Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chivorchian: Poli va juca mereu să câştige, indiferent de adversar

Joi, 1 Mai 2008 (18:43:41)

Preşedintele Comitetului Director, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, că Poli Ştiinţa va juca mereu la victorie, indiferent de advesar, încercând astfel să pună capăt speculaţiilor privind meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, informează site-ul grupării timişorene.
  "Poli Timişoara va juca mereu să câştige, indiferent de cine va fi adversarul. Dacă vom putea să învingem în toate cele 34 de meciuri ale campionatului, aşa vom face. La Poli ne dorim mare performanţa, vrem să câştigăm tot ce se poate câptiga din punct de vedere sportiv. De când sunt eu la club, ambele partide cu Ceahlăul le-am câştigat! Faptul ca formaţia Ceahlăul este într-o situaţie mai delicată în clasament, nu este problema sau vina noastră. Sunt convins că Duşan Uhrin va găsi cel mai bun 11 de start care să ne poată aduce un joc şi un rezultat bun. Ne-am dorit mult să terminăm în primele trei locuri, dar în acelaşi timp nu vreau să încheiem sezonul pe locul 6, nu dorim să se spună că am ajuns în Cupa UEFA datorită unei conjuncturi, ci numai pe ce am probat pe terenul de joc", a spus Chivorchian.

Atacantul Ionel Ganea a făcut şi el referire la suspiciunile privind meciul cu Ceahlăul. "România este ţara suspiciunilor. Nu cred că Poli Timişoara are vreo vină că echipa Ceahlăul a ajuns în zona retrogradării. Ce treabă avem noi cu Piatra Neamţ? Noi suntem profesionişti şi dorim să câştigăm cât mai mulţi bani. Dacă eşti fotbalist profesionist, trebuie să joci până în ultima etapă, pentru că aşa este şi frumos, e bine să termini campionatul cu o victorie. Fiecare jucător trebuie să se gândeasca la faptul că aici câştigă bani buni, şi nu este vorba de 500 sau 1.000 de euro. Cred că ar fi bine să terminăm pe locul 4, deoarece o astfel de performanta ar rămâne în palmaresul jucătorului şi al clubului. Cred că fiecare îşi doreşte lucrul acesta", a spus Ganea.

Jucătorul argentinian Elvio Raul Martinez împlineşte, joi, 26 de ani, şi a afirmat că cel mai frumos cadou ar fi câţtigarea ambelor partide care au rămas din acest sezon. "Sunt fericit, de asemenea, ca este şi soţia alături de mine, ea sosind zilele trecute în România. Cât priveşte viitorul meu, eu am contract pe jumătate de an cu clubul Poli, vom discuta după terminarea campionatului. Îmi doresc să îmi continui cariera aici. Oricine îşi doreşte să evolueze în Cupa UEFA sau Champions League", a precizat Martinez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivorchian: Poli va juca mereu să câştige, indiferent de adversar.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivorchian: Poli va juca mereu să câştige, indiferent de adversar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei