat patesti cand intorci spatele lui Dumnezeu!
4.   Nevinovat trimis de
( 2 mai 2008, 01:55:38
in sarcina mosului nu se mai poate retine invinuirea de crima deosebit de grava, acum ancheta se indreapta spre omor prin imprudenta sau din culpa. In urma cercetarilor s-au desprins doua ipoteze: 1. Mosul voia sa deschida o sticla cu bere, sa-si cinsteasca cumnata, dar folosind un cutit pe post de deschizator, intr-un moment de slabiciune si datorita unui defect de fabricatie(imbuteliere) a berii, cutitul a sarit in spatele cumnatei cu intentia de a o speria si nu de a o omora. Mosul se consulta cu avocatii sa vada ce daune sa ceara Companiei multinationale care a produs berea, crima cazand in sarcina cestei firme.

2. Mosul, baba si cumnata se aflau intr-o sedinta de partid (unii zic PNL, altii PD-L) in care stabileau strategia alegerilor din Draguseni. Cumnata a spus ca pleaca la PSD, isr mosul voia la PD-L, asa ca in stilul caracteristc acestui partid i-a aplicat "sutul" si directia , numai ca in conditii total necunoscute baba sa infipt in ....cutitul mosului si nu in altcev
4.1  RE: Nevinovat trimis de
( 2 mai 2008, 02:06:16
Asa cum se vede au �nceput campaniile, una de primavara si una de ... "pe la spate". Una tine cat e sezon, iar cealalta o luna(02-05-2008 pana pe 01-06-2008 cu eventuale prelungiri). Cei care intorc spatele partidelor politice sa fie atenti cui intorc spatele. Cele mai dureroase intoarceri vor fi cele ce lezeaza interesele PRM, PD-L si PNG. A se vedea actualul curent de parasire (fara pedepsire) a PSD, pana in prezent nu sunt cunoscute "vendete" in acest sens. Cazul de mai sus este un caz evident de frustrare PD-L - isto PNG-ita cu introvertire maniaco-depresiva cu simptome de anxietate electorala froidiana. ATENTIE POLITICA, PE LA SPATE, DAUNEAZA GRAV VIETII !!!
5.   Ce naste din Draguseni, ca Dragusanu ajunge trimis de
( 2 mai 2008, 10:10:28
injunghiatul pe la spate e principala meserie a mosnegilor din satul cu carturari

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei